reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kicia - to super, bardzo sie ciesze razem z Toba:-):-D:-):-D:-):-D
mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz?

a jak tam nasze zaawansowane ciezarowki - Magdalena i Agiagii?

czesc mamusie

pscola dzieki wszytsko w porzadeczku,no prawie,bo moje zatoki juz mnie do szalu doprowadzaja,caly czs chodze zasmarkana i zacisnieta,wkurza mnie to jak nie wiem,a krople do nosa daja tylko na pol godziny ulge,nie wiem co zrobic,moze rzeba sie do lekarza wybrac...?

dziewczyny jestescie moze zalogowane na naszej-klasie?? fajnie mozna pogadac ze starymi znajomymi,nie tylko z klasy,tylko ze ta stronka okrutnie powoli chodzi

Dziewczyny a czy kupie tu sam kwas foliowy? Bo nie mam, to co mialam dalam znajomej a teraz by sie przydal.:confused:

Dzieki za gratki:-) ja nadal w takim stanie:szok:.

Jak to sie robi ze widac linijki i zdjecia w podpisie a nie sam adres:confused:. Ja zielona w te klocki jestem:baffled:.

Kicia - no pewnie, ze kwas foliowy dostaniesz (Folsäure), albo da Ci lekarz na recepte, albo kupisz w aptece bez,
sa juz tez takie preparaty kwas i jod razem

na naszej-klasi tez jestem od niedawna i odkrywam moich znajomych sprzed lat:-)

reklama
Do góry