reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hejka
dzieki dziewczyny za rady, zakupilam dzisaij olejek z freja,no ciekawe,oby

poskutkowalo, a tez wam zradze skad u mnie sie wziely tzn w sumie poczatki

no ale trzeba dzialac, wiec moje drogie kobitki nie wiem jak to zrobilam,bo niby

wiecej nie jem jak zwykle,ale przytylam w ciagu miesiaca:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:6kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

szok! Nie wiem co zrobic aby tak dalej nie tyc,straszne

reklama
Czesc,

wlasnie zjadlam obiad, bo 40 min temu wrocilam z pracy.
Irtasia, jezeli Ty lub Twoj maz macie obywatelstwo niemieckie, to dzieci tez moga miec, moga miec dwa:tak:
Agiagi ja Ci nie pomoge:no:
Juz mi sie tak nie chce pracowac przed urlopem, ze normalnie krzesam ostanie sily z siebie:no:
Jeszcze pol godzinki i klade malego spac, a potem troche posiedze dluzej przed kompem:tak:;-)

hej
dzis zaszalalam i pomylam okna Moj siedzial i zajmowal sie Laura Mimo iz swieta spedzamy w Polsce troche przystroilam okna:-)
Jutro Mikolaj wiec wspolnie wybieramy sie na zakupy do Monchengladbach.W czawartek Laura ma szczepienie

Agiagii moja droga tym sie nie przejmuj wazne zeby dziecko byloi zdrowe ja w 6 miesiacu przytylam 6kg a co tam ogolnie to w ciazy przytylam 26kg:szok: do porodu mialam 83kg wygladalam jak amfibia ale mojemu sie podobalam:-DCo biedny mial mowic:-D:-DSmarowalam sie przed ciaza i w czasie ciazy po 2 razy dziennie no i niestetty i tak mam rozstepy nie duzo ale sa dzieki olejkowi ktory uzywalam troche sie zmniejszyly.Jak ktoras ma miec to i tak bedzie miala.

Pscola oczywiscie ze moga miec polskie paszporty

Aga ja za pol godzinki kapiel Laury, mleczko i lozeczko:tak:

Witam kochane, czy ktos mnie jeszcze tu pamieta???
13.11.2007 po dlugim oczekiwaniu i po dwukrotnym pobycie w szpitalu urodzilam Colinka! Chlopak zdrowy i wielki bo 4070g i 53cm dlugi po urodzeniu! Teraz tez ma sie dobrze a ja ucze sie byc podwojna mama! Pozdrawiam was wszytskie serdecznie i jak znajde chwilke to pokaze wam moich synkow!!!
Poza tym witam nowe i te starsze mamusie na forum!!!

Kreciku gratuluje jak nie wiem co!!!!! :-):-):-)

A ja bylam na weekend w polsce wroilismy z poniedzialku na wtorek w nocy,,,Bylo fajnie ale o impreze zas nie zahaczylam...za to w domku z bratem i bratowa popilismy...
Moja niunia wlasnie maluje a ja sobie przegladam co i jak na bb...No i przeziebieni wrocilismy :baffled:

:-):-DCzesc Krecik - SERDECZNE GRATULACJE!!! :-):-D:-):-D
juz myslalam, ze cos sie u Ciebie musi dziac, bo tak dlugo sie nie odzywalas, ale jak to taki powod Twojej nieobacnosci, to wszystko jasne.

Jeszcze raz wszystkiego Naj i niech Colinek zdrowo rosnie:-D

witaj KRECIK OGROMNIAAAAAAAAAASTE GRATULACJE! SLICZNY CHLOPACZEK Z COLINKA! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WAS!!!!!!!!!!

Moja mala zaczela chodzic, a ja ledwo sie uwijam przy niej:-).

Kreciku ogromne gratulacje:-), chlopaczek sliczny.

Jak tam Mikolaj, przyszedl? My nie obchodzimy, zaczniemy jak mala podrosnie. Z Polski zwieziemy tyle tych prezentow dla niej ze chyba trzeba bedzie zmienic w koncu mieszkanie na wieksze:szok:

A germanistki dajcie jakis przepis na nauke niemieckiego:sorry2:, w domu. Jak sie uczyc bo ogrom gramatyki mnie powala. Z jezykami nie mam problemu a tu jakos taka orka bez efektow:confused:.

reklama
Krecik gratulacje ogromniaste, dorodny syneczek.Pogratuluj tatusiowi:tak:Czekam na wiecej informacji o porodzie i na zdjecia
Eczoraj zrobilismy udane mikolajkowe zakupy a dzis Moj szaleje w pracy a Laura swiruje teraz na podlodze.

Pogoda barowa....:-(

Do góry