reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Neczka dziękuje ale jeśli chodzi o agroturystykę i takie wiejskie klimaty to ja mam dużo styczności u siebie z takimi klimatami więc podziękuje :-D Ale miejscowości mam już zanotowane:-)

Jaj się dziś opalałam jak młoda spała , nawet troszkę mnie wzięło :-p;-)

Co do butów to ja balerin zawsze mam tylko jedną pare , takich na jeden sezon bo je wykańczam.Kupuje w koloże jakimś praktycznym i tyle . Za to szpilki to moja miłość i lubię je kolekcjonować choć praktyki w nich żadnej przy dziecku i psie :-D Ale świadomość że gdy kupie jakąś sukienkę to nie muszę się martwić o buty do niej heh Chodź sukienki tez bardzo lubię zawszę mąż mnie motywuję żebym sobie jakąś kupiła . Teraz w PL kupiłam sobie w Mohito taką cytrynową/zółtą i mam w oczach do niej zestaw tylko czekam na troszkę cieplejsze dni. W ogóle w mojej miejscowości są same babo-chłopy i człowiek czasami czuje się jak dziwoląg jak wyjdzie z domu w sukience:-D .

Ostatnia edycja:
reklama
Delfin nie ma za co :-) Miałam zapytać to gdzie Ty konkretnie mieszkasz jak mówisz, że koło Hamburga? Co to za miejscowość?
Ja teraz też mieszkam w takiej małej mieścinie, w ogóle sami starsi, myślałam, że wcale tu młodych nie ma, a tu się ciepełko pokazało i wyszli.:-) Ale też nie ma co się stroić na jakiś wypad, bo tu nie mają pojęcia chyba o modzie nic... wogóle chodzą bez staników, same koszulki, jak to okropnie wygląda. haha:eek: A jak pójdę na spacer to mogę przejśćcałe miasteczko w godz. hehe:-D

ja mieszkam w malym miasteczku pryz Lüneburg-u , mam ok 70km do HH. Jest duzo zalet malych miejscowosci a na zakupy zawsze mozna jechac do wiekszego miasta;-) Tutaj dzieki autostrada nie odczuwam tak odleglosci ;-)

Buty to moja slabosc,tak samo jak torebki i lakiery do paznokci :-D Ale z obcasow sie juz wyleczylam :-) Mialam tyle par ktorych wogole nie nosilam albo po raz ,wiec stwierdzilam po co mi to? jak i tak jak impreza przychodzi zakladam np. fajne plaski sandalki latem... Bo tak mi wygodniej,nie placze ,ze mnie nogi bola i nie musze rownowagi lapac po 3 drinkach :-D
W Berlinie z kolei to mlodych ludzi full na maxa i na imprezach musze powiedziec ,ze niezla rewia mody :-) Wlasnie sie zastanawiam co na jutro na impreze wlozyc... bede musiala sobie jechac cos kupic ... :-D Dzis mi sie juz nie chce bo wlasnie przed chwila z pracy wrocilam...#Coprawda dwie godziny spedzilam na piciu kawy,potem obiad wiec sie nie napracowalam wielce :-D ale jakos tak nie mam weny dzis na zakupy... :-)
Pogoda sie troche schrzanila...raptem chyba z 15stopni jest... A wczoraj bylo 25... a jak u Was?

Hej...

Pati u mnie tez chlodno jak wracalam do domu to bylo 14 st...:tak:
i tak pochmurno jakos wietrznie wrr...
akurat na wekend sie psuje jak grilla mam w planach na niedziele:sorry:

Na jaka imprezke smigasz ? na jakas dyske idziesz?..

U mnie tez duzo mlodych i starych hehe ludzi..wszystkiego pelno :tak:
ja to jakos malo niemcow tu widze :-D bo pelno tych turasow , cyganow, i czort wie kogo jeszcze sie tu spotyka na ulicach :wściekła/y:

Spadam bo ide po spozywke !!:-) :-p

Owca no najpierw bar a potem potanczylabym...bo idziemy z okazji urodzin mojej psiapsiolki :-) znajac zycie bedziemy tanczyc :-D

A ja dostalam propozycje dzis tam gdzie pracuje u babci pojscia na koncert Joy Cocker...razem z babcia (lat 85) :-D Loza vip. jest... :-) tylko tak mnie troche przeraza bo babcia owszem na chodzie ale dwie laski albo wozeczek z przodu... i czy dam rade itd :-) i teraz nie wiem co robic...zgodzic sie czy odmowic...

Hej

My weekend spedzamy razem:)

Mam pytanie bylismy dzis w wypozyczalni filmow i doznalismy szoku bo omalo nie zaliczylismy policji za to ze weszlismy tam z dzieckiem jesuuuu.. A chcielismy zeby Adas wybral sobie bajke a pulka z bajkami jest zaraz za progiem!! Czy w innyxh rejonach tez tak jest?? Czy ta Bawaria taka popieprzona?!

Heja kobietki,
Co tam u was? Mamy fantastyczną pogodę, co? :-) Słoneczko świeci :happy: Właśnie wróciłam z zakupów, musiałam trochę kosmtyków sobie kupić bo mi się wszystko pokończyło, przy okazji kupiłam sobie fajną bluzeczkę i wynalazłam fajny sklep z butami :-):-) a mam obsesje na punkcie butów, lepiej mnie do takiego sklepu nie wpuszczać,ha ha:laugh2: Wypatrzyłam sobie sandałki, ale babka powiedziała, że będzie nowa dostawa niedługo, więc jeszcze poczekam.
Już oglądałam się za kosmetykami dla bobasa, może mi napiszecie co dla takiego niemowlaka z kosmetyków trzeba kupić? Część wiem, ale nie chce czegoś przeoczyć. :happy:
Oj Kamilko to miałaś niezłą przygodę z tą policją, ja też pierwsze słyszę, a to małe dzieci nie mogą do takich sklepów wchodzić? :eek:

Życzę udanego weekendu kobietki! :rofl2:

Neczka - z kosmetykow to krem do pupy i cos do kapieli i wystarczy... Maluszek ma delikatna skurke wiex nie ma co o pudrowac czy oliwic.. Zreszta oliwka zatyka pory i nie dziala korzystnie chyba ze dolewasz do wody do kapieli...
A tak to nozyczki szczoteczka a zapomnialm o kremiku ochronnym na dwor:)

reklama
Hej
ja dopiero wrocilam z dzialki ide robic tosty bo dzieciaki glodne i sobie zazyczyly hehe:-)

neczka ja mialam tylko jakis puder , krem do pupci , i oliwke uzywalam po kapieli zawsze :tak:

Kamila to mieliscie przygode hehe ja nie wiem jak to jest bo nigdy nie bylam w wypozyczalni hehe
ale to co ten sprzedajacy was wyprosil czy jak?

Pati jak imprezka udana ?
a z ta babcia hehe zabawne ze taka kobitka w podeszlym wieku jeszcze chce na takie glosne koncerty isc, chyba jakas fanka :-D nie wiem ja bym moze zaryzykowala i poszla z nia ;-) moze byc ciekawie :-D

Milego wieczorku !

Do góry