reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Czesc Babeczki,
Aga - sliczny solenizant - jeszcze raz wszystkiego najpiekniejszego
u nas tez niedlugo urodziny, w poniedzialek wielkanocny Nikos skonczy 3 latka

a we wtorek po swietach ide pierwszy dzien do pracy:shocked2:zobaczymy jak bedzie, dlugo siedzialam w domu i mam ochote na inne zajecia, jak tylko pranie i prasowanie:happy2:

sloneczko u nas sliczne, ale mrozno

w weekend zabierzemy sie pewnie do malowania naszego najwiekszego pokoju, a jest co malowac - 30m kwadratowych, juz sie ciesze na sprzatanie:szok:

milego dnia Wam zycze

reklama
Pscola, to niezle sprzatanko Cie czeka:tak:;-);-) Twoj mlodszy synek to juz maly przedszkolak:tak:, ciekawe jak to bedzie, jak moj zamieni zlobek na przedszkole:tak: Duzo sie nie zmieni, bo kilkoro dzieci, ktore zna bedzie pewnie w jego grupie no i budynek i panie te same, wiec problem z glowy:tak::-) Jak u was z mowieniem u dzieciakow?? Jak mowia to z przewaga jakiego jezyka?? Moj mowi obecnie wiecej po niemiecku, a juz tak na dobre rozkrecil sie jakies dwa miesiace temu i nadaje juz zdaniami:angry::angry::-D:-D Mamy niezly ubaw teraz:-D:-D:-D

czesc dziweczyny
nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie, dano mnie nie bylo.
chcialam sie pochwalic ze jest juz z nami nasze kochan sloneczko Marcel, dzisiaj wlasnie ma 7dni, kurcze tydzien temu wlasnie lezalam sobie bez czucia w nogach,ale w sercu i na rekach mialam juz moj najwiekszy skarb. urodzialm przez cieice, 5 dni po terminie, na zyczenie, mialam obawy bo moj szkrab z usg wychodzilo ze ma 4284, a okazalo sie przy urodzeniu ze mial 4280, idealnie wymierzyla go lekarka.
no,lece juz do mojego glodomorka
pozdrawiam was

dziewczyny powiedzcie czy 20 min na pierwszy spacer malucha to nje za duzo,przy 14 stopniach ciepla????
prosze pocieszcie mnie,ze nie zrobilam zle dla mojego skarba

Cześc, witam po długiej przerwie, urodziłam 26 lutego SZYMON waga 3710 55cm. Nie mam teraz dostepu do internetu, dlatego mnie nie ma na forum. Załączam zdjęcie.

Załączniki

• szymek 011(1).JPG
    szymek 011(1).JPG
    86,9 KB · Wyświetleń: 30
Magda, agiagi serdeczne gratulacje, niech sie maluszki zdrowo chowaja!!
A co do twojego pytania agi, to mozesz pochodzic z dzidziusiem nawet 1h:tak: 14 stopni to juz cieplo:tak: Tylko nie przesadz z ubiorem, zeby sie dziecko nie zapocilo:tak::-) Nasz urodzil sie w okresie, gdzie temperatura byla minusowa, a maz wychodzil z nim na spacerki codziennie na ok 1h:tak: Pierwszy spacerek zaliczyl 3 dni po porodzie. Swieze powietrze dla takiego maluszkie jest bardzo wazne:tak:

aga29 dzieki za slowa pocieszenia,teraz wiem ze nie zrobilam zle, no i po 2 nie mozna zakladac ze cos moze byc nie tak.
no wieczorkiem zatrudnie mojego chlopa aby wkleil zdjecie mojego szkraba,bo ja nie za bardzxo jestem biegla w te komputerowe kloc

Hej Dziewczyny!

Madzia i Agiagii - ogromne, wielkie GRATULACJE!!!! teraz jestescie juz Mamusiami:-)i jakie to uczucie??? super, nie?!

Zycze Wam z calego serca, by Wasze pociechy zdrowo sie chowaly i byly dla Was nieustajaca radoscia:-):-D:-):-Dbardzo sie ciesze, ze wszystko dobrze poszlo i czekam teraz na sprawozdanie z porodu, no i naturalnie wiecej zdjec, trzymajcie sie cieplo:-)

Agiagii-twoj dzidzius spory, jak na pierwsze dziecko! A czemu mialas cesarke?
Madzia - jak sie czujesz sloneczko?poszlo normalnie?

reklama
Agiagii - spacer w takiej temp.na pewno nie zaszkodzi, tylko jak by bylo baaaaaaaaaaardo zimno, to lepiej zostac w domu, a tak, to mozesz smialo wychodzic, niech sie Marcelek przyzwyczaja:-D

Do góry