reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Madzia juz nie moge docekac sie jak wkleisz pierwsza fotke :-)
Zycze ci juz teraz powodzenia,szybko i balo bolesnie... no i najwazniesze zdrowiuskiego dzidziusia :-)

reklama
hej dziewczyny czy mnie jeszce pamietacie? ostatnio mnie nie bylo (zepsuty komp).
jestem cala wzruszna bo juz za Dwa dni ROCZEK Lailusi -jak ten czas leci...

MAGDALENA trzymam za Ciebie i dzidzie kciukasy! Wszystko bedzie dobrze!!! a a propos rozwarcia to ja mialam w dniu porodu z rana tez 1cm a za 12 godzin mialam w ramionach coreczke- wiec kto wie moze i Ty ujrzysz swoja dzidzie juz bardzo niedlugo!!!

Czesc Babeczki,
wiedze, ze tak jak i mnie nie chce Wam sie za bardzo pisac:sorry2:
jakis wirus sie nam przyplatal, ja zakatarzona, Maxio mial bardzo wysoka ´goraczke, wiec poszlismy wczoraj do lekarza - ale to ostatki, wiec wszystko pozamykane, albo sie bawia i paczki jedza, albo lecza kaca po poniedzialku??? pojechalismy wiec do szpitala i tam czekaslimy 3 godziny !!!! a to tylko wirusik.........:szok:
siedzimy wiec w domu i nic nam sie nie chce.....

Susumali - fajnie, ze znowu jestes:-)

Madzia - jakos nie piszesz (?????????????), juz cos jest?????
taka jestem ciekawa, napisz koniecznie

usciski dla wszystkich

Hej dziewczyny dalej nic nie ma:baffled::baffled::baffled:. Nic nie piszę bo co mam sama do siebie pisac jak tu takie pustki jak by w Niemczech mam nie było:-D:-D.

Poza tym muszę wszystko podopinac na ostatni guzik bo nie wiem kiedy mnie chwyci;-) no i coś ostatnio mam ogromnego lenia, przyczepił się do mnie i nie chce odejśc:wściekła/y::wściekła/y:.
Do tego mam ogromnego doła bo się najadłam wczoraj słonych śledzi i paluszków a dzisiaj mam kostki i palce u rąk spuchnięte jak balerony:angry::angry: a to co mi najbardziej popsuło dziś humor to mój płaszczyk zimowy na którym po praniu powychodziły jakieś dziwne zacieki i wygląda teraz gorzej niż źle:szok::szok::szok:. Jak ja mam miec dobry humor!!!!!!!

Witam potwierdzam,ze tu naprawde pustki:-)Madziu co do leniuchowania Ty jeszcze mozesz sobie na to pozwolic i nie wsciekaj:angry::angry: sie na swoj plaszczyk zdarza sie.Pomysl,ze juz niedlugo bedziesz mooocno tulic swoj skarbek zobaczysz jak wszystko sie zmieni trzymam mocno za ciebie kciuki:-):-)pozdrawiam ciwplutko:tak::tak:

no przyznaje, ze nie chce mi pisac, bo jestem przeziebiona, w zasadzie nic mi sie nie chce robic:-D mam takiego lenia....

Madzia - a moze wasz Szymek chce wam prezent na Walentynki zrobic?

czesc wszystkim mamusiom i przyszlej mamusi uparciuszka Madzi, dawno mnie nie bylo bo cos nam sie pokicalo z netem i teraz sobie pisze z kafejki.

mojeu synkowi tez jest super w brzucholu i jak na razi cicho siedzi w brzuchu,chociaz codziennie go prosze aby juz sie do nas wybral, bo szczerze powiedziawszy pomalu mam dosc swojej ociezalosci, niezgrabnosci i obolalosci.

nie wiem kiedy znowu tu zawitam,wiec zycze Madzi duzo sil i super zdrowiutkigo malenstwa, a dla wszystkich mamus buziaki

reklama
Do góry