reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Susumali na temat Schengen nie wiem nic, poza tym, że jakiś czas temu podpisany został ważny kwit:zawstydzona/y::-(.....
Co do mężów...mój ma ciemną karnację, kręcone ciemne włosy i takież oczy:tak:Kocham go za wszystko i za to że jest. A jest cudownym człowiekiem. Nigdy o nikim nie wyrażał się negatywnie, zmywa, sprząta, wstaje do dziecka no i zarabia na nas;-)Poza tym mam w nim koleżankę;-) moge pogadać i o szmatach, kosmetykach, historii, sztuce, jedynie temat fizyki jądrowej jest dla nas tabu;-)Tak więc muszę się NIM pochwalić bo jest za co....No i ma chyba nieograniczone pokłady dobroci i cierpliwości - za to ostatnie wprost go uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Margot
piszesz o moim mezu?:-D:tak::tak:;-);-);-) O ciuchach moze z nim nie pogadam, ale za to gotuje, bo ja nie lubie:no: Zmywac nie zmywa, bo to za nas maszyna robi, dzieki Bogu:tak:. Jak widac trafilysmy wszystkie na fajnych facetow nie ma co i do tego przystojnych:tak:: Choc moj tez moglby byc troche wyzszy, bo jest rowny ze mna, ale ja to juz mega wysoka jestem jak na kobite:tak::-D
Ja nigdy malemu nie dawalam tych kaszek na dobranoc. Raczej wszystkie z tych najzwyklejszych najczesciej HIPP. Moj maly tez lubi sobie podjesc, teraz wazy w ciuchach 13,5kg wiec jest co dzwigac. Erik jest podobny do swojego taty, jednak zjasnialy mu wloski:tak:. Ponoc tak sie dzieje, moj tata tez ciemny szatyn a majac kilka lat byl blondynem, wiec pewnie nasz amant ;-) jeszcze sciemnieje, bo nie ma po kim zostac blondaskiem:tak: Erik wstal dzis o 6stej. Dostal lek i tak sie wyszalal, ze wlasnie usnal:tak: Pozniej trzeba go bedzie przetrzymac do wieczora.

Susumali - a wiec odpowiadajac odnosnie Schengen - nie bedzie kontroli na granicach juz od 22 grudnia, ale kto leci samolotem musi poczekac do stycznia

jak juz piszecie o mezach - moj ma zielone oczy, ciemne wlosy, 193cm wzrostu i jest 2 lata ode mnie starszy i tez jest najlepszy na swiecie, choc nie gotuje i nie prasuje - za to swietnie zajmuje sie dziecmi:-)

PSOLA dzieki za odpowiedz . wlasnie tak slyszalam (ze od 21 grudnia) a pytam znajomych z Polski co na ten temat slyszeli a oni mowia ze jeszcze ostateczna decyzja nie padla. dla mnie ososbiscie to bardzo wazne....

Na lotniskach i tak zostanie kontrola.Bagaz przeswietla,paszport sprawdza bo trzeba karte pokladowa wydac. Raz napewno sprawdza ze wzgledow bezpieczenstwa bo potem 100 ludzi ciezko sie z ziemi zbiera.

Na przejsciach nie bedzie celnikow ale na autostradzie beda sie czaic.Mojego meza jak jezdzil na polskich blachach przetrzepali Niemcy na parkingu, a jak byl na niemieckich to policja dobrala sie do niego na poboczu.Nad ranem bylo to sie chlopaki nudzili.

Aga, ja jestem po politologii w Polsce.Tu pracowalam 8 miesiecy bo sie okazalo ze w ciazy jestem.Niemieckiego nie znam, tyle co ze szkoly. Cos tam rozumiem.Przeczytam gazete, film obejrze ogolnie lapie. Mowienie odpada.Kaleka zyciowa na calego.
A co do oslonowych przy antybiotyku,to i w Polsce mala dostala i tu tez.Wiec to chyba zalezy od nastawienia prowadzacego.

Ide troche odpoczac bo mala dala mi do wiwatu

A co do oslonowych przy antybiotyku,to i w Polsce mala dostala i tu tez.Wiec to chyba zalezy od nastawienia prowadzacego.

I tu sie zgodze:tak:. Moze nie dal nam ze wzgledu na to, ze dziecko pierwszy raz w zyciu jest chore i bierze antybiotyk:tak:. Nie wiem, ale maz twierdzi, ze maly ma diete bogata w witaminy, wiec nie ma koniecznosci.
Ja juz sie nie moge doczekac urlopu. Jeszcze aby do 7go grudnia, a potem pakowanko, szybkie urodzinki i w poniedzialek wylatujemy:tak: Erik wlasnie sobie zabawe nowa znalazl, wyjal wszystkie pieluchy i mowi "be do kosia" i leci z tymi czystymi pieluchami do kuchni i wywala do kosza:szok: a jak sie cos poruszy na korytarzu to wola "tata idzie":tak::-D Zaraz mu kaze posprzatac... Wlasnie przyniosl mi swoja gromnice z chrztu i mowi "bitte":szok::szok::-D Help:szok::szok::laugh2::laugh2:

reklama
Ja mam taka maszyne - dwie lapki plus sciera:-D.Zmywarkom, mikrofalowkom i innym zjadaczom pradu mowie nie.

Margot nam fizyka jadrowa nie straszna, gorzej ze szmatami a o kosmetykach zapomnij.

Do góry