reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

o znajoma mamusia z lipcówek:-) jak tam joasiu ci sie podoba w de??/

ja wyjezdzam jednak w środę bo nie zdążyłam się wyrobić ze wszystkim, a kierowca tez czeka na jakis przelew jeszcze:-)

hm ze spakowaniem to tak ze spakowałam sie w jedna wielka torbe, i mam jeden worek taki co sie powietrze odciaga z tego...i na dodatek zmiesciłam tam 4 pary butów, 2 komplety poscieli i koc hehe:-) ubrania swoje i małego:-)

kochane polatałam po miescie dzisiaj i mi tak nogi spuchły ze szok...nie moglam przez 2 godziny dojsc do siebie...masakra jakas....:-)

owca najlepszego dla synusia...:-)
nie juz chyba nie wybiore sie do polski, bo taka podróż długa to męczy napewno strasznie, do polski pojade dopiero pod koniec sierpnia, miesiac po porodzie bo siostra ma 18-stke, i musze sprawy spadkowe małego załatwić:-0 a mianowicie zrezygnowac za malego spadku po dziadku bo dziadek zmarł jak już byłam w ciazy i tez sie musze zrzec za nie narodzone jeszcze dziecko

busiaki mamusie:-) udanego wieczora

reklama
neczka, martusia- podoba mi sie i to bardzo
mieszkamy w pieknym, komfortowym mieszkaniu, w domu dwu rodzinnym
Mąż ma 4 minuty piechotą do pracy, a przedszkole Córci widzę z okien
termin porodu mam na 26 lipca

Witam dziewczyny

joanna mama Hani bardzo fajnie ze Wam sie podoba:-):-) Opowiadaj jak tam wam minerly te 3 tygondnie??

Owca 100 Lat dla synka !!!!!!!!!!! Moj wczoraj skonczyl 5 lat czyli maja urodziny w tym samym dniu:-):-) a Ja wczoraj skonczylam 26:-)

neczka jesli chodzi o cyce to nie martw sie ja teraz bym sobie mogla swoje odciac tak mnie zaczynaja bolec:-( a myslalam ze mnie to minie bo jeszcze nie bolaly do tej pory:rofl2:

My wczoraj po urodzinkowo:-) Adas pposzedl do przedszkola upieklam mu 40 mufinek:tak: i do tego 3 paczki zelek i mandarynki!! Jak to donioslam to myslalam ze padne!! Ale Adas byl wczoraj krolem dostal kkorone i gazowane piecie:-D i potem spedzil pol dnia z tata na rowerze bo dzien wczesniej nauczyl sie jezdzic na rowerze na 2 kolkach:tak:a ja odpoczywalam bo wczoraj zbieralo sie caly dzien na burze a mnie chcial leb trzasnac. i ustatlilismy ze kupujemy xboxa na te urodziny i jedziemy do Bayernparku :tak:

Dzieki za zyczonka dla synka :-):-)

Kamilka moj maly ma dzis urodziny nie wczoraj ;-);-)
dla ciebie i dla twojego synka tez wszystkiego najlepszego , zdrowka ,usmiechu na codzien i szczesliwej , spokojnej ciazy :-) Fajnie wam wyszlo ze masz urodziny w ten sam dzien z synkiem hehe ;-)

Joanna to super ze ci sie podoba !!..fajnie ze macie super mieszkanko :-)

U nas cos pogoda sie zepsula , deszczowo dzis ale cieplo :tak:
Maly poszedl szczesliwy do przedszkola , dalam mu torta , ciasteczka itp..i dla dzieci paczuszki to swietuja dzis
:-)

Kamilka - my mamy xboxa i powiem Ci że uwarzam że dla dzieci lepsze jest PS3 ponieważ nie ma na xboksa gier dla dzieci , tzn. jest bardzoooo mały wybór gier . Ja lubie pograć sobie w takie nie związane z zabijaniem to powiem Ci szczerze że mam bardzooo cięzki wybór a co dopiero dla dziecka. Ale to moje zdanie , dodam że mamy w domu bardzooo dużą kolekcje gier bo mój mąż jest fanem xboxa ;-)

Ja po pracy , mąż pojechał właśnie do pracy a My z młodą się byczymy :-)

Owca o przepraszam ale gapa ze mnie:(

No mnie sie udalo jakos tak czulam po pierwszym wyliczonym terminie ze tak urodze i tak bylo. To byl najpiekniejszy dzien.. Po porodzie na obchodzie przyszli wszyscy pielegniarki lekarze spiewali mi 100lat:) a ja beczalam jak wariatka;)

Kamilka super !! ci sie udalo :-):-) najwspanialszy prezent dla matki :-)

Delfin i jak bylo w pracy pierwszy raz bylas ??..ogarnelas ?;-)

my znowu dla dzieci mamy wii..i jest ok duzy wybor gier itp..:tak:
ale moji rzadko graja , jak im sie nudzi to wlacza a tak stoji :tak:
wiecej korzystaja z nintendo :tak:..

Hej laski-Wrocilam :-)

Martusia
widze wybierasz sie do tego De. jak ta przyslowiowa sojka za morze :-D
Szerokiej drogi Ci zycze :-)
A dlaczego musicie sie zrzekac spadku? dlugi?

Owca-Wszystkiego najlepszego dla Mlodego :-) Co tam wyszlo z ta trzecia putzka? ,masz ja? :-)

Kamilka
i dla Ciebie i synka rowniez najlepszego :-)

Joanna witaj po tej stronie granicy :-) opowiadaj wrazenia :-)

A my wrocilismy wczoraj ok. 22:00...Komunia udana :-) Jedzenie pyszne-ale nie obzaralam sie bo trzeba fason trzymac :-D Przyznam sie szczerze,ze w kosciele mnie nie widzieli...cala msze spedzilam na sloncu przed kosciolem...Sama nie bylam wiec nie mialam wyrzutow sumienia :-DPogoda dopisala naprawde super...W sali z reszta tez nie siedzialam tylko sobie siuplam przy stoliku na zewnatrz i tak sie towarzystwo zbieglo wiec do praktycznie 18:30 tam bylismy z chwilowa przerwa na kolacje :-) Wieczorej usiedlismy sie na tarasie i mloda rozpakowywala prezenty,a my saczylismy browarki :-D W sobote zdazylam tez obleciec galerie...kupilam sobie sandalki-japonki i balerinki czarne... Troche kosmetykow i innych supereli :-) No czas zlecial jak z bata trzasnal...ale plkanuje na lipiec z mloda tydzien wczesniej wyjechac do pl. a potem ,zeby moj dojechal...wtedy na splyw juz mamy wstepne rozmowy przeprowadzone,no i potem te gory...teraz bede sie rozgladac za fajnym domkiem...

hej
u nas lipna pogoda, zaczyna kropić...:eek:wczoraj było tak ładnie,a dzisiaj się zepsuło zdeka.
Ja się dzisiaj bycze, bo mam kiepskie noce ostatnio, mój w pracy, więc mam spokój i ciszę. :happy: Zaraz coś wymyśle na jutro na obiadek...
Własnie szukam mieszkania w necie, znacie jakąś fajną stronkę może???? :rofl2:Patrząc na moje wymagania to nic znaleźć nie mogę fajnego.

Kamilka- to Wszystkiego Naj dla was!
Joanna- a ja teramin mam niby na 28lipca, dwa dni po Tobie :-) Widzę że tu same lipcówny!

reklama
Synek odebrany , zadowolony :-):-)

Pati witaj w domu :-):-)
widzialam fotki na fb , sliczne obie z corcia jestescie :tak:
corcia ma taka fajna urode , ciemne wloski , oczy ciemne, bedzie miala branie :tak::tak:;-)
A z robotka udalo sie bylam w niedziele rodzinka ok
maja 2 dzieci malych ale pracuja takze bede sama w domu :tak:
Klucze dostalam i ide w poniedzialek pierwszy raz :tak:

neczka ja to jak szukam mieszkan to albo na ebaykleineanzeige patrze albo wpisuje w google miasto i mieszkania cos w tym stylu :tak: Mam tez adresy 3 spoldzielni to sobie kukam co jakis czas czy maja jakas oferte :tak:

Ja urodzona 25 lipca to moze ktoras urodzi w moj dzien ;-)

Do góry