reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

My to dzisiaj grillowo... przyjdzie parę znajomych do męża na urodzinki, bo w tyg to każdy zapracowany.... więc będę miała co robić.:happy2:

Do miłego.

reklama
hej mamunie... Wyjeżdżam do de jednak we wtorek...najgorsze jest to ze moge wziasc tylko 1 torbe bo sie nie pomiescimy...masakra jakas...

mąz teraz mieszka u byłego męża mojej mamy, i czekamy az dostaniemy mieszkanko...mam nadzieje ze szybko sie to stanie bo mojej mamy były mąż to specyficzna osoba:-) właśnie nie wiem czy tam bede miała neta ale postaram sie jakos odezwac do was dziewczyny:_0

ooo ale bym sobie karkóweczke z grila zjadła...masakra:-) miłego weekendu:-)

Właśnie wróciliśmy z grillowania, zimnoooo się strasznie zrobiło i się zwinęliśmy z ogródka :baffled: Jednak jeszcze nie da się tak długo siedzieć jakby się chciało. Ale karkóweczka była mniam...:-)
Teraz idę wziąć kąpiel i spać bo oczka mi się kleją, za dużo wysiłku jak na ten dzień dla mnie, coraz gorzej się męczę.

A to czemu tylko jedną torbę Martusia możesz wziąć? Jedziecie samochodem? Ja to jak jechałam tu to zwoziłam pomalutku wszystko, jeszcze połowę mam w PL. Nie da się na raz wziąć wszystkiego choćby się chciało. :-D

bo kierowca bierze jakis swój sprzet do pracy, swoja torbe, jakiegos kolegi torbe, zakupy...ale jedna mysl mnie pociesza...te zuzyte ciuszki zostawiam a mężowy będzie mi musiał coś kupić tam w de:-)

a u nas neczka było dzisiaj fajnie cieplutko, za to wczoraj jak miałam sie wybrac na festyn to cały dzien lało...jak zawsze na przekór:-)

hej
ja dziś mam kacaaa mordercee , wczoraj od południa grillowalismy i piwkowalismy bo bratowa do PL dziś jechała.

umieram :eek::-D

delfin-ona jak ja bym chciała mieć kaca:-) tzn może nie....chciałabym popić a potem nie miec kaca hihi...ale co najmiej pól roku jeszcze nie popije:-) ale wam powiem, że brakuje takiego czegoś żeby usiąść z koleżankami, popić i nie martwić się niczym...chociaż taki jeden dzień na 3 miesiące i człowiekowi od razu lepiej:-0

Heja,
Miałam ciężką noc, moje piersi dają mi do wiwatu, nie dość że jak balony to jeszcze niesamowity ból, już nie wiedziałam jak się przekręcić :baffled: w środę idę do lekarza to mu powiem... bo to masakra jakaś.
Ale wczoraj była u nas super pogoda aż 23 stopnie, grzało niesamowicie, pojechaliśmy nad jeziorko, na lody i oglądaliśmy pokazy szybowców. A się umęczyłam tym chodzeniem że hoho..:-):-D

Delfin- jej jak ja też bym chciała mieć kaca, szczerze nie pamiętam jak to jest już, ja ostatni raz piłam w listopadzie, gdzie nie wiedziałam że jestem w ciąży prawie miesiąc... bo miałam normalnie miesiączke. Ale na szczęście nic się nie stało. :happy2: Pewnie jeszcze długo nie odczuje tej przyjemności, hehe.
A Delfin to Ty mi polecałaś ten Zestaw pielęgnacyjny dla niemowlaka z TOMME TIPPEE? Zadowolona byłaś z niego? Bo właśnie będę zamawiać. Szybko Ci przyszedł?

Hej !!
siadlam sobie chwile z kawusie :-)
wlasnie skonczylam na jutro pomidorowke gotowac takze bedzie luz..;-)
uszykowalam 10 paczuszek ze slodyczami na jutro do przedsz.dla kazdego dziecia
do tego mam torcika , popcorn i ciasteczka :happy2:
wiec moga poimprezowac w przedszkolu :tak:
Jutro moj synio konczy 6 lat :szok:..

Pogoda dzis piekna 26 st na slonku albo i wiecej :-)
A tak to bez zmian i nie wiem co pisac :baffled:

Martusia jutro wyjazd? zmiescilas sie do jednej torby ?
a planujesz jeszcze przed porodem jechac do Polski?..

Milego popoludnia !!

hej ho
my już 3 tyg. w De, ale nie miałam neta więc siedziałam tu na wsi bez kontaktu ze światem
ale jest zajebiście:-)
niepotrzebnie tak się bałam...

reklama
Owca to będzie imprezka urodzinowa synka co?
To już 6 latek skończy? Dużyy:happy2:

Joanna no fakt dawno Cię nie było na forum... i jak tam zadomowiłaś się trochę już? Podoba Ci się w De. To gdzie konkretnie mieszkacie? :happy2:
Zobaczysz jak szybko będzie czas leciał. :-)
W ogóle to widzę, że masz termin porodu na lipca jak ja :-):tak:
I jak się czujesz?

Do góry