reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej my po ogrodkowaniu haha...
teraz jakas kolacyjke zmajstrowac i na tv...;-)

Pati zdrowiej kobieto !! polej sobie jakies % to ci przejdzie jak reka odjal :-D a nie lekami sie faszerujesz hehe ;-)
Martusia juz blizej jak dalej obys teraz juz pojechala bo wierze ze takie czekanie, i zbywanie to czlowieka wkurza...:tak:

Joanna mama hani a wy co dzis porabialiscie ? jak corci podoba sie w De ? pewnie szczesliwa ze ma tatusia na codzien ?:-)

Delfinku wspolczuje z tym psiakiem , teraz trzeba uwazac bo pelno tych kleszczy moj w tamtym roku mial 3 ale w miare szybko je wyczailam :tak: szlam do weta i wyjmowal bo ja sama sie balam :-D
Pozniej kupilam taka obroze przeciw kleszcza i teraz tez mu zalozylam juz :tak:
powiem ci ze odkad ja nosil nie zlapal juz ani jednego :tak:...

Kamilka a ty gdzie? imprezujesz ?
:-p:-p

Milego wieczorku ....mnie sie ciagle wydaje ze dzis niedziela :-D

reklama
Hej :)

Owca powiem Ci ,ze chyba masz racje...zaraz wino otworze :-D Twoje dzieciaki tez maja jutro wolne? Bo moja ma...ale nie wiem dlaczego :-D
U nas tez burza byla...ale taka blyskawiczna...Przyszly czarne chmury,wiatr sie zerwal,zaczely mi trzaskac okna... zanim pozamykalam... juz po burzy bylo :d i teraz znowu slonce jest... tzn.juz takie zachodzace...Moich jeszcze nie ma...Ja ogarnelam chate,zrobilam pranie...Bo jutro do pracy wiec lubie jak mam ogarniete jak wracam...Chociaz jak moi wroca to pewnie nic po porzadkach nie zostanie :-D

reszcie milego wieczorku zycze :)

Pati moje tez maja jutro wolne , szkola dlugi wekend sobie zrobila :tak::tak:
nie cierpie burzy , boje sie i chowam sie zawsze w lazience i sprzatam haha bo tam okna nie mam to nie widze blyskow :-D

a gdzie twoja rodzinka wybyla tak na caly dzien ??
fajnie masz cisza, spokoj , pelen relaks z mopem :-D

Synek juz moj spi takze luzik ;-)
ide browca otworzyc :-D

Dobranoc !!

Moi pojechali na spacer do lasu ,a potem byli u mojego Adama siostry ...Wlasnie 5 min. temu przyjechali :-D

Ja lubie burze...tylko jak ide palic na balkon to sie boje ,ze mnie piorun trzasnie :-D
Ja ciagne wino...mowilas ,ze pomoze :-D

hej !!

i jak tam kochana Pati winko pomoglo?..haha :-p czy moze Adam pomogl ?
:-D
i do mnie w nocy przyszla burza i grad padal walilo o parapet ze hej...:tak:
ale jakos w miare szybko burza przeszla...

ty lubisz burze..kurcze nie wiem jak mozna lubic ja to w portki sram haha :-D

Ide zaraz glowe wysuszyc bo mylam wlosy , a potem do kuchni dzis robie pulpety w sosie koperkowym to ide przyrzadzic
i chce zrobic ptasie mleczko z galaretek jak mi wyjdzie buhaha :-D:-D

Takze spadam !!

u nas dziś pada, jest szaro, buro i ponuro
zaraz chyba zwinę się w kłębek i pośpię troszkę
Owca- wczoraj byliśmy na festynie strażackim, w mini zoo i w Bad Gogging na lodach
super dzionek:-)
moja Haneczka zadowolona, bo spodobało jej się przedszkole, ma w domu Tatusia (półtora roku żyliśmy na odległość) i ogólnie prawdą jest, że dzieci nie mają problemów z aklimatyzacją ;-)

kurcze, głowa mnie boli a nie chcę się za bardzo faszerować tabletkami...
spadam poleżeć, potem zajrzę:-)
miłego dzionka!!!

Gdzie was wywialo ??
u nas slonce swieci ale wiatr wieje i tak srednio jest...
obiad juz sie robi ryz sie gotuje , sos zrobiony wiec zaraz zjemy
yes2.gif
yes2.gif

pianka moja w lodowce jeszcze jedna warstwa zostala ale czekam az tamta zastygnie
yes2.gif

moze cos mi wyjdzie okaze sie hehe..
p.gif

zamowilam sobie nianke do dzieci na 14 ( moja mama ha )
laugh.gif

i jade sobie do miasta chce spodnie jakies kupic
bo wszystkie mi spadaja chyba schudlam cos...nie wiem..
eek.gif

Joanna to fajnie ze milo spedzacie czas...
:tak:
1,5 roku to jednak duzo dla takiego dziecka...
mowisz ze mala juz do przedsz. chodzi to fajnie , szybko dostaliscie miejsce
:tak:
podoba jej sie , chetnie chodzi nie placze ?
bo ja mialam cyrki z moim synkiem
przez pol roku codzien byl rano ryk...
:tak::tak:

no to tyle mnie pa !!
biggrin.gif

Owca- MY MIESZKAMY W TAKIej małej miejscowości, więc Hania bez problemu dostała się do przedszkola
od pierwszego dnia lubi tam chodzić, żadnego płaczu czy smutnej minki
ale Mała lubi dzieci, więc najważniejsze dla Niej, że ma tam koleżanki
a to takie małe, kameralne przedszkole prywatne, więc nie miała problemu z aklimatyzacją:-)

wróciłam z zakupów, spadam w gary:-D

hellooooo :-)
Ja po pracy,bylismy tez obejzec jedno mieszkanie ,ale kicha troche...wiec szukamy dalej :) zrobilam zakupy...i tak siedzimy z mloda przy komputerch :-D mam chec na raffaello...zaraz udeze do mlodej szafki :-D wino tez sobie kupilam :-D Czuje sie juz w sumie dorze...nic mnie nie boli...
No a jutra wizyta tesciow...buuuuuuuu...jakos nie mam na nich ochoty...

Joanna fajnie ,ze tak szybko poszlo u Was z rzedszkolem :-)

Owca pochwal sie pozniej jak Ci wyszlo ptasie mleczko :-) daj fotke...niech mi slinka troche pocieknie :-D

reklama
Gdzie wy baby sa ???

Pati klapa wyszla :wściekła/y::wściekła/y::-D
1 galaretka ladnie stezala a 2 nic...sama woda
cholera jasna :wściekła/y: stalo pol dnia w lodowce i nie stezalo a wszystkie robilam tak samo
chyba te niemieckie galaretki do dupy :wściekła/y:
dalam ciala :-D
wszystko poszlo juz do kosza bo sie wnerwilam :-D

teraz zaczynam wekend i zapraszam na drinka :tak::tak::tak:
dzis polewam soplice orzechowa z mlekiem i lodem mniam :-D:tak:

Pati udanego spotkania z tesciami
:rofl2: oni mieszkaja w polsce ?
czemu mieszkanie kicha ??

Załączniki

• soplica-orzechowa-050l-36.jpg
    soplica-orzechowa-050l-36.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 34