reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Kicia - to super, bardzo sie ciesze razem z Toba:-):-D:-):-D:-):-D
mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz?

a jak tam nasze zaawansowane ciezarowki - Magdalena i Agiagii?

czesc mamusie

pscola dzieki wszytsko w porzadeczku,no prawie,bo moje zatoki juz mnie do szalu doprowadzaja,caly czs chodze zasmarkana i zacisnieta,wkurza mnie to jak nie wiem,a krople do nosa daja tylko na pol godziny ulge,nie wiem co zrobic,moze rzeba sie do lekarza wybrac...?

dziewczyny jestescie moze zalogowane na naszej-klasie?? fajnie mozna pogadac ze starymi znajomymi,nie tylko z klasy,tylko ze ta stronka okrutnie powoli chodzi

Dziewczyny a czy kupie tu sam kwas foliowy? Bo nie mam, to co mialam dalam znajomej a teraz by sie przydal.:confused:

Dzieki za gratki:-) ja nadal w takim stanie:szok:.

Jak to sie robi ze widac linijki i zdjecia w podpisie a nie sam adres:confused:. Ja zielona w te klocki jestem:baffled:.

Kicia - no pewnie, ze kwas foliowy dostaniesz (Folsäure), albo da Ci lekarz na recepte, albo kupisz w aptece bez,
sa juz tez takie preparaty kwas i jod razem

na naszej-klasi tez jestem od niedawna i odkrywam moich znajomych sprzed lat:-)

reklama
Do góry