reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ania - wizyta u chirurga???cos Laurze jest?

pada dzisiaj , bleeeeeeee:-(

moje oba sloneczka w przedszkolu a ja rozkoszuje sie cisza w domu:-)

reklama
Pscola Laura od urodzenia ma naczyniaka z lewej strony na boczku brzuszka.Nic sie z tym nie dzieje ale wolalabym zeby go usuneli bo jak w czasie zabawy ktos przez przypadek by urazil to miejsce natychmiast leciala byz krew :baffled:Dlatego idziemy do chirurga nich cos poradzi:-)

Dla Eryczka spoznione ale naj naj naj goretsze,najslodsze i najpiekniejsze zyczenia urodzinowe...!100lat przystojniaku :-)

Anka a Wam zycze skutecznego rozwiazania problemu naczyniaka...:tak:

Witam was po długiej nieobecności:-), pamietacie mnie jeszcze:-D? Podczytuję was ale jakoś weny do pisania nie miałam:zawstydzona/y:, no ale w końcu ją odzyskałam:-D.
Aga ja też składam spóźnione życzenia Eryczkowi:-). Jak minęła impreza?
Anka moja Laura też ma naczyniaka na brzuszku, pediatra powiedziała ze do 2 roku życia się wchłonie, i nic nie wspominała ze może z niego leciec krew, jestem w szoku.
Patrycja co u ślicznej Noemi? No i czemu nie chcesz do nas zajrzeć:confused:?
Wiecie co z Magdaleną, macie jakieś wieści?
Kurcze ja od przyjazdu do Niemiec, czyli jakieś 1,5 miesiąca temy przytyłam już 2 kg, o ile nie więcej, bo dawno się nie ważyłam. A w Polsce tak się pilnowałam, a tu proszę wystarczy mąż u boku , podsówa co chwilę jakies ciasteczka, chipsy i tyłek rośnie:wściekła/y:. Mam nadzieję ze jak wiosna przyjdzie to jakoś uda mi się odchudzić:sorry2:. No ale najważniejsze że Laura zdrowa, raczkuje jak stara:-D, wstaje sama i stoi pół dnia przy kanapie, dopóki jej się nie znudzi:-D. Na razie mam luz, ale jak zacznie chodzic az boję się myślec co to będzie ;-). Pozdrawiam was serdecznie i życzę miłego weekendu:tak:.

Kotek jasne ze Cie pamietamy...i chlera nie nazekaj bo laska z ciebie-widzialam na naszej klasie :-)
Obiecuje wpasc na zastrzezony...od czasu do czasu ogladam Wasze brzdace ale tak duzo fotek ze trudno skomentowac ,a nie chialabym nikogo pominac...Ale obiecuje w najblizszym czasie ze wpadne i powklejam cos naszego :-)

My dzis oddalismy mloda chrzesnym...wiec cala noc dla nas :-D

Patrycja dzieki, ale te zdjęcia na nk sa stare, z roku 2005 jedno i reszta z 2006:sorry2:, teraz nie mam żadnego na którym dobrze wyglądam:baffled:. Wpadaj do nas wpadaj bo długo nie widzialam Noemi:tak:. No i zazdroszczę wolnej chaty:-D, choć odkąd przeczytałam "Uśnij wreszcie" nie narzekam bo Laura przesypia 12 godzin bez jedzenia, tylko czasami obudzi się jak smoczek jej wypadnie:-). Alę tę noc wykorzystajcie jak macie możliwość;-). Buziaki;-).
Anka super poza, długo tak Laura spała?

Kotek pamietamy Cie.Laura spala tak chwile bo szybko zauwazylam Bylo glosno a nagle ucichla wiec popatrzalam a ta spika:-)Co do naczyniaka to prawda ze moze krew poleciec.Wole dmuchac na zimno.Jutro wizyta

Patrycja chyba gadaniem sie zmeczyla:-D

reklama
Do góry