reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Kicia no to Gratuluje zafasolkowania:-)
Wiadomosc o Mai tez mnie zasmucila:-(
Dzis Laura marudna spala 2 razy po 30 minut to chyba zabki
Wiadomosc o Mai tez mnie zasmucila:-(
Dzis Laura marudna spala 2 razy po 30 minut to chyba zabki
czesc mamusie
pscola dzieki wszytsko w porzadeczku,no prawie,bo moje zatoki juz mnie do szalu doprowadzaja,caly czs chodze zasmarkana i zacisnieta,wkurza mnie to jak nie wiem,a krople do nosa daja tylko na pol godziny ulge,nie wiem co zrobic,moze rzeba sie do lekarza wybrac...?
dziewczyny jestescie moze zalogowane na naszej-klasie?? fajnie mozna pogadac ze starymi znajomymi,nie tylko z klasy,tylko ze ta stronka okrutnie powoli chodzi
pscola dzieki wszytsko w porzadeczku,no prawie,bo moje zatoki juz mnie do szalu doprowadzaja,caly czs chodze zasmarkana i zacisnieta,wkurza mnie to jak nie wiem,a krople do nosa daja tylko na pol godziny ulge,nie wiem co zrobic,moze rzeba sie do lekarza wybrac...?
dziewczyny jestescie moze zalogowane na naszej-klasie?? fajnie mozna pogadac ze starymi znajomymi,nie tylko z klasy,tylko ze ta stronka okrutnie powoli chodzi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kicia76-gratuluje!!!!
Agiagii-tez wkurza mnie ze tak wolno tam chodza serwery...Ale fakt faktem mozna duzoooo znajomych odnalezc:--)
Agiagii-tez wkurza mnie ze tak wolno tam chodza serwery...Ale fakt faktem mozna duzoooo znajomych odnalezc:--)
Dziewczyny a czy kupie tu sam kwas foliowy? Bo nie mam, to co mialam dalam znajomej a teraz by sie przydal.
Dzieki za gratki:-) ja nadal w takim stanie.
Jak to sie robi ze widac linijki i zdjecia w podpisie a nie sam adres. Ja zielona w te klocki jestem.
Dzieki za gratki:-) ja nadal w takim stanie.
Jak to sie robi ze widac linijki i zdjecia w podpisie a nie sam adres. Ja zielona w te klocki jestem.
Kicia - no pewnie, ze kwas foliowy dostaniesz (Folsäure), albo da Ci lekarz na recepte, albo kupisz w aptece bez,
sa juz tez takie preparaty kwas i jod razem
na naszej-klasi tez jestem od niedawna i odkrywam moich znajomych sprzed lat:-)
sa juz tez takie preparaty kwas i jod razem
na naszej-klasi tez jestem od niedawna i odkrywam moich znajomych sprzed lat:-)
Katii27
Początkująca w BB
Ja tez wlasnie chcialabym wstawic zdjecie mojego synka z opisem wieku w podpisie ale jakios mi to nie wychodzi.Moglby mi to ktos wytlumaczyc? Pozdrawiam
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
reklama
Katii27
Początkująca w BB
chyby mi sie udalo tyle nagmatwalam ze sama nie wiem jak to zrobilam