reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
hej dziewczyny,
ja tez obstawiam, ze Madzia urodzila (pewnie w weekend) - miala do mnie zadzwonic, jak juz bedzie dzidzia, ale nie dzwonila:O( a ja do niej nie moge, bo ona nie ma telefonu, no to czekamy

ja tez niedlugo musze zabrac sie za tort - Nikosia urodzinki w poniedzialek wielkanocny, ale takiego ladnego to nie umiem

A ja dzisiaj siedze w domu:no: Zaziebilam sie gardlo mnie boli i jestem na zwolnieniu. Dobrze, ze wczoraj jeszcze zdarzylam zrobic Erikowi ciasto urodzinowe, ktore zanieslismy dzis do przedszkola, bo dzisiaj nie mialabym sily:no::baffled: Mam nadzieje, ze w sobote na imprezie urodzinowej bede juz w normalnym stanie:tak:;-):-)

A dziekuje Pscola:tak: Z leniuchowania to chyby nic nie bedzie, bo trzeba troche mieszkanie ogarnac etc. W sobote wielka impreza:tak::-) wiec trzebabybylo godnie gosci przyjac. A ja dzisiaj jako pierwsza zlozylam zyczonka mojemu synkowi:tak::-)

Aga - a urodzinki Eryczka dzisiaj? to ja korzystajac ze sposobnosci....sto lat, sto lat i usmiechu na ladnej buzi:-):-D:-):-D

Pscola urodzinki Erika sa dzisiaj i w jego imieniu bardzo dziekuje!!!:tak::-) Swietujemy hucznie w sobote, poniewaz w weekend rodzice zaproszonych dzieci jak wiadomo maja wolne, wiec moga przyprowadzic swoje pociechy i rowniez wziac udzial w imprezie:tak::-) Wlasnie maz dzwonil i jedzie juz po malego do zlobka, ciekawe jak sie bawil i co tam dzisiaj dla niego przygotowali:tak::-)

reklama
Aga buziaki i mnostwa zdrowka dla Eryka:-)

Ja dzis jakas jestem slaba czyzby choroba mnie atakowala:confused:Oby nie bo Moj chory a nie chce zeby Laura zachorowala:baffled: w poniedzialek mamy wizyte u chirurga lepiej zeby byla w 100% zdrowa

Do góry