reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej
ja melduje sie dopiero teraz mialam dosc zajety dzionek
Najpierw pojechalam po kolezanke i wybralysmy sie do Neuss do sklepu kupilam Laurze pieska Filo i odkurzacz z Playskool Piesek na mikolaja a odkurzac pod chionke :) Oplacalo sie bo taniej niz w internecie:tak:

Patrycja no ja nie mam do Ciebie a mnie znajdziesz wpisujac Anna i Grevenbroich.Poznasz po zdjeciu a dla ulatwienia wiek 28lat:sorry2:Ja tez uzywam jedwabiu do wlosow miod cud i orzeszki Rewelacyjny wynalazek:)

Anula sama odwiedzilam Twoj profil :)No ja bym sama paznokci sobie nie zrobila. Staram sie dbac o swoje wiec nie robie sobie ani tipsow ani akrylu a le moze kiedys bede zmuszona heheh

Ucienam na you can dance na tvn :)

reklama
hejka co to za cudo do wlosow ten jedwab, jaks konkretna firma? dawqac mi tu namiary BITTE bo moim wlosom by sie jakie cudo przydalo...

tak w ogole to witaj ANULA!

bylam dzis u optyka ogladac oprawki, poki co wybralam 3 i jutro ide z kumpela coby mi doradzila ktore z nich albo jeszcze inne

Hej,
ja tez chce wiedziec co to za jedwab!!!!i gdzie to sie kupuje i jak sie stosuje:tak:

ja juz jestem po badaniu- dobrze wyszlo,tzn.nic nie znalezli:rofl2:, samo badanie OK, bo i tak mnie uspili,ale najgorsze bylo przed,musialam wypic dwie buteleczki takiego slonego swinstwa, okropne,bleeeeeee,myslalam ze zaraz wyrz....zatkalam wiec nos i wlalam to okropienstwo w siebie i tak mi bylo po tym niedobrze
no ale najwazniejsze, ze juz po

Aga - jak tam Twoja Fasolka?

ja dzis nie w pracy,bo Nikos jakos mocno kaszle,potrzymam go przez weekend w domu

Dzien dobrek :-)
Ja uzywam jedwabiu firmy "Echosline L2"...100 ml.butelka z dozownikiem...Wystarczy kilka kropelek rozmasowac na dloniach i wetrzec we wlosy...Nadaje polysk,wlosy bardzo ladnie pachna,latwo sie po nim rozczesuje nawet mocno rozjasniane wlosy...Dostepny tylko w zakladach fryzjekich...ale raz spotkalam sie na jakiejs stronie internetowej tu w DE... cos kolo 20 euro kosztowal..Dla mnie rewelacja!!!! Duzo moich kolezanek kupowalo takie male buteleczki chyba od Loreala,ale jak dalam im sprobowac moj to tylko teraz tego uzywaja :-)
Ja osobiscie nie lubie w tych malych ,plastikowych buteleczkach...:dry:
Ogolnie jedwab jest bardzo wydajny...i taka butelka starcza na pol roku przynajmniej...No chyba ze ktos codziennie musi myc wlosy ,wtedy inan sprawa...

Pscola-super ze wyniki Oki :-)

Susumali jak wpadniesz do mnie na kawe moge Ci odsprzedac jeda butelke bo mam w zapasie dwie kupione...

A ja wlasnie sama w domku,cisza spokoj..Wczoraj bylam na testach z niemieckiego,mialam ustny i pisemny...za kilka dni mam zadzwonic jak mi poszlo i zazynam kurs 19.01.09...
Mialam wczoraj tez w domu kosmetyczke na paznokcieJestem zadowolona :-) :tak:
Na 13:20 po mloa do pzedszkola ide,a nie chce mi sie okropnie...przyzwyczailam sie ostatnio,ze Adam mi ja odbieral...Na szczescie nie mam tak daleko i przystanek autobusowy po nosem...A jutro ide na babski wieczor :-) Dzis niestety siedze sama pol nocy bo moj Adam wybiera sie na urodziny kolegi...Ale w sumie mi tak dobrze,poczytam sobie w spokoju ksiazke i nikt nie bedzie burczal mi z drugiej polowy lozka ze mam juz gasic swiatlo:-D

U nas od jakiejs 10:00 sypie snieg...Normalnie po 45 min.wszystko biale bylo...A do wieczora to zaspy chyba beda bo caly czas sypie...chociaz teraz troche mniej...bo jak zaczelo to nomalnie szok...a jakie wielkie platki byly...conajmniej jak moje oko:szok::-D

ello

czesc Kobietki u nas wczoraj odbylo sie babskie sniadanko bylo nas 8 kobietek :)

Ja jedwab mam z Polski zawsze jak jestem to kupuje:-)swietna sprawa

Pscola zdrowka dla Nikosia
Patrycja no to zajefajnie sie masz z ta szkola Juz wczoraj z moim gadalam ze za 1,5 roku uciekam z domku a Lali do przedszkola:tak:U nas snieg pada ale tak co 10 minut przez minute:-D bialo to chyba szybko nie bedzie bo wzystko topnieje:sorry2:

Kupilam Laurze interaktywnego psa Filo tak sie z nim zaprzyjazniula ze spi z nim w lozeczku.A mial to byc prezent na mikolaja :p
Ale kupilam tez odkurzacz Pylek z Playskool to moze to uda sie schowac hehe

... lece zupe nastawic ale najpierw pampersa musze zmienic ja tu pisze a Lali kupke walnela do papmersa:baffled:

Anka a Ty jakiej firmy ten jedwab kupujesz i jaka pojemnosc?

a ja szukam jeszcze spawdzonego nablyszczacza w sprayu...Znacie jakis dobry? najlepiej ktory mozna tu kupic...

Ja mam Pati jedwabiste serum wygladzajace 100ml z firmy Joanna. Jestem bardzo zadwowolona z niego wydajny a to wazne heheh mam go od sierpnia i 50ml zuzylam:happy:M aten olejek tez wlasciwosci nablyszczajace
Nie mam nablyszczacza wiec Ci nie pomoge:baffled:

Laura teraz ma drzemke wiec wpadlam Was poczytac
U nas zimno i snieg popaduje a ja musze na zakupki o 16:30 kolezanka przywiezie mi coreczke bo ida na imprezke wiec bede miala jedno dzieciatko wiecej w domku:-)

PSCOLA dobrze ze juz jetes po:tak:

PATRYCJA fajnie:-D:tak: to kiedy mam wpasc na kawe?

PATRYCJA my tez kupilismy prezent dla malej (kuchnie dla dzieci) na wieta i juz dostalam wiec teraz zastanawiamy sie nad prezentem, no i Mikolajki po drodze

okularow na razioe nie kupilam bo mi pani zaproponowala cene 500 euro w tym oprawki 90eur tylko:nerd: wiec jeszcze musze ie raz przejsc popytac czy taniej sie nie da....
milego wykendu babencje

reklama
Hej Dziewczyny!Mam na imie Agnieszka i mieszkam w Polsce-Bydgoszcz.Chcemy z mezem wybrac sie do Berlina na rynki takie co sa w soboty i niedziele z rzeczami uzywanymi tzw.Floumarki.Mam do Was pytanie czy nie wiecie czasem do kiedy one sa i czy wogole jeszcze sa ,bo z tego co wiemy jakos na poczatku zimy to one sa juz likwidowane.Chodzi mi o rynki w okolicach dzielnic: Rudov,Lichtenrade,Marienfelde.Wdzieczna bym byla za informacje POZDRAWIAM

Do góry