reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LAURY Z OKAZJI UKOŃCZENIA 1 MIESIĄCA ŻYCIA - 10000 BUZIACZKÓW:***
Ania fajnie że wkleiłaś zdjęcia małej Laury - jest śliczna :tak:

Dziewczyny dziękuje za odpowiedzi na temat mleczka ja narazie daje bebilon 1.
Pscola widze ze ty też z Bawarii ja tez tam będe właśnie mieszkac a dokładnie w miejscowości Landsberg am Lech moze mieszkasz gdzieś niedaleko?
Zuzanna no mój synek tez już jak coraz wiecej rozumie to bardzo sprytnie wykorzystuje mnie a co ;-)ogólnie jest spokojny lecz czasem tak potrafi marudzic że niewiadomo o co mu chodzi.
A do buzi to ostatnimi czasy wszystko pcha jak szalony i ślini się itp. niewiem czy to dziąsełka go tak swędzą ale w razie co nieraz mu je smaruje takim żelem.

pozdrawiam cieplutko :-)

hej!

buziaki i najlepsze zyczenia dla Laury, eh tak to jest czlowiek wyczekuje te 9 dluuuuuuuuuuuugich miesiecy zanim dzidzia pojawi sie "po tej stronie" a jak sie wreszcie narodzi to czas pedzi jak szalony ze az chcialoby sie go zatrzymac momentami.
sami wlasnie zauwzalym ze synek Twoj urodzil sie 30.03 moja marie jest z 1.03 Mozliwe ze malemu zabki wychodza marie wyszly w 4miesiacu i tez sie slinila strasznie .u nas obylo sie bez zelu ale byc moze wszystko przed nami - mowia ze pierwszy zabek najgorszy ale chyba to mit bo ostatnio ciagle slysze ze zabki boczne sa najgorsze chyba 4 ta sa albo 3 ?eh sama nie wiem w kazdym badz razie zobaczymy jak bedzie! eh i tez dzis marudna byla a mialysmy jechac na sotkanie mam z maluszkami z gimnastyki pociazowej no i niewyszlo nam:( pozatym auto jeszcze w warsztacie i moze w czwartek bedzie gotowe:(

Justys ,Krecik co z Wami gdzie sie podziewacie?
Krecik jak mezczyzni i jak brzusioi jego mieszkaniec?
Justys kiedy wracasz?

Milej nocki albo lepiej dzionka...;-);-);-)

witam wszyskie mamy z niemiec .mam na imie kaska i mieszkam od 10 lat w hannoverze i mam 2.5 letnia corke JULIANE.bede wdzieczna jezeli ktoras z mam ze mna sie skontaktuje to na pewno bedzie wiele tematow do przegadania

a swoja droga co za pogoda ....:crazy::wściekła/y::-:)-:)crazy::no::angry::baffled: wkurzyc sie idzie...dzis maz zabral mala na spacer i zaraz wrocil bo padalo:-:)szok::angry:
dobija mnie ta pogoda normalnie..

Ps.musze czasem sobie pomarudzic ...to chyba z braku slonca!

pozdrawiam no i ide spac bo rano mala pobudke zrobi a ja potem oczy na zapalki chyba.

Anka zazdroszcze Ci tego spania do poludnia.Ja tez tak chce!!!

jezeli chodzi o opieke w czasie ciazy i po porodzie to ja jestem zadowolona .moja polozna byla polka i byla mi bardzo pomocna .opiekowala sie mna i moja corka .przez 10 dni przychodzila codziennie a potem okolo 3 tygodni po 2 razy w tygdniu.myla moja julke,wazyla ,ze mna wykonywala rozne cwiczenia na skurczenie sie macicy ,kontrolowala moje piersi (KARMILAM 17 MIESIECY)pozdrawiam

zuzanno236 dzieki za powitanie i tez zycze ci milej i spokojnej nocki.jestes pierwsza osoba ktora mnie powitala w BB serdeczne dzieki i dobranoc

Grundzik ja też cię witam cieplutko :-) no to fajnie rzeczywiście trafiłaś z tą położną :tak:ja tylko żałuje że tak wyszło z moim karmieniem piersią jak wyszło no ale nic jest jak jest i koniec kropka.

U mnie pogoda w miare jak mały zje to może na spacerek szmigniemy jakiś.

Miłego dnia życze papapa

reklama
no coraz nas wiecej....:-)
grundzik - dzien dobry i serdeczne powitanie :-D:-D:-D

sami - mieszkamy w Regensburg, to od Landsberg kawalek drogi niestety, ale moze kiedys przyjedziecie w odwiedziny?:tak:

Ania - no musze powiedziec, ze swietna masz nowa fryzurke!!!sama zakrecalas wlosy (na walki)?, to tak na stale czy tylko okazyjnie? podobna fryzure mialam na slub cywilny:-)

a teraz dla Ciebie i innych zainteresowanych przepis na ciasto z owocami:
- 4 jajka
- 1 szklanka cukru
- 1 i 3/4 szklanki maki
- 1 lyzeczka proszku do pieczenia
- zapach
- 5 lyzek stolowych oleju
- odrobinka slodkiej smietany jesli bedzie za geste
- wszystko wymieszac razem w mikserze
- na wysmarowana blache wlac ciasto (troche zostawic), nalozc owoce (sliwki, jablka itp.) i po wierzchu zalac reszta ciasta
- piec okolo 1h w tem.200 stopni (najlepiej sprawdzac wykalaczka czy dobre)
- ciasto zawsze sie udaje

smacznego dziewczyny:biggrin2:

Do góry