reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hejka
dzieki dziewczyny za rady, zakupilam dzisaij olejek z freja,no ciekawe,oby

poskutkowalo, a tez wam zradze skad u mnie sie wziely tzn w sumie poczatki

no ale trzeba dzialac, wiec moje drogie kobitki nie wiem jak to zrobilam,bo niby

wiecej nie jem jak zwykle,ale przytylam w ciagu miesiaca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:6kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

szok! Nie wiem co zrobic aby tak dalej nie tyc,straszne

reklama
Czesc,

wlasnie zjadlam obiad, bo 40 min temu wrocilam z pracy.
Irtasia, jezeli Ty lub Twoj maz macie obywatelstwo niemieckie, to dzieci tez moga miec, moga miec dwa:tak:
Agiagi ja Ci nie pomoge:no:
Juz mi sie tak nie chce pracowac przed urlopem, ze normalnie krzesam ostanie sily z siebie:no:
Jeszcze pol godzinki i klade malego spac, a potem troche posiedze dluzej przed kompem:tak:;-)

hej
dzis zaszalalam i pomylam okna Moj siedzial i zajmowal sie Laura Mimo iz swieta spedzamy w Polsce troche przystroilam okna:-)
Jutro Mikolaj wiec wspolnie wybieramy sie na zakupy do Monchengladbach.W czawartek Laura ma szczepienie

Agiagii moja droga tym sie nie przejmuj wazne zeby dziecko byloi zdrowe ja w 6 miesiacu przytylam 6kg a co tam ogolnie to w ciazy przytylam 26kg:szok: do porodu mialam 83kg wygladalam jak amfibia ale mojemu sie podobalam:-DCo biedny mial mowic:-D:-DSmarowalam sie przed ciaza i w czasie ciazy po 2 razy dziennie no i niestetty i tak mam rozstepy nie duzo ale sa dzieki olejkowi ktory uzywalam troche sie zmniejszyly.Jak ktoras ma miec to i tak bedzie miala.

Pscola oczywiscie ze moga miec polskie paszporty

Aga ja za pol godzinki kapiel Laury, mleczko i lozeczko:tak:

Witam kochane, czy ktos mnie jeszcze tu pamieta???
13.11.2007 po dlugim oczekiwaniu i po dwukrotnym pobycie w szpitalu urodzilam Colinka! Chlopak zdrowy i wielki bo 4070g i 53cm dlugi po urodzeniu! Teraz tez ma sie dobrze a ja ucze sie byc podwojna mama! Pozdrawiam was wszytskie serdecznie i jak znajde chwilke to pokaze wam moich synkow!!!
Poza tym witam nowe i te starsze mamusie na forum!!!

Kreciku gratuluje jak nie wiem co!!!!! :-):-):-)

A ja bylam na weekend w polsce wroilismy z poniedzialku na wtorek w nocy,,,Bylo fajnie ale o impreze zas nie zahaczylam...za to w domku z bratem i bratowa popilismy...
Moja niunia wlasnie maluje a ja sobie przegladam co i jak na bb...No i przeziebieni wrocilismy :baffled:

:-):-DCzesc Krecik - SERDECZNE GRATULACJE!!! :-):-D:-):-D
juz myslalam, ze cos sie u Ciebie musi dziac, bo tak dlugo sie nie odzywalas, ale jak to taki powod Twojej nieobacnosci, to wszystko jasne.

Jeszcze raz wszystkiego Naj i niech Colinek zdrowo rosnie:-D

witaj KRECIK OGROMNIAAAAAAAAAASTE GRATULACJE! SLICZNY CHLOPACZEK Z COLINKA! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WAS!!!!!!!!!!

Moja mala zaczela chodzic, a ja ledwo sie uwijam przy niej:-).

Kreciku ogromne gratulacje:-), chlopaczek sliczny.

Jak tam Mikolaj, przyszedl? My nie obchodzimy, zaczniemy jak mala podrosnie. Z Polski zwieziemy tyle tych prezentow dla niej ze chyba trzeba bedzie zmienic w koncu mieszkanie na wieksze:szok:

A germanistki dajcie jakis przepis na nauke niemieckiego:sorry2:, w domu. Jak sie uczyc bo ogrom gramatyki mnie powala. Z jezykami nie mam problemu a tu jakos taka orka bez efektow:confused:.

reklama
Krecik gratulacje ogromniaste, dorodny syneczek.Pogratuluj tatusiowi:tak:Czekam na wiecej informacji o porodzie i na zdjecia
Eczoraj zrobilismy udane mikolajkowe zakupy a dzis Moj szaleje w pracy a Laura swiruje teraz na podlodze.

Pogoda barowa....:-(

Do góry