reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej
Kotek po wczorajszej wizycie u chirurga okazalo sie ze nie jest to naczyniak chirurgiczny .Mamy czekac i obserwowac gdyby cos sie dzialo natychmiast sie zglosic.

Laura dala dzis popis w nocy , kosci mnie bola bo sie rozkladala.A wzielam ja do lozka bo ciagle plakala przez sen:-(

reklama
Hej laski....

U nas wlasnie snieg sypie:baffled: a jaeszcze do 14:00 bylo calkiem piekne sloneczko...Planowalam spacer ale teraz to mi sie nie chce nigdzie isc...jakos ciemno sie zrobilo...:dry:

Anka ten placz moze byc spowodowany ze niunia cos przez sen przezywa...:tak:
U nas ostatnio dwa razy sie zdazylo...tyle ze mloda dodatkowo przez sen oprocz plakania cos tam gadala i pokazywala rekoma :szok::-D

No i ciagle mysle co tam u Madzi :-)

Madzia pewnie musi znalezc rytm dnia.Jak bedzie miala zapewne wiecej czasu pochwali nam sie malenstwem:-)

Patrycjo ja dzis zdazylam dwa razy przed gradem.Pierwszy raz na spacerze weszlam do sklepu patrze a tam za oknem masakra.Drugi raz udalo sie bo weszlam juz do domku.Szok:szok:

Kurde boli mnie kregoslup chyba Laura juz za duzo wazy:baffled:

Oj te bole plecow..tez je czesto mam...i chyba na jakies masaze sie zapisze bo z tego co wiem kasa chrych sponsoruje w takich przypadkach 12 masazy w roku albo przynajmniej dopalcaja wieksza czesc...Wiec chyba sie skusze....

Dobry wieczor:tak: Uff, wreszcie troche odpoczynku:tak: Erik juz od godziny spi, ciekawe o ktorej jutro wstanie, dzisiaj wstal o wpol do 6:szok: i ryczal, bo chyba snilo mu sie cos glupiego:baffled: Ale za to na imprezie urodzinkowej mial super humor:tak::-D Super sie wszystko udalo, kupa gwarnych dzieci i ich rodzicow:tak::-D Erik samodzielnie zdmuchnal swoje swieczuszki i swietnie bawil sie z dzieciakami. A to zdjecia z urodzinek

Co do boli plecow to ja tez je niestety mam od momentu ciazy:no: Nawet w nocy dretwialy mi palce i czasami teraz tez dretwieja:baffled: Bylam juz u chirurga i przepisal mi akupunkture, ktora nie za bardzo mi pomogla, bo bole caly czas sa o szyi to juz nie wspomne:baffled: Pewnie od tego czasami kreci mi sie w glowie:no:

Witam dziewczyny:-)

Wow ale apetyczny torcik:-) A solenizant jeszcze slodszy niz te pysznosci na stole...:tak::-) No i rzucily mi sie talerzyki w oko:-) bardzo fajne:-)

U nas dzis mega slonce i snieg...Ale jeszcze z 3 godziny i bedzie po nim :-p
Jestesmy juz po obiadku wiec ide sie ubierac i lece z mloda na spacer ,zahaczym jeszcze o sklep bo trzeba male zakupy zrobic...Bylam wczoraj,ale zapomialam kartki i teraz mam braki :-D

Milego dnia....:-)

reklama
Dziekujemy za komplementy i za zyczenia:tak:
Anka tort byl zamowiony i nastepnym razem tez tak zrobie bo byl pyszny:tak::-):-) Palce lizac:tak::-)
Patrycja ta "zastwa" to typowo dzieciecy wybor, coby nam dzieciaki naszej porcelanowej zastawy nie zdziesiatkowaly:-D

My juz po zlobku i po pracy... uff...

Do góry