reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

witam was dziewczyny sporo czasu mnie nie bylo a rezkrecilo sie tu troche u nas,witam rowniez nowe dziewczyny ktore dolaczyly do nas..bylam 10 dni w szpitalu mialam straszny atak od woreczka zolciowego kroplowki teraz mam siniak na siniaku,robili mi co drugi dzien usg bo bali sie o dzidzie na cale szczescie jest oki z dzidzia no i mowil ginekolog ze na 95 procent dziewczynka,,tak bardzo sie ciesze zo po trzech chlopcach udalo sie mam mala ksiezniczka..pozdrawiam was wszystkie i zycze milego sobotniego wieczoru..
Wielkie gratulacje!! super ze bedziecie mieli mala ksiezniczke w domu wkoncu nie bedziesz sama :)A tego ataku wspolczuje Ci bardzo:baffled:
Kiki gratululuje coreczki i zycze zdrowka!! U nas dzisiaj byl cudowny dzien, cieplutko i slonecznie jak latem. Caly dzien przesiedzielismy na swiezym powietrzu. Eryk szalal na rowerku, a ja sie dotlenialam:tak:

Powietrze dobrze robi teraz jak jest cieplo to staram sie jak najdluzej byc z Laura wna podworku sama wieczorami padam ze zmeczenia:rofl2:

reklama
witam dziewczyny w niedzielne popoludnie..u nas dzisiaj ladnie ale nie tak cieplo jak wczoraj ,wczoraj to upal byl robilismy grilka na tarasie,zycze wam dziewczyny milej niedzieli..

Przyjechalam do Niemiec jak bylam w 7 miesiacu ciazy to znaczy 18 wrzesnia 06'.
Nie zaluje tej decyzji, w szpitalu nie traktowali mnie jak pacjetke, tylko jak kobiete ktora zaraz urodzi swoje pierwsze dziecko. Wiem z opisu moich kolezanek ze to jest zadkosc w Polskich szpitalach. Pielegniarki i lekarze byli bardzo wyrozumiali, pomimo ze nie znalam dobrze jezyka. Bardzo chcialam karmic piersia mojego synka, co na poczatku nie bylo latwe. Z pomoca przyszla "siostra" Angelika, za co jestem jej bardzo wdzieczna. Pokazala jak przystawic dziecko do piersi, co robic zeby nie bolalo,a dziecko sie najadlo. Pozdrawiam :-).

reklama
Agnes- to Ty przyjechalas akurat jak ja po dwoch latach w Hamburgu wracalam do Polski :D
teraz przyjechalismy w lipcu i nie mam zamiaru juz wracac....
a ze szpitala mam dokladnie takie same wrazenia- rodzilam w lipcu 06 w Hamburgu i we wrzesniu 08 w Heide...

Do góry