patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Susumali-Noemi spi w swoim pokoju mozna powiedziec ze od urodzenia...Nigdy oprocz poczatkow nie spala z nami...Zdazalo sie to sporadycznie ze bralismy ja do lozka...A noce to wsumie cale przesypia od kiedy skonczyla roczek...wczesniej zawsze leniwiec maly jak wypadla jej smoczek to plakala i czekala na nas...Ale wreszcie jej to przeszlo,nie jadla ,nie pila w nocy wie bylo wszystko super...Jak zasnela o 20:00 to wstawala ok.7:30...
A dzisiejsza noc juz lepsza bo tylko raz sie obudzila..ok 02:00 a wtedy wstala o 07:00...Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i wroci nam wszystko na "stare tory"...:-)
A ja nie wiem co dzis sie dzieje...Moj Adam rano bez gadania wstal do malej,potem slysze odkurzacz chodzi,zjedli razem z Noemi sniadanko,teraz naprawia skrzypiace lozko...Normalnie jakby swieto jakies miala..A ja wygrzewalam sie i dosypialam do 10,00:-)
A teraz lece jesc sniadanko a potem lece na zakupy...Mam pare rzeczy dla Noemi na oku ;-):-)
Milego dnia Wszystkim zycze i duzooo slonka...:-)
A dzisiejsza noc juz lepsza bo tylko raz sie obudzila..ok 02:00 a wtedy wstala o 07:00...Mam nadzieje ze to tylko chwilowe i wroci nam wszystko na "stare tory"...:-)
A ja nie wiem co dzis sie dzieje...Moj Adam rano bez gadania wstal do malej,potem slysze odkurzacz chodzi,zjedli razem z Noemi sniadanko,teraz naprawia skrzypiace lozko...Normalnie jakby swieto jakies miala..A ja wygrzewalam sie i dosypialam do 10,00:-)
A teraz lece jesc sniadanko a potem lece na zakupy...Mam pare rzeczy dla Noemi na oku ;-):-)
Milego dnia Wszystkim zycze i duzooo slonka...:-)