reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Susumali fotki zakupow mozesz obejzec na watku czerwcowki 2006 "zakupowe szalenstwo":-)

Aga to Twoj maz lub Ty dobrzy przepisowi kierowcy...My trase berlin hannover przebywamy w 2 godz.20 min :-D

a na jakim osiedlu mieszkasz? bo ja kiedys pomieszkiwalam na Kronsbergu:-)

A dzis cos tu pusciutko nie?Gdzie wszystkich wywialo...U nas dzis juz deszczowo i pochmurnie..A wczoraj tak pieknie bylo...:-):-(

reklama
Patrycja to wy szybcy jestescie:tak:;-) zreszta my tez tacy bylismy jak jeszcze nie bylo malego. Teraz jezdzimy bardzo ostroznie, najszybciej udalo nam sie dotrzec do Berlina w 3 godziny:tak:. Nie wiem, czy mnie sie pytalas o dzielnice w ktorej mieszkam?? Krohnsberg? Nie znam takiej dzielnicy w Hamburgu:confused::no::baffled: My mieszkamy niedaleko Ottmarschen i Altona:tak: Mieszkamy na obrzezach miasta, z dala od zgielku i samochodow:tak:
Rzeczywiscie tutaj dzisiaj jakos cichutko sie zrobilo:tak:

dobry wieczor!
pfu..faktycznie pogoda byla dzis brrrr...ale na szczescie okolo 4 sie rozpogodzilo i od razu pobieglam na spacerek....

jutro ide z mala do lekarza, od paru tygodni ma takie drobne krostki na policzkach, ktore sa szorstkie w dotyku i nie wiem co to moze byc: alergia na pokarm, na mleko? potowki? czy cos zupelnie innego? aby rozwiac te watpliwosci ide wiec do lekarza, przy okazji mam nadzieje zwazy mi moja kruszynke.....bo wazylam w ubraniu i nie wiem ile odjac...

Witam,
na poczatku przyznaje ze nie nadrobilam waszych postow ale obiecuje ze to zrobie.Nie pisalaam do bylismy w Polsce.Wyjechalismy w czwartek i wrocilismy w poniedzialek.
Laura byla bardzo grzeczna cakla dropge spala tylko budzilaa sie na butelke.W Polsce wszysscy zachwyceni.Chcieli ja nosic a Ona plakala bo jest nie nauczona na rekach:-D
Dzis robilam porzadki i pranie z prasowaniem.Mala juz spika od 22 mam nadzieje ze na jedzonko obudzi sie kolo 4 tak po 6 godzinach snu albo o 6 rano bo tak spi

Teraz zycze spokojnej nocy

Czesc Dziewczyny,
my przez ta zmienna pogoda troche wszyscy przeziebieni, katar, bol gardla, ale juz przechodzi:tak:

my tez wreszcie zdecydowalismy kiedy jedziemy do Polski: od 29.09 - 07.10 NARESZCIE:-):-D:tak:z tym ze my zawsze musimy dzielic nasz pobyt na dwie rodziny: najpierw jedziemy do brata meza na Slaska apotem do mojej mamy i brata do W-wy. Juz sie nie moge doczekac

No prosze Pscola ja tez jade do Polski ale na krocej bo tylko na tydzien w nastepnym miesiacu no ale to tylko na weselicho

Witam sie i informuje ze z powodu sloneczka na dworze wychodzimy na spacerek:-D

Czesc, widze, ze ruszyla machina wyjazdow do Polski:tak::tak::-)
Pscola, na Slask to chyba nie za daleko macie:tak::-), do Warszawy to juz troche dalej, zreszta my tez rwiemy na Warszawe, a potem lekko w dol bo do Radomia:tak:. To jak Wy bedziecie wyjezdzac, to my bedziemy wracac.
Anka ja w przyszlym roku mam az 3 wesela:tak::-) Jedno w Polsce, mojego brata, a reszta w Niemczech, chyba niezle nas szarpnie, bo jedno po drugim sie sypnie:-D;-);-)

U nas tez Erik lekko podziebiony, ma katarek i tyle na szczescie. Ale on zawsze dostaje katar, jak jest po szczepionce:no::no:

My juz na walizkach o 16:00 ruszamy. Wydrukowalismy sobie trase i wychodzi nam ok. 10:30 h. No zobaczymy jak nam pojdzie.

reklama
Do góry