Hej my po ogrodkowaniu haha...
teraz jakas kolacyjke zmajstrowac i na tv...;-)
Pati zdrowiej kobieto !! polej sobie jakies % to ci przejdzie jak reka odjal a nie lekami sie faszerujesz hehe ;-)
Martusia juz blizej jak dalej obys teraz juz pojechala bo wierze ze takie czekanie, i zbywanie to czlowieka wkurza...
Joanna mama hani a wy co dzis porabialiscie ? jak corci podoba sie w De ? pewnie szczesliwa ze ma tatusia na codzien ?:-)
Delfinku wspolczuje z tym psiakiem , teraz trzeba uwazac bo pelno tych kleszczy moj w tamtym roku mial 3 ale w miare szybko je wyczailam szlam do weta i wyjmowal bo ja sama sie balam
Pozniej kupilam taka obroze przeciw kleszcza i teraz tez mu zalozylam juz
powiem ci ze odkad ja nosil nie zlapal juz ani jednego ...
Kamilka a ty gdzie? imprezujesz ?
Milego wieczorku ....mnie sie ciagle wydaje ze dzis niedziela
teraz jakas kolacyjke zmajstrowac i na tv...;-)
Pati zdrowiej kobieto !! polej sobie jakies % to ci przejdzie jak reka odjal a nie lekami sie faszerujesz hehe ;-)
Martusia juz blizej jak dalej obys teraz juz pojechala bo wierze ze takie czekanie, i zbywanie to czlowieka wkurza...
Joanna mama hani a wy co dzis porabialiscie ? jak corci podoba sie w De ? pewnie szczesliwa ze ma tatusia na codzien ?:-)
Delfinku wspolczuje z tym psiakiem , teraz trzeba uwazac bo pelno tych kleszczy moj w tamtym roku mial 3 ale w miare szybko je wyczailam szlam do weta i wyjmowal bo ja sama sie balam
Pozniej kupilam taka obroze przeciw kleszcza i teraz tez mu zalozylam juz
powiem ci ze odkad ja nosil nie zlapal juz ani jednego ...
Kamilka a ty gdzie? imprezujesz ?
Milego wieczorku ....mnie sie ciagle wydaje ze dzis niedziela