reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

aga29 gratuluje schudniecia:tak:...23kilo..no no..to jest juz cos!!!!! i w trzy miesiace!!!wow!!! jak rozumiem metoda Wat Watchers..?
Patrycja super zdjatka!!!! :-Dwiem ze sie powtarzam ale super z Was laski- mamusia i corusia!!!!:tak:a korale bardzo ladne, ciekawe gdzie kupilyscie;-):-p

reklama
Patrycja ale super zdjęcia jak zwykle zresztą. Twoja Noemi to prawdziwa modelka i wdzianko ma super, kurcze nie moge się napatrzeć:tak:. A brzuszka wystającego to ja tu nie widzę:no::-D
Aga sporo udało Ci sie zrzucić gratuluję. Ja po porodzie zrzuciłam 18 do wagi, z przed ciąży pozostał jeszcze 1 kg ale przydałoby sie troszkę więcej zrzucić.;-)
Zmykam juz chyba spac dobrej nocki dziewczyny.

patrycja24berlin ale masz fajną córcię :tak:

Chciałam tylko zawiadomic (na wypadek, gdyby ktoś był zainteresowany), że od czwartku do jutra w Siegen odbywają się targi budowlane Bauen & Wohnen. To dość duża impreza i będą firmy z całego regionu. W zeszłym roku targi odwiedziło targi ok. 40 tyś. ludzi.

Pozdrawiam i zyczę Miłego dnia.

aga29 gratuluje schudniecia:tak:...23kilo..no no..to jest juz cos!!!!! i w trzy miesiace!!!wow!!! jak rozumiem metoda Wat Watchers..?

Tak schudlam na weight watchers, a wlasciwie na wydanej przez nich ksiazce kucharskiej, bo na zadne tam zebrania nie chodzilam:tak:. Ze mna to bylo tak,ze zawsze bylam szczupla i nie wiadomo co bym jadla nigdy nie tylam, no moze max. 1-3 kg. Te moje kilosy do zrzutki to nie byly pozostalosci ciazowe tylko przedciazowe, "niestety" moj maz za dobrze gotuje:tak::-D:-D. W ciazy prztylam 15kg, ktore stracilam, bardzo szybko, a te 20kg nabyte podczas malzenstwa to juz niestety z obzarstwa. Fakt przy moim 1,83cm nie bylo ich az tak widac, ale ja sie czulam jak wieloryb:szok::szok: A teraz juz jest fajnie i mieszcze sie w swoje stare panienskie ciuchy:tak::tak::-)

Aga a moze pochwalisz nam sie osiegnieciami ?:-)

Cichutko tu dzisiaj,ale co sie dziwic,kazdy pewnie leniu****e albo gdzies sie gosci:-9

Ja dzis na pobudke doznalam ciezkiego szoku...Otwieram oczy a tam cala sypialnia lacznie ze mna wysmarowana Sudocremem...Teraz z calego duzego opakowania moze da sie wydrapac na dwa posmarowania...:szok::wściekła/y::-D
A tak ogolnie dzis slodkie lenistwo...Dawet Adam zabral Noemi z kolega na spacer:-)

PAtrycja no to Twoja Noemi niezla pobudke Wam urzadzila...
ja obudzilam sie strasznie zmeczona i nawet drzemka poludniowa z LAilusia mi nie pomogla, ale po spacerze poprawilo mi sie....moze to cisnienie albo wynik ostatnich dosc ciezkich nocek z moim Skarbkiem...

faktycznie cos pusto dzis...weekend...

Witam Wszystkich w niedzielny poranek...:-)

My juz po sniadanku-tzn ja i Noemi bo Adam odsypia...Ciezka noc mielismy z mloda...Cos nam sie ostatnio budzi czesto w nocy a ok godziny 04:00 wstaje i chce przyjsc do nas do sypialni...A ja juz nie chce nieprzespanych nocek...bylo juz tak pieknie...Spala od 20:00 do 7:30 bez wstawania...Mam nadzieje ze to zeby...tylko zeby ,ale mimo tego ze podam jej panadol to sie obudzi o tej ok 04:00 i dawaj do nas sie dobija!!!!:wściekła/y: Tu musze pochwalic mojegoAdama bo mimo zmeczenia siedzi z mloda w jej pokoju i usypia...Nie pozwala wziac jej do nas bo wie ze juz jest na tyle cwana ze bedzie juz zawsze przylazic...Walczyl dzis z moda chyba z godzine...No i dlatego tez pozwalam mu odespac;-)

A teraz popijam Cappuccino i mam zamiar zadzwonic do ammy co tam u nich nowego...
Jak wstanie Adam pjedziemy na spacerek do lasu a potem na jakis obiadek gdzies do dobrej knajpki...
Milej niedzieli Wam zycze...:-)

ja witam w niedzielny wieczor....;-)znow nikogo nie ma ale pogoda ladna wiec dziewczyny pewnie korzytsja z urokow babiego lata....

wspolczuje PAtrycja gorszych nocek, moze to faktycznie zeby?:sorry: ale czemu zawsze o 4 rano? moze Noemi ma zle sny o tej porze, boi sie i chce do mamusi i tatusia...a powiedz od kiedy przesypiala cale noce? i od kiedy jest we wlasnym pokoju?

my spedzilismy dzis leniwy niedzielny dzien, ale oczywiscie bylismy tez na spaceku bo pogoda bardzo do tego zacheca....przy okazji zahaczylismy o Straßenfest, ktory bardzo sie LAilusi podobal, im wiecej huku i ludzi tym bardziej jest happy...:-D

reklama
Witam się wieczorowo
Patrycja a to wam Noemi niespodzianki robi. Z tym Sudocremem to współczuję on jest taki klejacy i tłusty nie chciałabym go zmywać:no:. A nocki oby znowu były przespane w całości. Kurcze mnie tez to niedlugo czeka:tak:.
Susumali u mnie niestety babiego lata nie ma, od razu zimna i szara jesień. Ale mimo tego byłam dziś na spacerku z małą bo inaczej marudziłaby jak zwykle:-D. To tyle weekendzik minął szybko i dobrze bo spędzanie go bez męża zawsze mi sie dłuży:-(. Dobranoc ;-).

Do góry