reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Aniu dziękuje w imieniu syneczka :-) jestem ciekawa jak ci minie dzisiejsza nocka ;-)oby córeczka spała jak aniołeczek :tak:

No i byłam w tym sklepie ale mały coś dzisiaj marudny jakiś i przez całe zakupy musiałam go trzymac na rączkach a swoje już waży jeszcze troszke a mój kręgosłup chyba tego nie wytrzyma ;-)

Teraz już wykąpany smacznie śpi w łóżeczku to mamusia szaleje po neciku :-D

Mój mąż szuka mieszkania w Niemczech już ma jedno fajne na oku i jutro ma się spotkac z tymi ludźmi od tego mieszkania i mam nadzieje że jutro mi powie że mamy te mieszkanie :tak: tak więc ja jestem w Polsce sama z synkiem a mąż tam w Niemczech użęduje.
Miłej nocki wam życze papapa

reklama
hej Kobietki.

sami witaj na "naszym watku" sliczny ten twoj szkrab ja mam coreczke nieco starsza bo 5i pol miesiaca widac ja w moim avatarze;).Zycze ci wszytskiego dobrego tutaj w niemczech, i aby wam sie z tym mieszkaniem teraz udalo;)

Anka jak tam nocka?i jak Laura?Marie w nocy dzis wariowala kilka razy obudzila sie i strasznie krzyczala ale jak narazie (od rana)ma dobry humor.Lubi spac na brzuszku wiec tak ja klade do lozeczka i co sie przebudzi to fikolkuje na plecki, na szczescie lozeczko strasznie duze kupilismy wiec moze tam brykac dowoli;-);-);-)
Maz zabral Marie na zakupy wiec mam moemnt dla siebie zrobie sobie cappucino i sie troche odpreze zanim wpadna te moje diably do domu;-);-)

pozdrawiam Was goraco.

Dziękuje dziewczynki za ciepłe przywitanie :-)
Zuzanna twoja córeczka tez śliczniutka :tak:a i chyba wyczytałam że ząbki jej już idą. Ja niewiem czy mojemu synkowi idą czy nie ale strasznie marudny od paru dni jest jakiś.

No i mamy już te mieszkanie w Niemczech :rofl2: ciesze sie bo jest ładne.

A powiedźcie mi czy jest tam w Niemczech polski odpowiednik mleka modyfikowanego bebilon :confused: a wogóle to jakie tam są mleka mniejwiecej chodzi i mi firmy. Będe wdzieczna za odpowiedź.

Pozdrawiam ciepluto!!!

Witam kobietki,
Laura super kobietka :) pieknie przesypia nocki, budzi sie na butelke pampersika i nadal spi daje mamie sie wyspac.Musze siw wam przyznac ze korzystam z kazdej chwili zeby spac razem z nia i zdarza mi sie spac do poludnia:zawstydzona/y:

Dzis bylysmy w parku na spacerku i zlap[al nas deszczyk:-( Dobrze ze mialam autko w poblizu:-)

Sami ja daje Laurze Nestle BEBA, jest jeszcze mleko Aptamil i Milupa

Kolorowej nocki

hej Kobietki.

vanessa2007 moja marie zabkuje i zadarza jej sie ostatnio czesciej w nocy sie budzic i do piersi po czym po chwili zasypia.To maluszki uspokaja .
Anka moja ´Marie tez taka byla ppierwsze dwa miesiace a teraz daje nam popalic czasem taki diabol z niej ze hoho, juz wie jak osiagnie to czego hce i jak alarm wlaczy to pol wioski slyszy:wściekła/y:;-);-):blink:....o wilku mowa wlasnie...

pozdrawiam Was goraco

hejka dziewczyny ! od niedawna przebywam w Hamburgu z cala rodzinka i chyba zostane tu na dluzej, czy jest jakas mama z okolic ? :-)

mam juz prawie 2 letnia corke i 3 miesiecznego synka, a mam niespelna 24 lata :crazy:

swego czasu bardzo duzo udzielalam sie na bb ale zalozylysmy z kolezankami wlasne forum ;-)

narazie Was podczytuje :elvis:

Czesc 'Dziewczyny,
nasi goscie pojechali, bylo swietnie, ale tez duzo latania
chlopcy wreszcie mieli okazje pogadac po polsku, bo tak w domu to nie za bardzo im sie chce - jednak po niemiecku latwiej
teraz mam wreszcie czas cos poczytac i napisac;-)

witam wszystkie "nowe", coraz wiecej nas, to super :-)

Aniu - przepis na ciasto napisze Ci przy okazji, nie zapomnialam:tak:

pozdrawiam serdecznie i nie dajcie sie "zabkowaniom" i innym :-D:-D:-D

Sami - ja dawalam moim chlopakom mleczko Humana (oprocz tych co napisala Ania sa jeszcze Hipp i pewnie kilka innych, ale nie moge sobie teraz przypomniec :rofl2:

reklama
Czesc dziewczyny dzis Laura ma miesiac, jak to szybko zlecialo.Wyslalam siostre z Mala na spacerk a ja pomylam podlogi pewnie zaraz wroca:-)
Pscola moja siostra tez wkrotce wyjazdza i zostane sama wiec rowniez pozegnam gosci:tak: a szkoda:-( czekam na przepis:-)

Do góry