reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Neczka my szukalismy na

Immobilienscaut24.de
Immobilio.de

Jakis dol mnie dopada nie moge pogoda dziwna pochmurno ale duszno moze znow cos wisi w powietrzu...

Co do gry to nie wiemy do konca... Chcielismy Wii no ale duzo dodatkow potrzeba.. Poziej ps3 to znow kolezanka mowi ze juz lepiej w x boxa wlozyc kase... Wiec sama nie wiem...

reklama
Kamilka jakie dodatki masz na mysli do wii ??
my kupilismy tylko kierownice dodatkowo bo jedna byla w zestawie i jednego pilota :tak::tak:
wiec nie trzeba duzo dokupywac a tez widzialam takie zestawy za 5 euro i byly paletki w srodku i cos tam jeszcze ale my nie kupilismy bo w sumie nie potrzebne...
Moj maly to najwiecej gra tam w mario i spidermena :tak::tak:

Owca dzieki za komplementy :-) I suuuper ,ze masz ta prace :-)

Neczka ja najczesciej szukam mieszkan na immowelt.de i immobilenscout24.de...

Owca wlasnie myslalam o pilocie kierownicy i macie do cwiczen..moj chce wlasnie to Mario i wyscigi i tez o tym bardziej myslalam...

Pati ja tez cie widzialam super dziewczyny z Was:) jak modelka jestes...

No chcialabym taka figurke jak Pati :-D modeleczka :-)

kamilka ja pilota na ebay kupowalam to za 3 euro nowego wylicytowalam hehe :-p
na wii jest wiecej gier takich typowo wlasnie dla mniejszych dzieci :tak: niz na xboxie :tak:
a kierownice mialam juz w zestawie :tak:

Ide na spacerek z psem :happy:

Owca -ja juz drugi raz byłam .Ty to widzę masz sklerozę kobito :-D A jak chcesz taką figurę jak pat to kochana w dres i ćwiczyć :-D Lekko nie ma ;-)
dziewczyny_wpadki_6.jpeg

Kamilka - mi się wydaje że xbox to właśnie dla chłopów starszych jest itp Ja osobiście gram w Lego i jakieś samochodówki. A mąż ma bardzooo duzooo gier w większości opierających się na przemocy więc sadze że dla dziecka nie jest to odpowiednie. Mi jak wpadnie jakaś fajna gra w oko to jest na wszystko tylko nie na xboxa . No i na xboxa gry masz za 200zł :/// a ostatnio mój nową przeszedł w 2 tyg -myślałam że go zabije :-D ! My za tego xboxa 250mb i jednego pada dawaliśmy 2 lata temu coś ok 400 euro ,nie mam pojęcia ile teraz kosztują .

O a mam jeszcze cos takiego :
kobiety_2.jpeg

Załączniki

• dziewczyny_wpadki_6.jpeg
    dziewczyny_wpadki_6.jpeg
    23,9 KB · Wyświetleń: 64
  • kobiety_2.jpeg
    kobiety_2.jpeg
    45,7 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za wskazówki.
Zaraz sobie po patrze, już znalazłam jakieś mieszkanka( fajne, ale bez balkonu :(( )!
Szukam 2-3 pokojowego, jeszcze sama nie wiem dokładnie, ale powiem wam że koszta są podobne.

Kamilka-Owca... jak pisze Delfin dresy,cwiczenia i klodka na lodowke :-D

Kuzwa juz drugiego paznokcia dzis stracilam!!!!! wygladam teraz jak sierota jakas :D musze zmyc je i na jasno pomalowac bo ta czerwien to mi teraz jak swini siodlo pasuje :D

Nie chce nic mowic i wykrakac (tfuu tfuu) ale cos mi ekspres dziwnie zaczyna chodzic... takie inny odglosy czasami... Mam nadzieje ,ze sie nie popsuje...Coprawda wykupilismy gwarancje na 5 lat ale kto wie jak to potem jest..

A jak ta u Was z pogoda? u nas dzis w nocy padalo...Dzis zachmurzone niebo,ale te 21 stopni jest...

Heja wam,
Właśnie niedawno wróciłam od lekarza, z moim maluchem wszystko dobrze :happy2:rośnie zdrowo.
Byłam dzisiaj u dermatologa, bo dostałam dziwnej wysypki :confused: boląca jak cholera... co się okazało, że to niby normalne i jakiś wirus i powinno samo przejść, nawet nic mi nie przepisali, i cierp.:eek:

U nas super pogoda... a rano nie zapowiadało się, teraz najlepiej w cieniu siedzieć.
Ja już po obiadku, miałam piersi z kurczaka w ziołach, pycha:-), robiłam wcześniej bo mój do pracy pojechał właśnie.

A ja sobie teraz odpoczne i się pobycze. :-D
Miłego dzionka.

reklama
Hej !!

jestem wyjechana !!
yes2.gif
yes2.gif

bylam rano w robocie , wrocilam o 12 wyszlam z psem polazic potem poszlam po zakupy
bo jutro pozamykane...
potem po mlodego i teraz godzina przerwy i jedziemy do logopedy na 15:30
yes2.gif

a tak mi sie nie chce , nogi to mnie bola ze...
yes2.gif

Jak fajnie ze jutro wolne
:-)

Pati i jak tam ekspres dziala ? ja swoj tez juz raz wysylalam na gwarancje bo cos sie zepsul ale teraz odpukac jest ok
:tak:
Delfin a no jestem sklerotyczka :-D obrazki super !!
neczka a twoj maz to na zmiany pracuje ? ze tak szybko obiadek i sru do pracy...
mam nadzieje ze to jakas przejsciowa wysypka i zniknie za dzien -dwa :tak:

U nas tez cieplutko dzis 22 st . ale jak slonce zajdzie i zawieje wiatr to tak srednio
:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry