reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Kamilka to ja współczuje Twojemu mężowi . Ale to Niemka taka jebnięta ?

No mi Wam powiem obojętnie czy chłopak czy dziewczynka , nie mam parcia na chłopca ale jak można spróbować to czemu by nie . Moja Lenka była właśnie tworzona w czasie co wypada dziewczynka , więc się sprawdziło chodzi ja wtedy nawet o czymś takim nie wiedziałam .

Mika mam kolegę który miał 5 braci a teraz każdy z nich ma po dwie córki :-D

Młoda lata w samych gaciach i bluzce .Ja dzis przez ta pogodę mam leniucha i wam powiem ze zamiast przed PL posprzątać w domku to nygusuje . Jutro na noc jedziemy bo w dzień nie mam zamiaru się męczyć w taką pogodę w aucie .

reklama
Delfin - tak to niemka jest cos kolo 40tki moze po:wściekła/y: na kazdym kroku go je.bie on psychicznie siada odpyskowac sie nie da bo moze go wywaalic.. ona miala zalozona sprawe juz przez poprzednika meza to chwile byla grzeczna ... a za 2 tygodnie od nowa:angry: ehhh ale moj ciagle szuka w zawodzie IT ma mgr inz i szkoda tych studiow zmarnowac:-(

Kamilka- pewnie niech szuka bo tak sie nie da życ. Nie po to chłopak do De wyjechał zeby z idiotka sie użerać . Jesli zna język i ma studia to na pewno szybko coś znajdzie :-) Trzymam kciuki !

Delfin a to jutro juz jedziesz w takim razie zycze udanego wypadu i mile spedzonego czasu w Pl :-):-)
i spokojnej podrozy bez korkow ;-);-)

Kamilka w szoku jestem co ty piszesz...nie spotkalam sie jeszcze tu z takim traktowanie co za babsztyl wstretny :angry::angry:
mam nadzieje ze szybko cos nowego twoj znajdzie bo tak na dluzsza mete nie da sie pracowac...wspolczuje mu...i trzymam kciuki za nowa oferte :-):-)...

Mika a tylko 3 corki :-D myslalam ze wiecej masz jak tak pisalas ze was az tyle hihih...;-)
no ale tak czy siak to twoj m musi miec przechlapane w domu :tak:
a czesto przyjezdza do Polski do was ??

Dobranoc kobity :happy:

Owca- a no trochę się nudzi mi samej czasami tak siedzieć w domku, ale cóż teraz nawet jakbym miała gdzieś iść to nie dal mnie na tą pogodę, bo strasznie się męcze i mi nogi puchną zaraz... więc jak jest taki skwar to siedzę w domu. Koleżanka też pracuje i odwiedzamy się w weekendy. Trochę mi tęskno do przyjaciół, bo zawsze było co robić... a samej tak smutno.
A no mam już prawie wszystko dla maluszka, muszę tylko kosmetyki kupić do pielęgnacji. W ogóle zaczne się pod koniec miesiąca pakować bo to u mnie nigdy nic nie wiadomo... zastanawiam się, jak na taką pogodę to dal maluszka same krótkie ubranka wziąć co??
Mika-u mnie w rodzinie za to prawie same dziewczynki, ja np. mam siostrę, a tata tak chciał kiedyś mieć syna, że w końcu po paru latach dobrych wynikła mała wpadeczka i wyszedł synek, ale był szczęśliwy, oczko w głowie. Za to u mojego męża sami chłopcy :tak:
Kamilka- ja współczuje temu twojemu mężowi takiej zołzy, najgorsze w pracy jest to jak człowiek nie ma wyciszenia psychicznego... wiem co na ten temat bo kiedyś miałam wredną szefową! Stres na około. Ale szkoda żeby tyle nauki i wykształcenia poszło w las. Niech lepszej pracy poszuka i mnie stresującej. Bo tak długo to człowiek nie pociągnie.

Dzieki dziewczyny:)

No maz szuka juz od kwietnia:( i narazie z lichym skutkiem..no ale..moze... Wkoncu on tez sie starzeje i oddala wiekowo od szkoly caraz bardziej moze byc w tyle takze spieszy sie ....

Ja po odchowaniu 2 go musze sie zebrac i szybko wrocic w zawod bo tez duzo mi przepadnie:/ i utrace prawa do wykonywania zawodu:(

Neczka trzymam kciuki za porod o czasie..co do ubranek wez i krotkie i dlugie po 2 rzeczy bo dzien do dnia nie rowny;) ja w maju urodzilam i mialam dlugie spioszki i kaftany:)

dziewczyny do szpitala nie musicie brac ubranek dla malenstwa, tylko te na powrot do domu. Dla siebie nie musicie brac zadnych podpasek czy majtek z siateczki, wkladek laktacyjnych... wszystko dostaniecie.

Witam !!
u mnie popadalo w nocy jak przyjemnie a dzis znowu skawr sie robi...
a ja zaraz do roboty...

na86 pamietam cie :-):-) dlugo nie pisalas ...Marcel juz roczek skonczyl wow...
no i gratuluje suwaczka :tak::tak:

neczka wez na powrot ubranka na dlugi i krotki rekaw nie wiadomo na jaka pogode trafisz
jak bedzie upal to wystarczy ze zalozysz same body i skarpecioszki i mozesz przykryc pieluszka flanelowa :tak:
bo pewnie autem bedziesz to i w aucie goraco to nie ma co przegrzewac malucha...;-);-)

Uciekam pa !!

reklama
Hejka kobitki ;-)
Czy ja nie będąc jeszcze w DE moge tu z Wami sobie pisać? :confused: chyba mnie nie wyrzucicie hm?:zawstydzona/y:
Owca, trójka to mało??? czasem mam taka masakre w domu ze ledwo wiem, ze żyję a szczególnie gdy sama jestem czasem mnie to wszystko przerasta... mąz pojawia sie tylko na weekendy 2 razy w mies :-( ledwo przyjedzie to już musi wracać...
Teraz mi szczególnie ciężko, 2 tyg temu straciłam mame, jest mi strasznie źle a i nie ma sie do kogo przytulić:-(

Miłego dnia !!!!

Do góry