reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Patrycja ty lepiej nie strasz!!! Bo ja mam dzisiaj jakieś dziwne bóle w dole brzucha, ale nie są na razie regularne więc mam nadzieje że to nie to!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Muszę dzisiaj skończyc pakowac moją torbę do szpitala, bo w razie czego.........O witaminie D3 już wiem a do przemywania pępka co tu sie stosuje też spirytus?????????

reklama
Magda u mnie bylo bez boli...Poprostu woda zaczela sie saczyc,,,a ja to sobie wyobrazalam ze chlusnie ze mnie jak ze strazackiego weza:-)

Do pepka kupilam w aptece spray- "octenisept"-Wund-desinfektion...

Co do witaminy D3 to ja mialam w takich tabletkach ktore wkladalo sie do buzki tak z boku i doslownie w 5 sekund gdy zaczynalam karmic sie rozpuszczaly...:-) Mialam do wyboru z fluorem lub bez...Polecono mi na poczatek bez fluoru...dopiero gdy mloda zaczla zabkowac lekarz przepisal te z fluorem....

Hej Babeczki!
pogoda jak na wiosne, u nas jakies 10 stopni+, tylko patrzec, jak kwiatki zakwitna:-)

a jutro ide na spotkanie w burmistrzem w ratuszu- dostalam zaproszenie, bo w tym roku "nabylam"obywatelstwo niemieckie i robia jakies party dla takich ja ja - zobaczymy:rofl2:

Magda - ja plyn do przemywania pepka dostalam w szpitalu:happy:

Pscola -to zycze udanej imprezy...Fajnie bo mozna na pewno na takich spotkaniach poznac fajnych ludzi...

Co do kwiatkow to u nas caly czas kwitna stokrotki :szok:
Wlasnie wrocilam z mloda z dworu...Mimo ze padalo bylo naprawde cieplutko,ale ten deszczyk to taki kapusniaczek...:-)

Czesc, u nas tez jest tak cieplo tylko ze przewaznie leje jak cholera... :wściekła/y: Dzisiaj Eryk tez robil cyrki, kladl sie na podloge i sie darl... Wiec wprowadzilam go do jego pokoju i tam kazalam mu sie drzec ile wejdzie:wściekła/y::wściekła/y: Czasami to mnie potrafi wyprowadzic z rownowagi:wściekła/y:. 5go lutego w zlobku organizuja karnawal, wiec musimy kupic do tego czasu jakies przebranie dla malego. Pojezdzimy w tym tygodniu to na pewno cos wybierzemy, tyle jest tych roznych strojow, ze glowa boli:szok:

Witam nowa mamusie!!

reklama
Patrycja na razie mi nie wyszedł ani jeden, nigdzie ani na brzuchu ani na biodrach. Ale od 4 miesiąca codziennie rano i wieczorem namiętnie się masuje i smaruje;-);-);-) Na początku używałam fissan a teraz bubchen na zmiane z balsamem garniera. Boję się że pojawią się dopiero po ciąży. Za to mam celulit.

Do góry