reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Zarejestrowany01-2009SkądLuboń k/ PoznaniaPostów3 125

[h=2]
icon1.png
Odp: Szukam Mam z Niemiec[/h]
Hejka kobitki
wink2.gif

Czy ja nie będąc jeszcze w DE moge tu z Wami sobie pisać?
confused.gif
chyba mnie nie wyrzucicie hm?
embarrassed.gif

Owca, trójka to mało??? czasem mam taka masakre w domu ze ledwo wiem, ze żyję a szczególnie gdy sama jestem czasem mnie to wszystko przerasta... mąz pojawia sie tylko na weekendy 2 razy w mies
unhappy.gif
ledwo przyjedzie to już musi wracać...
Teraz mi szczególnie ciężko, 2 tyg temu straciłam mame, jest mi strasznie źle a i nie ma sie do kogo przytulić
unhappy.gif

Miłego dnia !!!!

Ojej przykro mi wyrazy wspolczucia:(wiesz co powiem Tobie ze ja tez rok temu w polsce maz w de i straszne mialam dol,ki jak przyjezdzal to dogadac sie nie moglismy i wogole mialam dosc.przyjechalam do de i jest super sa male sprzeczki ale jest zupelnie inaczej coreczka moja ma tate na codzien ja mam meza tylko tyle ze wszystko cale moje polskie zycie trzeba bylo zostawic i tez czesto mam doly ze chcialabym siue przeniesc do Polski na chwile bo jestem osoba uczuciowa to wyjde na spacer pobawie sie jakos z coreczka maz w pracy i jakos te doly mijaja.ale raczej do pl bym nie wrocila ostatniop mowilam za zadne skarby do de a teraz,mowie tOB IE TRZYMAJ SIE WIERZ W SIEBIE W TO ZE BEDZIE DOBRZE POMYSL SOBIE JEDNO ZYCIE NIE ZAMARTWIAJ SIE i glowki nie zaplataj I poroymawiaj z mezem aby jak najszybciej do niego wyjechac jeszcze teraz gdy zostajesz sama tule Ciebie przez klawaturke zyj dla Niuni swojej i rob tak aby jej dac wszystko co najlepsze Pozdrawiam​

reklama
Kamilka - może po urodzeniu dzidzi zajmi się uznaniem praw wykonywania zawodu . Bo z tego co mi wiadomo (moja mama jest pielęgniarką ) to trochę to czasu zajmuje tutaj ,wszystkie te procedury .

Mika - współczuje z powodu mamy :-(

Ja po pracy , biorę się za sprzątanie domu i pakowanie .

Heja...
Dzięki dziewczyny za małą podpowiedź hah...
No dzień jak co dzień, upał niesamowity, byłam tylko w sklepie i już mam dość...zaraz biorę się za pieczenie racuszków :-D

Mika- współczuje utraty mamy, przykro mi :-( a popisać zawsze z nami możesz ;) Zobaczysz wszystko się ułoży, trzeba być dobrej myśli, ja zawsze to powtarzam mężowi ;-)

Delfin- to udanej podróży Ci życzę, odpoczywaj... ja już się też doczekać nie mogę kiedy pojadę do PL.

Kamilka- a to jak tu jest z tym zawodem? dlaczego możesz go utracić, pierwsze słysze, może dlatego że nie pracowałam. A Ty pracowałaś jako rehabilitantka już?

Joanna- hipp BIO Combiotyk - masz je w DE i w PL więc nie musisz wozić w razie podróży . Moja po przygodzie z Bebilonem pepti przeszła właśnie na Hipp i sprawdził się idealnie .Zresztą z Hippa masz fajne słoiczki i kosmetyki dla dzidzi :)

Neczka - FIZJOTERAPEUTA to personel z wyższym wykształceniem . Rehabilitantem możesz być po jakiś szkole policealnej . Masz prawo wykonywania zawodu tak jak pielęgniarka i możesz nie pracować w zawodzie np 5 lat i po tym tracisz te prawa . To jest dobre bo jednak wszystko się zmienia a 5 lat to duzo . żeby je przywrucic idziesz na kurs chyba 3 miesięczny (oczywiście Ty za niego bulisz ) i masz praktyki w szpitalu i wykładu . Po tym zdajesz egzamin i jesli go zaliczysz to Ci go przywracają . Moja mama tak miała bo 5 lat wyjeżdżała za granicę i potem musiała sobie własnie przywracać .

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

mowie Wam ja sie wsciekne dopiero dostalam sie na internet tesciowa mi dziala dzisiaj na nerwy:wściekła/y: w dodatku Adam ni stad niz owad dostał goraczki 39 stopni narazie po Ibuprofenie spadla no ale wariacji dostane z dogadywamniem tesciowej:wściekła/y:

co do zawodu ja jestem Fizjoterapeuta po studiach w polsce niestety juz nie uznaja technikow trzeba robic studia:sorry2: w zawodzie pracowalam 2 lata w polsce potem 2 z blizniakami jako niania i jak dojda mi jeszcze 3 lata to bede na pograniczu straty wykonywania zawodu... tak czy siak wiem ze musze zrobic tu 2 miesiaczna praktyke za jedyne 300 euro:sorry2:

Ok juz musze zejsc bo syn meczxy na gre na FB jesuuuu dostane szalu albo wscieklizny zaraz...

No i mamy burze, wieje i pada, wszystko na raz...ale upał jak był tak pozostał.
Skończyłam racuszki robić, wpadajcie starczy dla wszystkich, pychotka...:-D
Kamilka- przypominam sobie jak pisałaś że skończyłaś studia jako fizjoterapeuta, jak pisałam super zawód, ja miałam na moim kierunku fizjoterapie i kinezoterapie na drugim roku, podobało mi się. No nie zazdroszczę Ci teściowej, zdrówka dla synka.:happy2:

Witam w koncu sie ochlodzilo odrazu lepiej :tak::tak:
dzis mam wene na porzadki i od rana sprzatam hehe pranie juz 2 robie bo piore koce z lozek :tak:
odkurzylam ,kurze starlam i jeszcze podlogi przemyje :tak:

Kamilka a czemu to tesciowa cie drazni?..
jeszcze troszke wytrzymacie razem hehe :-p jak synek dzis ?

Mika pewnie ze mozesz popisac z nami , nie wygonimy cie :-p:-p
w jakim wieku sa twoje panienki ??..

My wczoraj uciekalismy z festynu ze szkoly bo takie chmury naszly i zaraz ulewa byla straszna :tak:

Hejka ;-)
Oj jak ja Wam deszczu zazdroszcze u mnie sachara na maxa upalów cd :cool:
Kamilka jak Adaś? z tymi tesciowymi to chyba tak juz jest, moja tez mnie wkurza na maxa:baffled:
Owca moje dziewczynki mają 12, 9 i niecałe 4 :-) a tak swoja drogą skąd tak oryginalny pomysł na Twój nik??:-D
Dzis na zakupy musze a tak mi sie nie chce, czekam na okres i tak sie źle czuje że najchetniej tylko łóżko i leżeć.. i jeszcze ten skwar na dworze:cool2:
Miłego dzionka kobitki :-)

reklama
Hej
Ja miałam przebojową noc, dostałam wczoraj jakiś dziwnych bóli :-( mąż wrócił z pracy i po 24 dawaj do szpitala, ale się mocno wystraszył, robili godzinne ctg serduszka małego, potem krew i te inne badania, chyba zrobili mi wszystko co było można, miałam potem zostać na 3 dni na weekend w szpitalu, już mi wenflon wbili i kroplówkę miałam mieć, sale znaleźli, ale ubłagaliśmy położną, żeby mnie do domku puściła, kazała leżeć i odpoczywać. Najlepiej sie nie ruszać i cały czas leżeć. We wtorek mam wizyte u mojego lekarza.
Teraz leże, nie mam siły nawet się podnieść, chyba ta pogoda mnie tak dobija.
Co najgorsze że mi się jeść nie chce... wmuszam w siebie. :blink:

Uciekam. buziaki dla was

Do góry