reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Susumali fotki zakupow mozesz obejzec na watku czerwcowki 2006 "zakupowe szalenstwo":-)

Aga to Twoj maz lub Ty dobrzy przepisowi kierowcy...My trase berlin hannover przebywamy w 2 godz.20 min :-D

a na jakim osiedlu mieszkasz? bo ja kiedys pomieszkiwalam na Kronsbergu:-)

A dzis cos tu pusciutko nie?Gdzie wszystkich wywialo...U nas dzis juz deszczowo i pochmurnie..A wczoraj tak pieknie bylo...:-):-(

reklama
Patrycja to wy szybcy jestescie:tak:;-) zreszta my tez tacy bylismy jak jeszcze nie bylo malego. Teraz jezdzimy bardzo ostroznie, najszybciej udalo nam sie dotrzec do Berlina w 3 godziny:tak:. Nie wiem, czy mnie sie pytalas o dzielnice w ktorej mieszkam?? Krohnsberg? Nie znam takiej dzielnicy w Hamburgu:confused::no::baffled: My mieszkamy niedaleko Ottmarschen i Altona:tak: Mieszkamy na obrzezach miasta, z dala od zgielku i samochodow:tak:
Rzeczywiscie tutaj dzisiaj jakos cichutko sie zrobilo:tak:

dobry wieczor!
pfu..faktycznie pogoda byla dzis brrrr...ale na szczescie okolo 4 sie rozpogodzilo i od razu pobieglam na spacerek....

jutro ide z mala do lekarza, od paru tygodni ma takie drobne krostki na policzkach, ktore sa szorstkie w dotyku i nie wiem co to moze byc: alergia na pokarm, na mleko? potowki? czy cos zupelnie innego? aby rozwiac te watpliwosci ide wiec do lekarza, przy okazji mam nadzieje zwazy mi moja kruszynke.....bo wazylam w ubraniu i nie wiem ile odjac...

Witam,
na poczatku przyznaje ze nie nadrobilam waszych postow ale obiecuje ze to zrobie.Nie pisalaam do bylismy w Polsce.Wyjechalismy w czwartek i wrocilismy w poniedzialek.
Laura byla bardzo grzeczna cakla dropge spala tylko budzilaa sie na butelke.W Polsce wszysscy zachwyceni.Chcieli ja nosic a Ona plakala bo jest nie nauczona na rekach:-D
Dzis robilam porzadki i pranie z prasowaniem.Mala juz spika od 22 mam nadzieje ze na jedzonko obudzi sie kolo 4 tak po 6 godzinach snu albo o 6 rano bo tak spi

Teraz zycze spokojnej nocy

Czesc Dziewczyny,
my przez ta zmienna pogoda troche wszyscy przeziebieni, katar, bol gardla, ale juz przechodzi:tak:

my tez wreszcie zdecydowalismy kiedy jedziemy do Polski: od 29.09 - 07.10 NARESZCIE:-):-D:tak:z tym ze my zawsze musimy dzielic nasz pobyt na dwie rodziny: najpierw jedziemy do brata meza na Slaska apotem do mojej mamy i brata do W-wy. Juz sie nie moge doczekac

No prosze Pscola ja tez jade do Polski ale na krocej bo tylko na tydzien w nastepnym miesiacu no ale to tylko na weselicho

Witam sie i informuje ze z powodu sloneczka na dworze wychodzimy na spacerek:-D

Czesc, widze, ze ruszyla machina wyjazdow do Polski:tak::tak::-)
Pscola, na Slask to chyba nie za daleko macie:tak::-), do Warszawy to juz troche dalej, zreszta my tez rwiemy na Warszawe, a potem lekko w dol bo do Radomia:tak:. To jak Wy bedziecie wyjezdzac, to my bedziemy wracac.
Anka ja w przyszlym roku mam az 3 wesela:tak::-) Jedno w Polsce, mojego brata, a reszta w Niemczech, chyba niezle nas szarpnie, bo jedno po drugim sie sypnie:-D;-);-)

U nas tez Erik lekko podziebiony, ma katarek i tyle na szczescie. Ale on zawsze dostaje katar, jak jest po szczepionce:no::no:

My juz na walizkach o 16:00 ruszamy. Wydrukowalismy sobie trase i wychodzi nam ok. 10:30 h. No zobaczymy jak nam pojdzie.

reklama
Do góry