margott37
mama czerwcowa 2007
;-)Dzięki dziewczyny!!!!! Pomalutku zakradam się do spania, Filip cudem jakimś śpi, wiec miłej nocki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Susumali na temat Schengen nie wiem nic, poza tym, że jakiś czas temu podpisany został ważny kwit:-(.....
Co do mężów...mój ma ciemną karnację, kręcone ciemne włosy i takież oczyKocham go za wszystko i za to że jest. A jest cudownym człowiekiem. Nigdy o nikim nie wyrażał się negatywnie, zmywa, sprząta, wstaje do dziecka no i zarabia na nas;-)Poza tym mam w nim koleżankę;-) moge pogadać i o szmatach, kosmetykach, historii, sztuce, jedynie temat fizyki jądrowej jest dla nas tabu;-)Tak więc muszę się NIM pochwalić bo jest za co....No i ma chyba nieograniczone pokłady dobroci i cierpliwości - za to ostatnie wprost go uwielbiam!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co do oslonowych przy antybiotyku,to i w Polsce mala dostala i tu tez.Wiec to chyba zalezy od nastawienia prowadzacego.