reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje!!!! Niech Wam sie dzieciaczko dobrze chowaja,a Wam zycze przespanych nocy...:tak::-)

Madzia przeslodki synus:tak::tak::tak:

Dawajcie wiecej fotek;-):-)

A na spacery spokojnie mozecie chodzic...U nas nawet w szypitalu byly dwa wozki i juz dzien po porodzie mozna bylo wyjsc z dzidziusiem do parku przy szpitalu...:tak:

Witam wszystkie panie :-)

Co tam u Was?
U nas "stara bieda":-D
Myslami jez jestem w polsce...W czwartek wieczorem (za tydzien) wyjazdzamy...

Wlasnie zbieram sie do pichcenia obiadku...dzis ziemiaczki,kalafior i nuggetsy rybne...

Za chwile czeka mnie jeszcze rozwieszenie prania...Zrobie tez lisze co mam zabrac do polski bo czesto zdaza mi sie cos zapomiec...:baffled:

Patem jakis spacerek...i zas dzien zaliczony...

Dobry wieczor, u nas leje jak z cebra:no: Mam nadzieje, ze w weekend sie uspokoi, zebysmy spokojnie mogli pojechac na urlop, bo jedziemy samochodem:tak:
Patrycja, ladne rozowiutkie zdjecie:tak::-) Ciekawe, czy ja sie kiedys doczekam cory:-D Pewnie najwczesniej wnuczki:-D
Juz myslami jestem juz na urlopie, oj juz sie nie moge doczekac:tak::-)
Pscola jak tam w pracy?

reklama
Hej Kobitki,
a ja niestety znowu przeziebiona - juz 3 raz w tym roku, a zawsze jestem taka zdrowa- chyba jakies zmutowane wirusy tu lataja:no:ale juz mi lepiej

Aga - do pracy ide po Swietach, czyli we wotrek 25.03, wczesniej sie nie dalo, wiec mam jeszcze troche wolnego (???) no i oczwiscie zabralam sie na porzadki wiosenne, firanki, sprzatania po malowaniu itp.na Swieta wszystcy przyjezdzaja do nas i bedziemy tez swietowac urodzinki Nikosia

milego dnia:-)

Do góry