Rany tyle piszecie ze wszystko o czym przeczytałam zdąrzyłam zapomniec
.
Mamapati wow gratuluję zrzucenia tylu kilogramów, śliczna z Ciebie kobietka:-), i ja też poprosze o Twoją dietę.
Anka witaj z powrotem, ale Laura szybko rosnie i robi postępy. Ja na początku rozcienczałam soczek z wodą, a do jabłuszka jeżeli było za kwasne dodawałam glukozy, albo gotowałam je wtedy było mniej kwaśne, ale niunia tez się często krzywiła, więc teraz podaje słoiczkowe jabłuszko z dodatkami.
Pscola gratuluję nowej pracy
.
Hausfrau witaj po długiej nieobecności;-).
Susumali ojej to malutko je Twoja córcia,a le pewnie niedługo tak zasmakuje w nowych daniach ze nie bedziesz nadążała z karmieniem jej
. Acha i jestes bardzo ładna masz taka niewinna buźkę ;-).
Margott Ciebie tez miło zobaczyć świetnie wyglądasz. U nas też już słoiczek idzie na raz, a czasmi nawet nie wystarcza
. Ładną ma wagę Twój Filip ponad 8 kg gratuluję. Czemu nie piszesz już u nas na czerwcówkach?
Aga szkoda że tak wyszło z tą pracą ale jutro na rozmowie życze powodzenia:-).
Wiecie co ja tam trafiłam na mój wymarzony ideał. Zawsze podobali mi się ciemnowłosi i z ciemnymi oczami i takiego znalazłam, tylko ze wzrostem się nie udało bo lubie wysokich a mąż jest tylko 5 cm wyższy ode mnie, ale nie można miec wszystkiego. I najwazniejsze że córcia odziedziczyła kolor oczu i włosow po mężu.
U nas też już zima na całego, wytrzymałam dzis na dworzu 3,5 godziny a potem pożarłam wielką pizzę i od razu nie dośc że sie rozgrzałam to jeszcze humorek się poprawił. I od wczoraj kupuję sobie buty ciekawe kiedy je kupię, mam nadzieję ze niedługo bo jest coraz zimniej, jutro nastepne podejście
. Ale znając życie znowu nic mi sie nie spodoba. Dobrej nocy wszystkim życzę:-).