reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Aga29-zdrowka kobito!!!!!! odpoczywaj....:-)

Ja tez do szkoly rodzenia nie chodzilam,panikowalam jak malo kto a poszlo szybko:-)

Fakt faktem po 15 skorczach poprosilam o znieczulenie -dali bez problemu-wiec jesli mozna sobie ulzyc ro czemu nie...:) po znieczuleniu -ktore wogole nie bolalo-to w kregoslup-poparlam z 15 razy i juz krzyczeli-nie przec,nie przec bo wychodzi....W szoku bylam ze tak gladko poszlo...

reklama
hejka
Magdaleno nie martw sie na zapas bedzie dobrze i siwtnie dasz sobie rade.Ja tez nie chodzilam do szkoly rodzenia na dodatek rodzilam bez znieczulenia.Przezylam i jakos milo wspominam porod tez rodzilam z facetem

Sloiczki dawalam jak Laura skonczyla 3,5mca zaczelam od marchewki:tak:

Aga duzo zdrowka zycze

to jest takie niesprawiedliwe
na pewno czytalyscie juz na gorze , ze odeszla od nas maja coreczka moncik
boze normalnie zaryczana jestem , bo sledzilam ta historie i mialam ogromna nadzieje , ze wszystko bedzie w porzadku

ach nic mi sie niechce wiecej pisac

Czesc, strasznie mi przykro z powodu Majusi:-:)-:)-(

U nas pogoda paskudna, jak to zwykle w HH, typowa pogoda angielska:wściekła/y::wściekła/y: Super zima nie ma co...:wściekła/y:
Moja grypa zoladkowa chyba juz sobie poszla:tak: Na razie mam wiec spokoj. Dzisiaj moj syn wywinal numer nie z tej ziemi. Polozylismy go na drzemke popoludniowa, a ten zamiast spac przeszedl przez barierke lozeczka i zlazl na podloge:szok::baffled::baffled: Dobrze, ze nie zlecial na glowe:szok: No, coz musielismy wiec wyjac szczebelki z lozeczka, zeby znow mu ten pomysl nie przyszedl do glowy:baffled: Myslalam, ze z wyjeciem szczebelkow jeszcze troche potrwa....:baffled:

kurcze za szybko wyslane

musielismy , bo nasza emiulka tez na ten pomysl wpadla przechodzic przez ta barierke

wczoraj bylismy na kregielni z mauricem i jego kolegami , bo synus imprezowal i bylo super

reklama
Dzien dobry:tak:,

blond,wiec widac, ze te nasze dzieci jakies strasznie pomyslowe:szok: Mysmy wyjeli tylko 3 szczeble, by mogl swobodnie przechodzic, tylko trzy sa u nas typowo ruchome do wyjecia w lozeczku:tak: Erik teraz bawi sie duplo z tata wiec mamusia moze posiedziec przed kompem;-):-)

My dzisiaj idziemy do przekladajac na polski "niemieckiej Bajlandii" z kolega Erika i jego rodzicami, ale to dopiero po poludniu:tak: Pogoda jak zwykle ku temu sprzyja, bo jest fatalna...:no:

Do góry