Delfin_ONA
Fanka BB :)
Neczka- płyn do kąpieli -(tylko upewni się że jest od urodzenia a nie od któregoś miesiąca), oliwka . ? U nas pamiętam uczulał Johnson młodą . Potem do kąpieli używaliśmy Oliantum bo młoda miała alergie . Właśnie jeśli chodzi o zestaw pielęgnacyjny to mieliśmy coś takiego:
Zestaw pielęgnacyjny | Tommee Tippee
zresztą ja bardzo byłam zadowolona z ich butelek anty kolkowych itp.
My dzisiaj od rana krążymy bo mąż ma wole . Rano pojechaliśmy kupić mi buty i jakieś pierdoły do domu .Mężowy wyprał nam narożnik karcherem bo oczywiście przy ecry narożniku to lekko nie jest . Teraz okna pomyliśmy, ja mała kura jestem i musiał mi pomóc, bo nie dosięgałam okien od strony chodnika :-) Młoda za godzinę idzie spać i sobie kolacyjkę przy świecach i winku robimy . A jutro jest koło Nas zlot oldtimer aut więc jedziemy . Jak zwykle będę wzdychać do Mustanga
A pogoda ? Słoneczko pełną parą tylko jednak zimno ;-)
Zestaw pielęgnacyjny | Tommee Tippee
zresztą ja bardzo byłam zadowolona z ich butelek anty kolkowych itp.
My dzisiaj od rana krążymy bo mąż ma wole . Rano pojechaliśmy kupić mi buty i jakieś pierdoły do domu .Mężowy wyprał nam narożnik karcherem bo oczywiście przy ecry narożniku to lekko nie jest . Teraz okna pomyliśmy, ja mała kura jestem i musiał mi pomóc, bo nie dosięgałam okien od strony chodnika :-) Młoda za godzinę idzie spać i sobie kolacyjkę przy świecach i winku robimy . A jutro jest koło Nas zlot oldtimer aut więc jedziemy . Jak zwykle będę wzdychać do Mustanga
A pogoda ? Słoneczko pełną parą tylko jednak zimno ;-)