reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

czesc

Witaj anula:-) Tak jak Pati pisala dawaj jakies foty to popodziwiamy:))

Patrycja co sie odwlecze to nie uciecze:-DZdazysz jeszcze sie nauczyc tego niemieckiego :-DJa tez musze ale chyba zaczekam na Laury przedszkole wiec jakies jeszcze 1,5 roku:-D:-D
Ja tez nie znosze takich porzadkow:baffled:Noemi dzielna dziewczynka :)

Ja dzis na 14 do dentysty Laure chyba zostawie u kolezanki bo to minutka od niej wiec szybko zleci:sorry2:
Moj prawdopodobnie w tym tygodniu pojedzie do Pl wiec zostaniemy same :baffled: ale to tylko ewentualnie 5 dni:happy2:

reklama
WITAJ Anka Witaj Patrycja....co do fotek to narazie nie mam nic fajnego na kompie,ale w niedlugim czasie sie postaram.Widze ze u was podobnie jak u mnie,wstaje z malym pije kawe....a potem te pozadki juz nieraz niedobrze mi sie robi.Co do kursu nauki niemieckiego to tez musze sie dowiedziec i chciala bym na przyszly rok zaczac...Mysle ze moj niemiecki jest ok ale musze gramatyke dopracowac no i w pisaniu za mocna nie jestem...milego dzionka laski puzniej jeszcze zajrze,a teraz ide kuchnie sprzatac:baffled:

Załączniki

• 0506239180.jpg
    0506239180.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 35
Anula fajna z Ciebie babka i jaka jestes zgrabna :szok::-) A Niuniek slodki :-)W avatarku to tez Ty?
Dlugo juz jestes w DE? napisz cos o Was :-)
Mi sie upieklo i nie musze jechac po mloda :-) Adam mnie wyreczy ;-) a wiec smigam kibel szorowac poki mojego diabelca nie ma bo z nia to ciezko sprzatac :-D:baffled:

Patrycja ja zawsze bylam chudzielec:-(w avaterze to nie moje zdiecie:baffled:szkoda....w niemczech jestem prawie 3,5 roku.Przyjechalam tu do pracy pracowalam we wloskiej restauracji,po paru ieiacach poznalam mojego wspanialego faceta,jest wlochem.Wiem ze duzo ludzi nazeka na wlochow,ja jestem z nim juz trzy lata i zlego slowa nie moge powiedziec jest kochanym czlowiekiem i ma bardzo fajnych rodzicow,on sie tu urodzil i wychowal.I tak to zycie do przodu leci,on pracuje a ja z malym w domku.miejscowosc w ktorej mieszkam jest nieduza znajduje sie kolo Stuttgardu.Ja pracuje na likendy w pizza serwis w sobote i niedziele od18-22 zawsze pare euro do przodu...no to teraz napisz ty cos o sobie a ja dalej lece sprzatac:baffled:

Anula laseczka z Ciebie ze milo popatrzec.Fajnie ze tak super Ci sie ulozylo.Ja tez poznalam mojego tutaj w Niemczech i rowniez jestesmy razem 3 lata ale za to moj niemiecki jest malusienki heheh Przebywam w polskim towarzystwie wiec nie mam gdzie sie nauczyc:-DPracowac nie pracuje wiec siedze z coreczka w domku:happy:Aha no i moj jest Polakiem

Patrycja pewnie Noemi Ci pomaga hehehe tak jak Laura mi pomaga :-D

Wizyta u dentysty zaliczona Laura byla grzeczna a nie bylo mnie zaledwie 15 minut wiec nawet niezauwazyla ze mnie nie ma.Kumpela sie nia dobrze zajela a raczej jej maz:rofl2:Bylysmy na spacerku i Lali mi zasnela w wozku.Dzis polozylam ja spac o 21 bo spala mi do 16:happy:Teraz mam czas dla siebie wiec super:happy2:

Czesc Kobitki,
widze, ze troche nas wiecej, witaj Aniula, slicznego masz synka:tak:

Ania - trzymam kciuki, by forse Ci zwrocili, przydaloby sie przed Swietami, nie?!

Aga - teraz bedzie juz tylko lepiej, widac juz brzuszek? przy drugim szybciej...:happy:

a u nas moje mile nic nowego
no moze tylko to, ze nasze "baby" odlozylismy na nastepny miesiac, bo w czwartek bede miala badanie jelit (pod narkoza) i niestety nie moge byc wtedy w ciazy, smutna bylam, ale musze to zrobic, bo mam jakies dziwne bole i nie wiadomo od czego, troche sie tego badania boje, musze sie przygotowac, od 4-dni nie jem niczego z ziarnami, a jutro musze wziac jakies tabletki na oproznienie jelit, wiec bede siedziec pewnie caly dzien na kibelku:szok:, jedyny pociecha, ze nic nie znajda i bedziemy mogli bez przeszkod zajac sie przyjemniejszymi sprawami :-)

Anula ja mieszkam od 3 lat w DE... Z moim Adamem bede w styczniu 4 lata... Z niemieckim to jeszcze dlugo potrwa zanim bede gadac jak trzeba...Tak jak Anka mam tu samymch znajomych polakow i moj adam tez polakiem... Poznalismy sie na gg:-D On juz tu od 20 lat jest... nie wiem mam jakiegos swira i nie umiem sie przelamac zeby z nim rozmawiac po niemiecku... A tak ogolnie to siedze z moim diabelkiem w domu...od stycznia wreszcie ide na niemiecki...Moze cos tam sie naucze ;-):-D
A teraz kawusia jak zawsze,bb i nk :)

czesc dziewczyny

Pscola wspolczuje tego badania ale skoro ma pomoc no to milego oprozniania:-D caly dzien na kiblu heheh nic milego. A co do tej kasy to nie robie sobie nadzieji bo nie musza mi jej zwrocic ale kaska na swieta by sie przydala heheh

Patrycja na niemiecki zawsze jest czas:-D:-D

U nas zimno wstalysmy o 9 i zdazylam posprzatc mieszkanko zaraz dam laurze drugie sniadanko i wychodzimy pooddychac zimnym powietrzem

Hej kobietki....no ja juz posprzatalam,na zakupach tez bylismy teraz maly spi a ja mam troche czasu dla siebie.Ja bylam tu sama i bylam zmuszona do nauki niemieckiego,w mojej miejscowosci nie mam znajomych polakow,szkoda.milego dzionka:-)

reklama
Pscola-zycze owocnych staran na nastepny miesiac i dobrych wynikow badan :-)

Dzis cholernie zimno-a ja jestem mega zmarzlak wiec dla mnie w taka pogode wyjsc to kara prawie jakby mnie w pierdlu mnieli zamknac... Ludzie ja chce wiosny!!!!!!:crazy:
Ide osbie ksiazke teraz poczytac :-) wlasnie przeczytalam "pamietnik nimfomanki" a wczoraj zaczelam czytac "sto dni po slubie" :-) pierwsza fajna ,druga jak narazie tez:tak:

Do góry