reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Pscola Laura od urodzenia ma naczyniaka z lewej strony na boczku brzuszka.Nic sie z tym nie dzieje ale wolalabym zeby go usuneli bo jak w czasie zabawy ktos przez przypadek by urazil to miejsce natychmiast leciala byz krew Dlatego idziemy do chirurga nich cos poradzi:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dla Eryczka spoznione ale naj naj naj goretsze,najslodsze i najpiekniejsze zyczenia urodzinowe...!100lat przystojniaku :-)
Anka a Wam zycze skutecznego rozwiazania problemu naczyniaka...
Anka a Wam zycze skutecznego rozwiazania problemu naczyniaka...
anka26_x_07
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Witam was po długiej nieobecności:-), pamietacie mnie jeszcze? Podczytuję was ale jakoś weny do pisania nie miałam, no ale w końcu ją odzyskałam.
Aga ja też składam spóźnione życzenia Eryczkowi:-). Jak minęła impreza?
Anka moja Laura też ma naczyniaka na brzuszku, pediatra powiedziała ze do 2 roku życia się wchłonie, i nic nie wspominała ze może z niego leciec krew, jestem w szoku.
Patrycja co u ślicznej Noemi? No i czemu nie chcesz do nas zajrzeć?
Wiecie co z Magdaleną, macie jakieś wieści?
Kurcze ja od przyjazdu do Niemiec, czyli jakieś 1,5 miesiąca temy przytyłam już 2 kg, o ile nie więcej, bo dawno się nie ważyłam. A w Polsce tak się pilnowałam, a tu proszę wystarczy mąż u boku , podsówa co chwilę jakies ciasteczka, chipsy i tyłek rośnie. Mam nadzieję ze jak wiosna przyjdzie to jakoś uda mi się odchudzić. No ale najważniejsze że Laura zdrowa, raczkuje jak stara, wstaje sama i stoi pół dnia przy kanapie, dopóki jej się nie znudzi. Na razie mam luz, ale jak zacznie chodzic az boję się myślec co to będzie ;-). Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego weekendu.
Aga ja też składam spóźnione życzenia Eryczkowi:-). Jak minęła impreza?
Anka moja Laura też ma naczyniaka na brzuszku, pediatra powiedziała ze do 2 roku życia się wchłonie, i nic nie wspominała ze może z niego leciec krew, jestem w szoku.
Patrycja co u ślicznej Noemi? No i czemu nie chcesz do nas zajrzeć?
Wiecie co z Magdaleną, macie jakieś wieści?
Kurcze ja od przyjazdu do Niemiec, czyli jakieś 1,5 miesiąca temy przytyłam już 2 kg, o ile nie więcej, bo dawno się nie ważyłam. A w Polsce tak się pilnowałam, a tu proszę wystarczy mąż u boku , podsówa co chwilę jakies ciasteczka, chipsy i tyłek rośnie. Mam nadzieję ze jak wiosna przyjdzie to jakoś uda mi się odchudzić. No ale najważniejsze że Laura zdrowa, raczkuje jak stara, wstaje sama i stoi pół dnia przy kanapie, dopóki jej się nie znudzi. Na razie mam luz, ale jak zacznie chodzic az boję się myślec co to będzie ;-). Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego weekendu.
patrycja24berlin
Kotek jasne ze Cie pamietamy...i chlera nie nazekaj bo laska z ciebie-widzialam na naszej klasie :-)
Obiecuje wpasc na zastrzezony...od czasu do czasu ogladam Wasze brzdace ale tak duzo fotek ze trudno skomentowac ,a nie chialabym nikogo pominac...Ale obiecuje w najblizszym czasie ze wpadne i powklejam cos naszego :-)
My dzis oddalismy mloda chrzesnym...wiec cala noc dla nas
Obiecuje wpasc na zastrzezony...od czasu do czasu ogladam Wasze brzdace ale tak duzo fotek ze trudno skomentowac ,a nie chialabym nikogo pominac...Ale obiecuje w najblizszym czasie ze wpadne i powklejam cos naszego :-)
My dzis oddalismy mloda chrzesnym...wiec cala noc dla nas
patrycja24berlin
Anka cudowny widok...ale musia byc niunia zmeczona
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Patrycja dzieki, ale te zdjęcia na nk sa stare, z roku 2005 jedno i reszta z 2006, teraz nie mam żadnego na którym dobrze wyglądam. Wpadaj do nas wpadaj bo długo nie widzialam Noemi. No i zazdroszczę wolnej chaty, choć odkąd przeczytałam "Uśnij wreszcie" nie narzekam bo Laura przesypia 12 godzin bez jedzenia, tylko czasami obudzi się jak smoczek jej wypadnie:-). Alę tę noc wykorzystajcie jak macie możliwość;-). Buziaki;-).
Anka super poza, długo tak Laura spała?
Anka super poza, długo tak Laura spała?
anka26_x_07
Kotek pamietamy Cie.Laura spala tak chwile bo szybko zauwazylam Bylo glosno a nagle ucichla wiec popatrzalam a ta spika:-)Co do naczyniaka to prawda ze moze krew poleciec.Wole dmuchac na zimno.Jutro wizyta
Patrycja chyba gadaniem sie zmeczyla
Patrycja chyba gadaniem sie zmeczyla
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Ale tu pustki, gdzie jestescie dziewczyny?
Anka i jak po wizycie u chirurga? Usunął naczyniaka?
Anka i jak po wizycie u chirurga? Usunął naczyniaka?