zuzanna236
Fanka BB :)
hej Kobietki.
patrycja24barlin milego weekendu w polsce:-)
mnie tez czekaja przedswiateczne porzadki ale jakos natchnienia nie mam na szczescie do swiat jeszcze miesiac
anka sliczna ta wasza Laura eh czas tak szybko leci moja ksiezniczka prawie 9 mcy juz a dopiero co niedawno jeszcze z brzuchem chodzilam
co za pogoda ciagle pada u mnie wczoraj to samo ledwo wyszlam na spacer to juz musilam wracac bo zaczelo lac
byle do wiosny ;-)
kicia76 moj to tez ma hopa na punkcie elektrycznych rzeczy haha
zazyczyl sobie ostatnio elektryczne rolety do zaslaniania okien bo fajnie by bylo jakby na noc same sie opuszczaly a jak slonce wychodzi to zwijaly hahaha
ide kawke sobie zaparzyc bo mala" jeszcze" spi wiec trza ten spokoj wykorzystac
milego dzionka zycze :-)
patrycja24barlin milego weekendu w polsce:-)
mnie tez czekaja przedswiateczne porzadki ale jakos natchnienia nie mam na szczescie do swiat jeszcze miesiac
anka sliczna ta wasza Laura eh czas tak szybko leci moja ksiezniczka prawie 9 mcy juz a dopiero co niedawno jeszcze z brzuchem chodzilam
co za pogoda ciagle pada u mnie wczoraj to samo ledwo wyszlam na spacer to juz musilam wracac bo zaczelo lac
byle do wiosny ;-)
kicia76 moj to tez ma hopa na punkcie elektrycznych rzeczy haha
zazyczyl sobie ostatnio elektryczne rolety do zaslaniania okien bo fajnie by bylo jakby na noc same sie opuszczaly a jak slonce wychodzi to zwijaly hahaha
ide kawke sobie zaparzyc bo mala" jeszcze" spi wiec trza ten spokoj wykorzystac
milego dzionka zycze :-)