reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Dziewczynki a ja z innej beczki.:-)
Na poczatek witam wszystkie mamusie z Niemiec...i bardzo proszę o pomoc i odpowiedź na moje pytanie. Dowiedziałąm się, że w NIemczech są dość tanie w porównaniu z Polską wózki firmy Teutonia - model Mistral. U nas spacerówka kosztuje 1900 zł i do tego miękka gondola ok 500 zł. Czyli razem 2400 nie licząc innych drobiazgów. Czy możecie mi podać strony internetowe sklepów niemieckich nie chcę wózeczka używanego bo nie znam języka i nie dopytam czy nie ma plam i uszkodzeń..Natomiast gdzieś czytałam że nawet czasem w sklepach sprzedają modele z ubiegłego roku itp...za wszelkie informacje i podpowiedzi będę wdzięczna. Pozdrawiam

reklama
Dzięki Patrycja za link ...właśnie ten wózeczek mi siępodoba. Mieszkam na czwartym pietrze więc bedę wnosiła tylko miękką gondolkę a reszte zoatawię na dole. Pięne są kolory tych wózeczków .
Pozdrawiam

Dzien dobry, my juz prawie na wylocie:tak: Powoli zaczynamy sie pakowac. Mam nadzieje, ze nie bedzie lalo, bo tragedia:wściekła/y: Wtedy byloby slisko na autostradzie i niebezpiecznie, musielibysmy pewnie tez znacznie wolniej jechac niz zazwyczaj:no: Oczywiscie nie zamierzamy szarzowac, ale tak ok 140km/h to bysmy chcieli utrzymac na autostradzie.
Ja wlasnie zastanawiam sie, czy by nei zredukowac mojego calego etatu na 3/4 etatu. Mysle, ze 6 godzin dziennie by mi wystarczylo, a i wiecej czasu dla rodziny. Zobaczymy, czy sie zdecyduje, no i najwazniejsze, czy szefostwo sie zgodzi:baffled:

Anka dzieki!! Mam nadzieje, ze bedzie spokojnie na drogach:tak: A ja caly czas sie pakuje i pakuje, i juz sama nie wiem, czy wszystko zabralam, to co chcialam, normalnie tragedia:baffled: Malego juz spakowalam, bo dla niego to najwiecaj rzeczy trzeba wziac:-D:-D:-D Dzis go mierzylam i mi wyszlo, ze mierzy 94cm a wazy 14,5kg. Bilans dwulatka mamy dopiero 1go kwietnia, ciekawe jak wypadnie:tak:

czesc Dziewczyny,

zycze wszystkim pieknych Swiat i bogatego "zajaczka", szczegolnie dla naszych malych pociech, a tym ktore wybieraja sie do kraju szerokiej drogi:-)

my zostajemy w domu, goscie przyjezdzaja do nas, wiec bedzie wesolo

w weekend wreszcie pomalowalismy nasz stolowy pokoj - roboty konca nie widac, bo to sprzatanie ......juz mi sie nie chce, ale musze....ale mi sie nie chce:baffled:

reklama
czesc mamusie!

mam do was pytanie jako doswiadczonych mam, powiedzcie mi jak robic ze spaniem malucha, na noc, teraz moj maly spi ze mna w lozku, i fakt jest mi super wygodnie,bo jak sie obudzi to wyciagam cyca i daje mu na lezaco, ale martwi mnie to ze moze sie przyzwyczaic do tego i nie chciec spac sam jak bedzie wiekszy, a jak bedzie wiekszy to wiadomo,ze we 3 bedzie nam nie wygodnie,a nie chce meza wysylac do innego pokoju.

prosze doradzcie mi czy mam go wkladac do jego lozeczka i jakos sama sie przemeczyc, czy dalej spac z nim.

a Marcel ma 2 tygodnie dopiero

pomocy

Do góry