reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Aga29-zdrowka kobito!!!!!! odpoczywaj....:-)

Ja tez do szkoly rodzenia nie chodzilam,panikowalam jak malo kto a poszlo szybko:-)

Fakt faktem po 15 skorczach poprosilam o znieczulenie -dali bez problemu-wiec jesli mozna sobie ulzyc ro czemu nie...:) po znieczuleniu -ktore wogole nie bolalo-to w kregoslup-poparlam z 15 razy i juz krzyczeli-nie przec,nie przec bo wychodzi....W szoku bylam ze tak gladko poszlo...

reklama
hejka
Magdaleno nie martw sie na zapas bedzie dobrze i siwtnie dasz sobie rade.Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia na dodatek rodzilam bez znieczulenia.Przezylam i jakos milo wspominam porod tez rodzilam z facetem

Sloiczki dawalam jak Laura skonczyla 3,5mca zaczelam od marchewki:tak:

Aga duzo zdrowka zycze

to jest takie niesprawiedliwe
na pewno czytalyscie juz na gorze , ze odeszla od nas maja coreczka moncik
boze normalnie zaryczana jestem , bo sledzilam ta historie i mialam ogromna nadzieje , ze wszystko bedzie w porzadku

ach nic mi sie niechce wiecej pisac

Czesc, strasznie mi przykro z powodu Majusi:-:)-:)-(

U nas pogoda paskudna, jak to zwykle w HH, typowa pogoda angielska:wściekła/y::wściekła/y: Super zima nie ma co...:wściekła/y:
Moja grypa zoladkowa chyba juz sobie poszla:tak: Na razie mam wiec spokoj. Dzisiaj moj syn wywinal numer nie z tej ziemi. Polozylismy go na drzemke popoludniowa, a ten zamiast spac przeszedl przez barierke lozeczka i zlazl na podloge:szok::baffled::baffled: Dobrze, ze nie zlecial na glowe:szok: No, coz musielismy wiec wyjac szczebelki z lozeczka, zeby znow mu ten pomysl nie przyszedl do glowy:baffled: Myslalam, ze z wyjeciem szczebelkow jeszcze troche potrwa....:baffled:

kurcze za szybko wyslane

musielismy , bo nasza emiulka tez na ten pomysl wpadla przechodzic przez ta barierke

wczoraj bylismy na kregielni z mauricem i jego kolegami , bo synus imprezowal i bylo super

reklama
Dzien dobry:tak:,

blond,wiec widac, ze te nasze dzieci jakies strasznie pomyslowe:szok: Mysmy wyjeli tylko 3 szczeble, by mogl swobodnie przechodzic, tylko trzy sa u nas typowo ruchome do wyjecia w lozeczku:tak: Erik teraz bawi sie duplo z tata wiec mamusia moze posiedziec przed kompem;-):-)

My dzisiaj idziemy do przekladajac na polski "niemieckiej Bajlandii" z kolega Erika i jego rodzicami, ale to dopiero po poludniu:tak: Pogoda jak zwykle ku temu sprzyja, bo jest fatalna...:no:

Do góry