reklama
abo
Zaciekawiona BB
Loren- u mnie ciaza sie podobnie zaczynala, a potem bylo dobrze! spokojnych pozostalych miesiecy chodzenia z brzuniem Ci zycze!!
widze, ze nie tylko ja sie rozleniwilam z pisaniem za tydzien wracam do domku, do Niemiec i juz bede na biezaco
Pscola- moze Leander? to imie naszego przyjaciela i swata
moj synek jest Kieran ( czyt. Kiran) , myslelismy tez nad Victor, Hugo , Dominik , Tymon ...
widze, ze nie tylko ja sie rozleniwilam z pisaniem za tydzien wracam do domku, do Niemiec i juz bede na biezaco
Pscola- moze Leander? to imie naszego przyjaciela i swata
moj synek jest Kieran ( czyt. Kiran) , myslelismy tez nad Victor, Hugo , Dominik , Tymon ...
blond
mama dwoch urwiskow
witam dziewczynki , mam tyle roboty , ze nie wiem za co sie zlapac
aniu co robisz w sobote moze bysmy sie spotkaly moj maz musi niestety pracowac , ale ja z dzieciakami moge
aniu co robisz w sobote moze bysmy sie spotkaly moj maz musi niestety pracowac , ale ja z dzieciakami moge
blond
mama dwoch urwiskow
aga29
Fanka BB :)
Czesc kobity. Mam nadzieje, ze tez macie taka piekna pogode jak i ja i wylegujecie sie na swiezym powietrzu. U nas w ogrodzie wszystko pozakwitalo, bez pachnie, ze az sie nie chce nigdzie ruszac, tylko wdychac. Poleguje sobie, bo juz strasznie ciezko z brzuchem ( a jest ogromny jakbym conajmniej trojaczki miala urodzic).
witam po dlugim weekendzie
U mnie tez dzis ladna pogoda, zaraz wyruszam na spacerek!!
Świetne fotki, moge zapytac jakim aparatem robisz?? Masz swoje studio???
szybkiego powrotu do zdrowka zycze! szkoda siedziec w domu, jesli masz ladna pogode
U mnie tez dzis ladna pogoda, zaraz wyruszam na spacerek!!
Świetne fotki, moge zapytac jakim aparatem robisz?? Masz swoje studio???
a do mnie przyplatal sie jakis wurusik - katar, kaszel, na szczescie bez goraczki, ale i tak czuje sie nie najlepiej
jedyne dobre w tym to wolny tydzien w domu
pozdrawiam Was serdecznie i witam nowa mame:-)
szybkiego powrotu do zdrowka zycze! szkoda siedziec w domu, jesli masz ladna pogode
reklama
Ja mam ostatnio dziwny problem, bo mam migdaly jak na angine ropna, a nie mam ani goraczki ani innych objawow choroby, czuje sie tez nie najgorzej, tylko boje sie ze to moze jakos zaszkodzic malenstwu :]
Mam nadzieje ze lekarze sie nie myla i nie szkodzi, ale jakis cien leku mam caly czas :/
A ty Pscola bierzesz jakies lekarstwa??
Mam nadzieje ze lekarze sie nie myla i nie szkodzi, ale jakis cien leku mam caly czas :/
A ty Pscola bierzesz jakies lekarstwa??