reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje!!!! Niech Wam sie dzieciaczko dobrze chowaja,a Wam zycze przespanych nocy...:tak::-)

Madzia przeslodki synus:tak::tak::tak:

Dawajcie wiecej fotek;-):-)

A na spacery spokojnie mozecie chodzic...U nas nawet w szypitalu byly dwa wozki i juz dzien po porodzie mozna bylo wyjsc z dzidziusiem do parku przy szpitalu...:tak:

Witam wszystkie panie :-)

Co tam u Was?
U nas "stara bieda":-D
Myslami jez jestem w polsce...W czwartek wieczorem (za tydzien) wyjazdzamy...

Wlasnie zbieram sie do pichcenia obiadku...dzis ziemiaczki,kalafior i nuggetsy rybne...

Za chwile czeka mnie jeszcze rozwieszenie prania...Zrobie tez lisze co mam zabrac do polski bo czesto zdaza mi sie cos zapomiec...:baffled:

Patem jakis spacerek...i zas dzien zaliczony...

Dobry wieczor, u nas leje jak z cebra:no: Mam nadzieje, ze w weekend sie uspokoi, zebysmy spokojnie mogli pojechac na urlop, bo jedziemy samochodem:tak:
Patrycja, ladne rozowiutkie zdjecie:tak::-) Ciekawe, czy ja sie kiedys doczekam cory:-D Pewnie najwczesniej wnuczki:-D
Juz myslami jestem juz na urlopie, oj juz sie nie moge doczekac:tak::-)
Pscola jak tam w pracy?

reklama
Hej Kobitki,
a ja niestety znowu przeziebiona - juz 3 raz w tym roku, a zawsze jestem taka zdrowa- chyba jakies zmutowane wirusy tu lataja:no:ale juz mi lepiej

Aga - do pracy ide po Swietach, czyli we wotrek 25.03, wczesniej sie nie dalo, wiec mam jeszcze troche wolnego (???) no i oczwiscie zabralam sie na porzadki wiosenne, firanki, sprzatania po malowaniu itp.na Swieta wszystcy przyjezdzaja do nas i bedziemy tez swietowac urodzinki Nikosia

milego dnia:-)

Do góry