reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
hej dziewczyny,
ja tez obstawiam, ze Madzia urodzila (pewnie w weekend) - miala do mnie zadzwonic, jak juz bedzie dzidzia, ale nie dzwonila:O( a ja do niej nie moge, bo ona nie ma telefonu, no to czekamy

ja tez niedlugo musze zabrac sie za tort - Nikosia urodzinki w poniedzialek wielkanocny, ale takiego ladnego to nie umiem

A ja dzisiaj siedze w domu:no: Zaziebilam sie gardlo mnie boli i jestem na zwolnieniu. Dobrze, ze wczoraj jeszcze zdarzylam zrobic Erikowi ciasto urodzinowe, ktore zanieslismy dzis do przedszkola, bo dzisiaj nie mialabym sily:no::baffled: Mam nadzieje, ze w sobote na imprezie urodzinowej bede juz w normalnym stanie:tak:;-):-)

A dziekuje Pscola:tak: Z leniuchowania to chyby nic nie bedzie, bo trzeba troche mieszkanie ogarnac etc. W sobote wielka impreza:tak::-) wiec trzebabybylo godnie gosci przyjac. A ja dzisiaj jako pierwsza zlozylam zyczonka mojemu synkowi:tak::-)

Aga - a urodzinki Eryczka dzisiaj? to ja korzystajac ze sposobnosci....sto lat, sto lat i usmiechu na ladnej buzi:-):-D:-):-D

Pscola urodzinki Erika sa dzisiaj i w jego imieniu bardzo dziekuje!!!:tak::-) Swietujemy hucznie w sobote, poniewaz w weekend rodzice zaproszonych dzieci jak wiadomo maja wolne, wiec moga przyprowadzic swoje pociechy i rowniez wziac udzial w imprezie:tak::-) Wlasnie maz dzwonil i jedzie juz po malego do zlobka, ciekawe jak sie bawil i co tam dzisiaj dla niego przygotowali:tak::-)

reklama
Aga buziaki i mnostwa zdrowka dla Eryka:-)

Ja dzis jakas jestem slaba czyzby choroba mnie atakowala:confused:Oby nie bo Moj chory a nie chce zeby Laura zachorowala:baffled: w poniedzialek mamy wizyte u chirurga lepiej zeby byla w 100% zdrowa

Do góry