reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

No to fajnie ze wii sie podoba i mlodszy i starszy pokorzysta hehe :-D
mario fajne gry takie dla dzieci wlasnie, bez przemocy itd..
mamy juz ich troche i jeszcze spidermena i wyscigi hot whelss takie autka nie wiem jak to sie pisze hehe ;-)
ale i tak sposrod tych to najczesciej mario w uzywce :tak:
choc powiem ci ze u mnie mania grania przeszla jak narazie i wiecej na nintendo mlody gra..:tak:
chyba ze ma nowa gre to siedzi pol dnia go nie ma :-D

Dobrze ze wloski odrastaja widac ze przeszedl stres wiadomo dorosly przezywa takie rzeczy to i dziecko po swojemu tez :tak: U mnie na poczatku moja corka tez miala straszny stres bo zero jezyka, kolezanek a tu musialo po tygodniu isc do szkoly...balam sie o nia jak to bedzie wiadomo przestraszona byla do tego jest troche niesmiala...w klase zednego polaka nie bylo..nikt jej nie rozumial :-( jak sobie pomysle jaki to musial byc dla niej stresujacy czas to samej mi przykro :-(
Ale jakos pomalu poszlo a teraz jest dobrze :-):-)...Kazdy musi to przejsc przyjezdzajac tutaj ;-) ze starszym dzieckiem bo maluszki to wiadomo nie odczuwaja tego tak...

reklama
Czesc dziewczyny :-)
Musze sie do Was wkrecic na nowo ,bo dlugo mnie nie bylo...
Od 8 Maja do 18 bylam w PL ,pojechalam sobie sama z mloda do mojej siostry ...moja siostra mieszka na slasku,w sumie to tak na granicy z Opolskim,bo ja zjezdzam na Opole i mam wtedy jeszcze jakies 50 km. w kierunku Czestochowy. 900 kilosow mam w sumie do niej i balam sie troche jechac sama z mloda bo jak jechalismy w grudniu to w obie strony nam rzygala :shocked2: ale kupilam lek ... i przedewszystkim nie faszerowalam jej po drodze frytkami a tak robilismy w grudniu :/
W polsce pogode mialam super a wrocilam tydzien temu w sobote i niedziela tez byla fajna ale od poniedzialku jakies nieporozumienie!!:wściekła/y: zimno,mokro i szaro...:no:

Jutro mamy isc na tanz i den Mai czy jakos tak...umowiona polska zabawe juz z 2 miesiace temu a wcale nie mam ochoty przez te pogode ! bo chcialam sukienke zalozyc a mamy 4 stopnie na plusie!

Dobra to tyle na razie ...musze isc looknac na mloda bo gania po podworku po tym zimnie ale coz...nudzi jej sie w domu. Tez chyba kupie wii :-p

Bede sie teraz czesciej odzywac.
Milego weekendu kobity .

Gdzie wy wszystkie w piatkowy wieczor sie podziewacie ??

ja juz po pachnacj kapieli w soli haha..teraz popijam ananasowego Reddsa pychotka ;-);-)
mezus wrocil z robotki zjadl obiad, wykapal sie i pojechal na dzialke..tyle z niego hmm..
dobrze ze jutro ma wolne to moze troszke odpocznie :tak::eek:..

Jolit no dlugo cie tu nie bylo ;-)
fajnie ze bylas w Pl , i to sama z mala podziwiam ;-)
ja tez bylam ale tylko 3 dni i tez trafilam jeden dzien na super pogode ze synek to w majtkach biegal bo nie wzielam krotkich spodenek hehe :tak:
No a tu znowu zimno..u ciebie to juz calkiem widze u mnie tak 10 st dzis..

No nic milego wieczorku !!

Helo

Dziewczyny kiedy ma sie poprawic ta pogoda??!!!!!!! Ja juz nerwicy dostaje a z braku tlenu juz fixuje;)

Nudy dzis zjadlam i leze wczoraj mialam dyskoteke na noc w brzuchu:/ ale poyem smialam sie sama do siebie :)

[video=youtube;LkJ6UBHlviw]http://www.youtube.com/watch?v=LkJ6UBHlviw[/video]

Dla Wszystkich mamus:-):-)

PS jak mecz? Kto wygrał?

hej kobietki...
ja nie mam jak sie odezwac, bo internetu nie mam :baffled: cos sie zacielo chyba...jestem wlasnie u kolezanki i mowie napisze do Was...u mnie lipna pogoda, nie ma jak sie ruszyc z domu :baffled: caly czas pada.
ja to przez ta pogode to mam jakiegos dola...:confused:

Maly mi strasznie dokucza ze nawet lezec nie moge...

odezwe sie jak mi internet zadziala
buziolki :rofl2:

Heja :)

Ja mam zalamke... Kilka dni temu zauwazylam u mlodej ze sie drapie po glowie ,miala wszedzie male strupki ...Pierwsze co pomyslalam to wszy...no ale sprawdzilam glowe i nic nie znalazlam...ani wesz,ani gnid... codziennie w sumie patrzylam i nic...Do dzis... Czesze ja do szkoly i patrze ,a tu kuzwa jajca zniesione...Nie ma ich duzo...Znalazlam za to trzy wszy..Japierdykam!!!!! Wtarlysmy plyn,zaraz bede wyczesywac...Cale mieszkanie wysprzatalam...posciel wypralam,wszystkie narzuty,misie,jaski popakowane w worach bo tyle tego ,ze nie ogarniam...Juz mam dwie pralki wyprane ,ale na 5 jeszcze czeka! Mloda jeszce u mnie w lozku ostatanio spala ale szukalismy dwa razy u mnie i nic nie mam..Jednak zapobiegawczo sobie tez trzepne ten preparat bo z jajami w glowie nie chce biegac...Mowie Wam tyle razy byl alarm juz w przedszkolu i w szkole i zawsze mloda sie uchowala przed dziadowstwem...ale jak widac wszystko do czasu...

Musialam tez dzis prace odmowic...Ale w czwartek moze pojde bo w srode i w piatek mam inna wiec nie dam rady...Ale jak pojde tydzien pozniej to tez nic sie nie stanie ;)

No nic ide dalej dzialac... rolka ta na fuzle caly dywan przejechalam,kanape i wszystko co mozliwe...wszystkie wlosy wyzbieralo :-D Trzymajcie kciuki zebym szybko dziadowsta sie pozbyla ;-) A plyn 50€ kosztowal jedna buteleczka! Jeszcze mlodej sie karta przedawnila i najpierw trzeba bylo zaplacic z wlasnej kieszeni ,ale potem A pojechal zaraz do Aok i oddali :-)

Hej.
W końcu mam internet, jak to człowieka uzależnia, czułam się jakby mnie oderwali od rzeczywistości. Myślałam, że zbzikuje.:-D
W ogóle to kiedy będzie ta pogoda?:eek: W PL mają ciepełko a u nas tylko deszcze. Jakiejś deprechy można dostać.

Pati, to miałaś przeboje! Ja pamiętam, że kiedyś w przedszkolach to było zagnieżdżenie tymi wszami! Coś okropnego... ale co dziecka nie uchronisz, jedno przyniesie i zaraz wszystkie mają... mi mama opowiadała,że kiedyś jak chodziłam do przedszkola też miałam, a włosy po pas były i płacz...masakra jakaś.

Ja dzisiaj byłam u ginekologa, z małym wszystko oki:happy: waży już 1700g:szok: przybrał 500g w dwa tyg. Mówiłam że brzuch boli, ale okazało się, że synek rośnie i dlatego... i znowu 1,5g u lekarza spędziłam, a mój mąż to myślałam, że wyjdzie z siebie, nie ma cierpliwości... on by chciał aby wszystko szybko było... haha, no po następnej wizycie załatwiam szpital.

Teraz mykam, bo pranie robię i jakiegoś seriala obejrzę.;-)

reklama
Neczka no rosnie na potege Twoj pierworodny :-)

Ja chyba ogarnelam ten caly armagedon na jej glowie... Mloda ma tez wlosy prawie do pasa... 3,5h wyciagalam to diabelstwo... i ciagle cos widzialam... naskladaly troche tych jaj... Buuuuuuuu
Jestem wykonczona...Zasne chyba jak male baby :-D

A gdzie reszta?????

U nas dzis slonecznie :-)

Do góry