reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej
Kotek po wczorajszej wizycie u chirurga okazalo sie ze nie jest to naczyniak chirurgiczny .Mamy czekac i obserwowac gdyby cos sie dzialo natychmiast sie zglosic.

Laura dala dzis popis w nocy , kosci mnie bola bo sie rozkladala.A wzielam ja do lozka bo ciagle plakala przez sen:-(

reklama
Hej laski....

U nas wlasnie snieg sypie:baffled: a jaeszcze do 14:00 bylo calkiem piekne sloneczko...Planowalam spacer ale teraz to mi sie nie chce nigdzie isc...jakos ciemno sie zrobilo...:dry:

Anka ten placz moze byc spowodowany ze niunia cos przez sen przezywa...:tak:
U nas ostatnio dwa razy sie zdazylo...tyle ze mloda dodatkowo przez sen oprocz plakania cos tam gadala i pokazywala rekoma :szok::-D

No i ciagle mysle co tam u Madzi :-)

Madzia pewnie musi znalezc rytm dnia.Jak bedzie miala zapewne wiecej czasu pochwali nam sie malenstwem:-)

Patrycjo ja dzis zdazylam dwa razy przed gradem.Pierwszy raz na spacerze weszlam do sklepu patrze a tam za oknem masakra.Drugi raz udalo sie bo weszlam juz do domku.Szok:szok:

Kurde boli mnie kregoslup chyba Laura juz za duzo wazy:baffled:

Oj te bole plecow..tez je czesto mam...i chyba na jakies masaze sie zapisze bo z tego co wiem kasa chrych sponsoruje w takich przypadkach 12 masazy w roku albo przynajmniej dopalcaja wieksza czesc...Wiec chyba sie skusze....

Dobry wieczor:tak: Uff, wreszcie troche odpoczynku:tak: Erik juz od godziny spi, ciekawe o ktorej jutro wstanie, dzisiaj wstal o wpol do 6:szok: i ryczal, bo chyba snilo mu sie cos glupiego:baffled: Ale za to na imprezie urodzinkowej mial super humor:tak::-D Super sie wszystko udalo, kupa gwarnych dzieci i ich rodzicow:tak::-D Erik samodzielnie zdmuchnal swoje swieczuszki i swietnie bawil sie z dzieciakami. A to zdjecia z urodzinek

Co do boli plecow to ja tez je niestety mam od momentu ciazy:no: Nawet w nocy dretwialy mi palce i czasami teraz tez dretwieja:baffled: Bylam juz u chirurga i przepisal mi akupunkture, ktora nie za bardzo mi pomogla, bo bole caly czas sa o szyi to juz nie wspomne:baffled: Pewnie od tego czasami kreci mi sie w glowie:no:

Witam dziewczyny:-)

Wow ale apetyczny torcik:-) A solenizant jeszcze slodszy niz te pysznosci na stole...:tak::-) No i rzucily mi sie talerzyki w oko:-) bardzo fajne:-)

U nas dzis mega slonce i snieg...Ale jeszcze z 3 godziny i bedzie po nim :-p
Jestesmy juz po obiadku wiec ide sie ubierac i lece z mloda na spacer ,zahaczym jeszcze o sklep bo trzeba male zakupy zrobic...Bylam wczoraj,ale zapomialam kartki i teraz mam braki :-D

Milego dnia....:-)

reklama
Dziekujemy za komplementy i za zyczenia:tak:
Anka tort byl zamowiony i nastepnym razem tez tak zrobie bo byl pyszny:tak::-):-) Palce lizac:tak::-)
Patrycja ta "zastwa" to typowo dzieciecy wybor, coby nam dzieciaki naszej porcelanowej zastawy nie zdziesiatkowaly:-D

My juz po zlobku i po pracy... uff...

Do góry