reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Loren- u mnie ciaza sie podobnie zaczynala, a potem bylo dobrze! spokojnych pozostalych miesiecy chodzenia z brzuniem Ci zycze!!

widze, ze nie tylko ja sie rozleniwilam z pisaniem :D za tydzien wracam do domku, do Niemiec i juz bede na biezaco :)

Pscola- moze Leander? to imie naszego przyjaciela i swata :)
moj synek jest Kieran ( czyt. Kiran) , myslelismy tez nad Victor, Hugo , Dominik , Tymon ...

witam dziewczynki , mam tyle roboty , ze nie wiem za co sie zlapac

aniu co robisz w sobote moze bysmy sie spotkaly moj maz musi niestety pracowac , ale ja z dzieciakami moge

Czesc kobity:tak:. Mam nadzieje, ze tez macie taka piekna pogode jak i ja i wylegujecie sie na swiezym powietrzu. U nas w ogrodzie wszystko pozakwitalo, bez pachnie, ze az sie nie chce nigdzie ruszac, tylko wdychac:tak:. Poleguje sobie, bo juz strasznie ciezko z brzuchem ( a jest ogromny jakbym conajmniej trojaczki miala urodzic:szok::-D).

Witam
Vogelsberg zaczyna tydzien deszczowo a i weekend niezbyt mily :o( ...
mam nadzieje ze u Was jest lepiej ;o)

a do mnie przyplatal sie jakis wurusik - katar, kaszel, na szczescie bez goraczki, ale i tak czuje sie nie najlepiej
jedyne dobre w tym to wolny tydzien w domu:sorry2:

pozdrawiam Was serdecznie i witam nowa mame:-)

witam po dlugim weekendzie :)
U mnie tez dzis ladna pogoda, zaraz wyruszam na spacerek!!

a to moja strona

www.schumacheraurelia.jimdo.com

nacisnijcie na fotos , a zobaczycie

Świetne fotki, moge zapytac jakim aparatem robisz?? Masz swoje studio???

a do mnie przyplatal sie jakis wurusik - katar, kaszel, na szczescie bez goraczki, ale i tak czuje sie nie najlepiej
jedyne dobre w tym to wolny tydzien w domu:sorry2:

pozdrawiam Was serdecznie i witam nowa mame:-)

szybkiego powrotu do zdrowka zycze! szkoda siedziec w domu, jesli masz ladna pogode :)

Hej Fasoll,
dzieki, no szkoda siedziec, choc mam taras i do ogrodu zawsze moge szybko wyjsc a na tarasie posiedziec
glowa mnie dzis boli, wszystko robie jak w zwolnionym tempie...kurcze, przyplata sie takie cos i nerwy psuje:baffled:

reklama
Ja mam ostatnio dziwny problem, bo mam migdaly jak na angine ropna, a nie mam ani goraczki ani innych objawow choroby, czuje sie tez nie najgorzej, tylko boje sie ze to moze jakos zaszkodzic malenstwu :]
Mam nadzieje ze lekarze sie nie myla i nie szkodzi, ale jakis cien leku mam caly czas :/
A ty Pscola bierzesz jakies lekarstwa??

Do góry