reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

ello

Agnes ja mam sporo kilosow do Berlina ale u nas dzis nie bylo nigdzie trodla

Susumali
cos drogie te okulary chyba by odrazu je ubezpieczyla bo wydac sporo to nie problem gorzej jak bys miala wypadek z tymi okularami ehhh:baffled:

Wczoraj robilam za nianie do 22 mala byla grzeczna a Laura zazdrosna na szczescie Lali poszla spac o 20:happy2:Pobawilam sie z mala pocwiczylysmy podciaganie Fajnie sobie pogadalysmy heheh pieknie wypila mleko wiec wszystko ok
teraz moj spi a Laura szaleje na samochodziku:) Ja mam czas to korzystam z netu heheh do momentu az Laura zacznie mi przeszkadzac:tak:
Potem kawka i szarlotka:-)

reklama
Anula tu to nigdy nic nie wiadomo :)
Ja dzis bylam na zakpukach bylam w c und A i w H und M:tak:Zakupy udane wiec ja zadowolona mimo iz kupowalam dla Laury:-)
U nas zimno wiec spacerek byl meczacy:baffled:Wial wiatr a ja tego nie znosze
Dobranoc

Hellooo...Ja tu mam wszystko pod kontrola-i jestem :-)
W sobote zaliczylam imprezke :-) W niedziele kaca meczylam:baffled: Od poniedzialku dostaje jebla bo ktos u nas calymi dniami wierci... a raczej jakas maszyna kafle odrywaja...:crazy:Noemi wczoraj mi goraczkowala,zasnela po poludniu jak nigdy,tulila sie caly czas,chciala mniec mnie caly czas przy sobie I juz o 18:00 chciala isc spac-jak nigdy...dalam jej paracetamol i poszla sobie spac...Dzis rano juz bylo wszystko oki wiec poszla do przedszkola...Zobaczymy jak wroci co bedzie...U nas tez cholernie zimni,nie mam checi nigdzie wychodzic...Nawet do przedzkola nie ide bo zawozi mi mala moj Adam i odbiera :-)

Ola witaj:-) Co za pytanie czy mozesz-no nawet musisz :-D:laugh2:;-)
pisz wiecej o Was :-) Co porabiacie na codzien,jak chowa sie Agatka ,wklej fotki :-) To narazie tyle na poczatek ;-):-):-D

halusieeeeeeeeeeeeee;-)
Witaj OLA:-)
Ja dzis bylam z malym na untersuchung to juz 6sty....moje malenstwo dostalo tez szczepionke,oj plakal....mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowal.Wlasnie go polozylam lulu takze mam troszeczke czasu bo tak to maly nie da mi posiedziec przy kompie,rwie sie do niego jak szalony i przyciska wszystko co zdazy a jak go wezne od kompa to placze,no taki z niego informatyk rosnie:-D
Patrycja na ebay znalazlam ten jedwab,ten sam co w polsce kupowalam....na dniach powinnam dostac:tak:
Ania ja tez kupuje malemu ciuchy w A&C H&M.....ale wiecej w H&M ceny sa przystepne i ciuchy sa zarabiaste:-)i przedewszystkim dobre gatunkowo,:tak:
no to tyle z mojej strony....milego dzionka dziewczynki;-)

Witajcie , jestem dziś tu pierwszy dzień i za bardzo nie wiem co i jak , ale mam nadzieję że szybko pojmę zasady forum itd.zdjęc na razie nie umiem wklejac ale to pewnie kwestia czasu :-) jestem mamą 2.5 letniej Agatki ur 11 maja 2006 roku w Kaliszu woj.wielkopolskie ( niedaleko Poznania ) , od 4 lat w szczęśliwym związku , w tym roku udało mi się zdac maturkę , mój narzeczony wyjechał do Niemiec 1.5 roku temu -dzięki czemu nasze życie wywróciło się do góry nogami o 180 stopni albo i więcej , ale jest fajnie jak jest , Nurnberg to naprawdę piękne miasto

Obecnie staramy się o Kindergeld i mamy za sobą wizytę w Familienkasse....:-)

Czytam , że rozmawiacie o zakupach....ja uwielbiam sklep Kik-kupuje tam malej praktycznie wszystkie rzeczy albo H&M

To chyba w zasadzie wszystko o nas....żyjemy sobie szczęśliwie i to chyba jest najważniejsze:-)

reklama
witam wieczorkiem

Ola witaj na forum!!Piszemy o codziennych sprawach wiec napewno szybko sie wkrecisz:tak:

Anula my mamay jutro szczepienie na rano i mam nadzieje ze obejdzie sie bez goraczki na szczescie to nuz ostatnia i potem dopiero w wieku szkolnym:rofl2:

Patrycja
jak Noemi po przedszkolu?Obylo sie bez goraczki??

Ja wrocilam do domu o 19 i padam ale na tvn leci you can dance:happy:

Do góry