reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Patrycja Susumali super że się spotkanie udało, też wam troszkę zazdroszczę;-).
Pscola jestem ciekawa jak tam imprezka przebiega na pewno dzieciaczki świetnie sie bawią:-D.
Aga ale Twój Eryczek już samodzielny się robi gratuluję:-).

Ja dziś się wyspałam za wszystkie czasy zresztą Niunia też bo spała od 23 do 11 (oczywiscie z przerwami na karmienie). Za oknem znowu jesień:baffled:, ale przynajmniej mam już załatwiona knajpę na chrzest jeden problem z głowy, teraz jeszcze tylko ubrać się muszę:tak:. Moja niunia chyba zaczyna zabkowac bo strasznie sie ślini i ma dziąsełka rozpulchnione. Kupiłam dziś żel chłodzący na te dziąsełka żeby jej ulżyć choć troszkę.
Miłego weekendziku wam życzę bo już się zaczął:-D:happy:.

Kotek to chyba jescze troche za wczesnie na zabki...
Bardzo czesto jest tak ze objawi pojawiaja sie bardzo wczesnie a zeby dopiero wychodza po 2-3 miesiacach...

A ja tak krece sie po domu ...ugotowalam mlodej kasze manna myslalam ze mam jagody a to pozeczka....bleee ja nie lubie ale mloda zjadla z apetytem cala miseczke-w dodatku zjadla ja prawie sama...Ostatnio wszystko je sama...Ale jak zajada jogurt co cala w nim jest...reszta wychodz ejj czysciuchno:-)

Ide jeszcze malnac pazurki i wtedy zwali juz sie gosc;-)

Hello, u nas leje jak z cebra:wściekła/y::wściekła/y: Co to kurde za pogoda, ani lata nie bylo ani zimy pewnie nie bedzie tutaj to wieczna jesien:wściekła/y::wściekła/y:
Patrycja, jak mala bedzie gotowa, to sobie kiedys klapnie na nocnik, twierdzi sie, ze okolo dwoch lat dzieci zaczynaja byc gotowe:tak: A smoczek, no coz, ja mialam 4 lata i jeszcze ryczalam za smokiem :baffled::baffled:. Musze chyba po powrocie z PL skoczyc z malym do lekarza, bo od pewnego czasu pojawiaja mu sie takie male czerwone krosteczki wokol ust i cholera nie wiem co to. Czy to od sliny, bo oczywiscie litry mu jej ciekna z buzi, czy od kwasnego czy od soku:confused::confused::eek: Kurde, nie mam pojecia, co to za dziadostwo. A moj dzidzius juz w lozeczku sobie "czyta":-D;-) i pewnie za lada moment sobie usnie, a my sobie przygotujemy jakas romantyczna kolacje:tak::-)

Patrycja, Erik ma chyba 18 zabkow, mowie chyba, bo nie da sobie gagatek dokladnie obejrzec:szok::tak::-D. A Twoja mala ile ma juz zabeczkow?? Moj dosyc pozno zaczal zabkwoc, bo dolne dwojki wyszly dopiero jak mial 8,5 miesiaca:tak::tak:. Kurcze jakos zimno mi sie zrobilo mam nadzieje,ze nie bede chora. Jutro idziemy z mezulem zakupic suszarke do ubran, bo maly odkad chodzi do zlobka to tak brudzi,ze nie nadazam z suszeniem, a przy takiej podlej pogodzie, to nic mi nie wyschnie, wiec potrzebujemy "wspomagacza". :tak:;-) Ciekawe jak moja rodzina w PL i znajomi zareaguja jak mnie zobacza, bo schudlam 23 kilo:tak: ale jeszcze chce z 5 kg z brzucha zrzucic i bedzie spoko:tak:

Kotek to chyba jescze troche za wczesnie na zabki...
Bardzo czesto jest tak ze objawi pojawiaja sie bardzo wczesnie a zeby dopiero wychodza po 2-3 miesiacach...

Patrycja dziąsełka sa już rozpulchnione, mojej siostry synek miał 1 ząbka jak miał ponad 3 miesiące więc może to u nas rodzinne:confused:.

A ja wlasnie leje wode -ide kapac mloda a potem wkleje jakas fotke mojej mlodej:-)
Czekamy na fotki Twojej ślicznotki (ale mi sie zrymowało hi hi).:laugh2:

Aga moja ma 13 zabkow i kolejne trojki w natarciu....:-)
No i gratuluje takiego spadku wagi...Musialas ostro walczyc co?
Ja chce sie pozbyc jeszcze dwoch kilogramow a raczej tego wystajacego brzuszka...ale dieta to ja tu nic nie zdzialam...a do sportu sil brak:-D

Kotek obiecalam wiec wklejam...mam nadzieje ze nie przynudze iloscia zdjec;-)

Kupilam sobie dzis korale....:-)

fb66beb26cb176fcmed.jpg

38be082479c3634dmed.jpg

Tak ,tak wiem,mam balagan...:zawstydzona/y::-D;-)

673921c42c2c3accmed.jpg

adb46b7641d54893med.jpg

5d8f05cde19181d0med.jpg

dc46db2716082038med.jpg

f631a9ff50e13d83med.jpg

fa2d8a1799c82db9med.jpg

d0bed68f7bc50f5dmed.jpg

415c7405f6879be7med.jpg

c7fc1fbccde24ea7med.jpg

74a84ebdb9c68d6dmed.jpg

0fd70b1391ee2f71med.jpg

beedc06981f23b03med.jpg

Moje nowe wdzianko
:-)
163da03509db969emed.jpg

fd9b05ac6e97bbebmed.jpg

856e0de78bf28de4med.jpg

reklama
Patrycja milutka ta Twoja corcia!!:tak: A z odchudzaniem, to bylo raczej dosyc lekko, bo nie uprawialam sportu tylko jadlam co chcialam, byleby tylko utzymac dzienna ilosc punktow i jakos tak w trzy miesiace schudlam 20kg, czyli tyle co podczas studiow:tak: Wkoncu nosze swoj rozmiar 38/40:tak:

Do góry