reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Patrycja Susumali super że się spotkanie udało, też wam troszkę zazdroszczę;-).
Pscola jestem ciekawa jak tam imprezka przebiega na pewno dzieciaczki świetnie sie bawią:-D.
Aga ale Twój Eryczek już samodzielny się robi gratuluję:-).

Ja dziś się wyspałam za wszystkie czasy zresztą Niunia też bo spała od 23 do 11 (oczywiscie z przerwami na karmienie). Za oknem znowu jesień:baffled:, ale przynajmniej mam już załatwiona knajpę na chrzest jeden problem z głowy, teraz jeszcze tylko ubrać się muszę:tak:. Moja niunia chyba zaczyna zabkowac bo strasznie sie ślini i ma dziąsełka rozpulchnione. Kupiłam dziś żel chłodzący na te dziąsełka żeby jej ulżyć choć troszkę.
Miłego weekendziku wam życzę bo już się zaczął:-D:happy:.

Kotek to chyba jescze troche za wczesnie na zabki...
Bardzo czesto jest tak ze objawi pojawiaja sie bardzo wczesnie a zeby dopiero wychodza po 2-3 miesiacach...

A ja tak krece sie po domu ...ugotowalam mlodej kasze manna myslalam ze mam jagody a to pozeczka....bleee ja nie lubie ale mloda zjadla z apetytem cala miseczke-w dodatku zjadla ja prawie sama...Ostatnio wszystko je sama...Ale jak zajada jogurt co cala w nim jest...reszta wychodz ejj czysciuchno:-)

Ide jeszcze malnac pazurki i wtedy zwali juz sie gosc;-)

Hello, u nas leje jak z cebra:wściekła/y::wściekła/y: Co to kurde za pogoda, ani lata nie bylo ani zimy pewnie nie bedzie tutaj to wieczna jesien:wściekła/y::wściekła/y:
Patrycja, jak mala bedzie gotowa, to sobie kiedys klapnie na nocnik, twierdzi sie, ze okolo dwoch lat dzieci zaczynaja byc gotowe:tak: A smoczek, no coz, ja mialam 4 lata i jeszcze ryczalam za smokiem :baffled::baffled:. Musze chyba po powrocie z PL skoczyc z malym do lekarza, bo od pewnego czasu pojawiaja mu sie takie male czerwone krosteczki wokol ust i cholera nie wiem co to. Czy to od sliny, bo oczywiscie litry mu jej ciekna z buzi, czy od kwasnego czy od soku:confused::confused::eek: Kurde, nie mam pojecia, co to za dziadostwo. A moj dzidzius juz w lozeczku sobie "czyta":-D;-) i pewnie za lada moment sobie usnie, a my sobie przygotujemy jakas romantyczna kolacje:tak::-)

Patrycja, Erik ma chyba 18 zabkow, mowie chyba, bo nie da sobie gagatek dokladnie obejrzec:szok::tak::-D. A Twoja mala ile ma juz zabeczkow?? Moj dosyc pozno zaczal zabkwoc, bo dolne dwojki wyszly dopiero jak mial 8,5 miesiaca:tak::tak:. Kurcze jakos zimno mi sie zrobilo mam nadzieje,ze nie bede chora. Jutro idziemy z mezulem zakupic suszarke do ubran, bo maly odkad chodzi do zlobka to tak brudzi,ze nie nadazam z suszeniem, a przy takiej podlej pogodzie, to nic mi nie wyschnie, wiec potrzebujemy "wspomagacza". :tak:;-) Ciekawe jak moja rodzina w PL i znajomi zareaguja jak mnie zobacza, bo schudlam 23 kilo:tak: ale jeszcze chce z 5 kg z brzucha zrzucic i bedzie spoko:tak:

Kotek to chyba jescze troche za wczesnie na zabki...
Bardzo czesto jest tak ze objawi pojawiaja sie bardzo wczesnie a zeby dopiero wychodza po 2-3 miesiacach...

Patrycja dziąsełka sa już rozpulchnione, mojej siostry synek miał 1 ząbka jak miał ponad 3 miesiące więc może to u nas rodzinne:confused:.

A ja wlasnie leje wode -ide kapac mloda a potem wkleje jakas fotke mojej mlodej:-)
Czekamy na fotki Twojej ślicznotki (ale mi sie zrymowało hi hi).:laugh2:

Aga moja ma 13 zabkow i kolejne trojki w natarciu....:-)
No i gratuluje takiego spadku wagi...Musialas ostro walczyc co?
Ja chce sie pozbyc jeszcze dwoch kilogramow a raczej tego wystajacego brzuszka...ale dieta to ja tu nic nie zdzialam...a do sportu sil brak:-D

Kotek obiecalam wiec wklejam...mam nadzieje ze nie przynudze iloscia zdjec;-)

Kupilam sobie dzis korale....:-)

fb66beb26cb176fcmed.jpg

38be082479c3634dmed.jpg

Tak ,tak wiem,mam balagan...:zawstydzona/y::-D;-)

673921c42c2c3accmed.jpg

adb46b7641d54893med.jpg

5d8f05cde19181d0med.jpg

dc46db2716082038med.jpg

f631a9ff50e13d83med.jpg

fa2d8a1799c82db9med.jpg

d0bed68f7bc50f5dmed.jpg

415c7405f6879be7med.jpg

c7fc1fbccde24ea7med.jpg

74a84ebdb9c68d6dmed.jpg

0fd70b1391ee2f71med.jpg

beedc06981f23b03med.jpg

Moje nowe wdzianko
:-)
163da03509db969emed.jpg

fd9b05ac6e97bbebmed.jpg

856e0de78bf28de4med.jpg

reklama
Patrycja milutka ta Twoja corcia!!:tak: A z odchudzaniem, to bylo raczej dosyc lekko, bo nie uprawialam sportu tylko jadlam co chcialam, byleby tylko utzymac dzienna ilosc punktow i jakos tak w trzy miesiace schudlam 20kg, czyli tyle co podczas studiow:tak: Wkoncu nosze swoj rozmiar 38/40:tak:

Do góry