reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Patrycja,,,,umnie tez zimno i zmarzluch jestem jak cholerka,bylam juz na dworze bo musialam zakupy zrobic ale wiecej sie nie wybieram.Milego czytania ja ide w telewizor sie pogapic....pozdrawiam

Patrycja ja to juz mysle o lecie heheh luibie goraco

:-D

Anka juz nie chcialam przesadzac... :-D Ale lato to moja ulubiona pora...chociaz dzisto wiosna by mi wystarczyla...
Mnie natchnelo na gofry i wlasie sie nimi objadlam...Teraz przechodze do czesci glownej-czyli obiad...ale u nas dzis szybki-wrecz ekspreowy ;-)
zakupy tez mnie czekaja bo monte mojej Noemi sie skonczyly-a bez monte to ani rusz :rofl2:

Laura tez uwielbia monte i danonki:-)Zje dwa kubeczki to zadowolona:tak:
Bylam na miesice kupilam Laurze kapcie ale najlepsze to ze nie bylo w czym wybrac:baffled:
Jutro pojade do Toysa za kubkiem bo na miescie nie bylo takiego co chce:happy2:
Jeszcze sie rozpadalo i musialam zalozyc folie a tego lali nie znosi ehhh odpychala ja nogami i rekami:dry:Biedna pewnie czula sie jak w bunkrze:baffled:

Anka a czy ja mam ciebie na NK?
Ja wlasnie dopijam 3 kawe :-) zrobilam sobie kilka gofrow :-D ,umalowana,ubrana i czekam na 13:00 wtedy smigam po mloda...wysprzatane mam tylko jak wroce zloze pranie :/
Pozniej skocze jeszcze z mloda po zakupy...
Jutro mam kosmetyczke w domu na pazurki... Nie wiem co mi sie stalo ale moje piekne,wlasne,wypielegnowane poszly wszystkie w cholere...:wściekła/y: A ze nie nawidze miec takich jakie teraz mam wiec sobie na miesiac zalozoe zelowe...az odrosna mi troche moje...Podejzewam ze popsuly mi sie paznokcie od odzywki Nailteck... Wczesnej tylko uzywalam sally hanson i ta dla mnie ejst bomba...W tydzien po zelach mialam juz prawie paznokcie jakbym wogole sztucznych nie zakladala... a tu po 2-3 tyg.uzywania nailtecka katastrofa.... Spotkalyscie sie tu gdzies z odzywkami sally hanson? bo ja jeszcze nie spotkalam a musze sobie kupic....

hej Patrycja...ja sie nie spotkalam z ta odrzywka:baffled:tipsy robie sobie sama,ostatnio w lato robilam....teraz zrobie sobie chyba na moich frencz z zelu,chociaz nie sa za dlugie.wiesz u nas w polsce zawsze kupowalam do wlosow jedwab w takiej malutkiej butelecce...tu sie z tym jeszcze nie spotkalam.pozdrawiam

Ja jedwab zawsze kupuje w polsce duza butelke...teraz zaraz kupilam dwie-dla mnie najlepsze co moze byc do wlosow...:tak: Tu tez mozna kupic...np.na ebayu... napewno w zakladach fryzjerkich tez maja...
Anula co wogole robilas zanim przyjechalas do DE?

reklama
hej Patrycja....jesli chodzi o jedwab to byl zarypisty do moich wlosow...bo zawsze mam suche od rozjasniania a ponim byly takie zdrowe i blyszczace:tak:zanim przyjechalam do niemiec pracowalam tu i tam tzn przewaznie w sklepach odziezowych i raz w drogerii,najleprza byla ostatnia praca byl to sklep odziezowy polaczony z solarium i stylizacja paznokci....:happy2:a teraz nie pracuje w swoim zawodzie.Dlatego zanim maly pujdzie do przeczkola musze zrobic ten kurs niemieckiego......no tak to umnie wyglada;-)

Do góry