reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Morgen!!!

Co u u chcialo Was... ??

U nas wczoraj woieczorem poszla taka wichura ze mi wszystko z balkonu chcialo zabierac... W sekunde lapalam krzesla stolik kwiatki i cala suszarke:no: czegos takiego jeszcze nie widzialam:no:

Adasiek w przedszkolu a ja normalnie nie przytomna chyba sie poloze jeszcze albo wymysle sobie jakas robote bo usne na siedzaco..:sorry2:

Owca - no moj synek otwarty ale sie boje ze za bardzo.. :-D

Zdecydowalismy sie wkoncu na kupno tego Wii Dzieki dziewczyny za rady bo mnie glownie jednak o adasia chodzi i nie chce gier o mordobiciu wiec zostajemu przy wii a kiedys sie wymieni na Xboxa..:tak: w niedziele jedziemy do rodzinki a za 2 tyg jak dojedzie tesciowa to chyba pojedziemy do BayernParku:-) mysle ze jak pojedziemy na 10 to do 18 nie wyjdziemy:-D

reklama
Hellou :-)

Neczka-zdrowka!!!!! oby Ci szybko przeszlo...

U nas na weekend byli tescie...jak wiecie :-D Mieli w sobote jechac do domu ,ale zdecydowali sie ,ze zostana na noc i dopierow niedziele po 16:00 pojechali...my jeszcze potem do 19:00 posiedzilismy u mojego brata...padalo ogolnie,zimno bylo... Bylismy tez na Muttertag w knajpce na obiedzie...Dostalam piekny kwiat w wazonie taki...plus namalowany od Noemi :-)

Powiem Wam zmeczona cos jestem...ostatanio non top pozno szlam spac...Wczoraj tez sie polozylam cos 01:00 a wstac trzeba bylo po 07:00...Dzis Ide szybciej spac :-D a teraz ide sie polozyc...Zjadlam obiad,zarobiona na dzis jestem ,wiec do 15:90 bede sie lenic :-D Pozniej ogarne troche,po mloda pojade ,zakupy musze zrobic... i wieczorem za pranie sie wezme...mam gore do skladania i dwie gory do prania :-D

Hej laski :-) pozdrawiam i witam nowe. Pati może chcesz troszke kupek prasowania przejąc ode mnie:cool2: jak sie tak rozpędzisz to ci chyba różnicy nie zrobi :)

Kamilka pisałam ci na fb ale mi tam nie odpisuj bo coś mi fb umarł i nie chce ożyc:wściekła/y::wściekła/y: Jak byście się zdecydowali to możemy w piątek ok 17.00 grillka machnąć:tak::tak: albo na jakieś jedzonko do fajnej knajpki podjechać:tak::tak:

Ja dzień mamy bede obchodzic dopiero pod koniec maja bo teraz nie mam Szymonka w domu , jest dwa tygodnie na urlopie z babcią;-) więc mamuśka ma luz blus:-D:-D

Magdalena-zapomnj!!!!!!!!!! hhahaha nie bede Ci prasowac,ojjjjj nie bede :-D
Zagladaj czesciej...a jak tam ogolnie sprawy sie maja?

Hejo...
Magda w pore ...napisalam ze nam pasuje piatek 17.. Tyle ze mamy Adama wiec chyba knajpka odpada..napisz priv co mamy zabrac;) czy to juz nasza decyzja;) ??

Morgen :-)

Ale mnie dzis od rana nosi! Normalnie kurwice mam! Chcialam sobie wycisnac sok z grejpfrutow...Wczoraj robilam sok z marchwi i pomaranczy wiec sokowirowka stala to pomyslalam ,ze tej uzyje ,nie recznej...Zakladam nasadke do wyciskania ,a tam mi brakuje tej nakladki do wyciskania gdzie sie owoc "przyciska"...Wszystko przeszukalam i nie ma! Nie wiem czy z kartonem wyrzucilam czy co!? tylko raz wyciskalam ta elektryczna bo na codzien uzywam recznej-szybciej sie myje...a elektryczna robie soki ktore musza byc "starte" ... I takie male gowno juz mi humor schrzanilo! :-D

No ale mam swoj sok :-D wycisnelam ta reczna :-) Dzis mam plana wysprzatac mieszkanie,pranie zrobic...pogoda widze jakas do dupy..wieje,szaro... Kto wie czy mi czegos nie przywieje...Albo jak u Ciebie Kamila bedzie ,ze bede lapac wszystko na balkonie ;-)

A reszta to co tak ucichla? Jolka nam wsiakla na dobre :-)

Witam witam...

Ale sie ostatnio wyspac nie moge w nocy sie wierce nie spie a rano bym spala jak glupia...

ale trzeba nylo wstac i isc z Adaskiem...

\Pati u nas sie pogoda poprawila jest dosc cieplo i wkoncu slonce wyszlo i mam nadzieje ze tak zostanie bo adaska dzis wystroilam w bezrekawnnik:sorry:

Mnie juz zaczely moje warzywka rosnac juppi czyli nie taki zly ze mnie ten ogrodnik:-D

witam !!
ja mialam dzis z malym wizyte u okulisty , troche ludzi bylo ale 30 minut i wyszlismy
yes2.gif

wiec wszystko jest dobrze , nie musi miec okularow uff...
wink2.gif

to co mu pokazywala to wszystko dobrze powiedzial wiec nie ma podstaw do obaw jak narazie
yes2.gif
yes2.gif

Potem pojechalismy do centrum , kupilam sobie czarne baleriny i dla mlodej koszulke
i tesciowej kupilam bluzke na dzien matki
biggrin.gif
do tego dostanie winko i czekoladki
wink2.gif

A pozniej skoczylismy sobie na hamburgera hehe i do domku.
Teraz czas na kaffe
;-)

My w piatem lub sobote raniutko jedziemy do pl , moj musi cos zalatwic a ze wolne w poniedzialek
to pasuje nam wyskoczyc...tylko nie wiem czy lepiej jechac wieczorem jak m wroci w piatek gdzies kolo 19 czy w sobote z rana o 7 gdzies...wydaje mi sie ze w piatek moga byc korki na autostradzie bo dlugi wekend sie zacznie..nie wiem jeszcze pomysle
eek.gif

Pati nie denerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi
:-D znajdzie sie jak nie bedzie potrzebne hehe ;-)

Kamilka a co tam masz za warzywka ?? zerkam na twoj suwaczek i po troszku ci go zazdroszcze :-D
fajnie ze spotkanko z Madzia ci sie szykuje :tak:

Zupke na jutro musze jakas ugotowac , bo nie bede miala jutro czasu bawic sie w gotowanie hehe
to dzis zrobie i bedzie luz
:tak:
wczoraj wieczorem posciel sobie wypralam , chyba wyschla juz bo wiatr wieje to przewial ja..
musze sciagnac ale nie chce mi sie
:happy:

Owca posialam sobie pietruszke szczypiorek koperek i nawet pare rzodkiewek bo mi sie gdzies zaplataly w przeprowadzce:tak::-)
Nie szaleje bo dzialki tu nie mam a szkoda bo chetnie posiedzialabym w ziemi i pogrzebala:-)

Co do suwaczka on pedzi ale jakos brzuszek nie rosnie:confused::confused:
moze przez to ze mam troche cialka i jeszcze gdzies sie tam miesci:-p:-p:-p

Moj adasiek ma wrodzada wade genetyczna oczek calkiem nieszkodliwa ale normalnie co idziemy w nowe miejsce musze sie wszystkim tlumaczyc z tego a ma zespol STD mylony z zezem.. a to jest wada nerwu wzrocznego to mu nie przeszkadza i nie szkodzi ale oczko ucieka:sorry:

reklama
No to fajnie masz swoj kawalek ogrodka :-p:-p zawsze swieze zielsko do zupki czy czegos innego :tak:
widzisz ja mam dzialke a nie chce mi sie bawic w ziemi :-p
i wole miec tylko trawnik ;-);-) oj sorki mam jeszcze truskawki , maggi, porzeczki , winogron i borowki i tyle bo przy tym nie trzeba nic robic :-D:-D

Nie wiedzialam ze twoj maly ma cos ze wzrokiem tzn. na zdjeciach nie widac nic :tak:
:tak:

Do góry