reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfin tez bardzooo lubie klopsiki z parowara... ale tez uwielbiam z grilla i tego mam... czas pieczenia trwa 90 sekund :-D i zajadasz :-) Wiem bo moja mloda z bratanica liczyly czas :-D

KONTAKTGRILL 3IN1 - Kontakt-Grills - Tefal Deutschland -

Ja z pracy wrocilam...zjadlam obiadek maly i jade zaraz po Ptysie moja... potem spotykamy sie z dziewczynami i dzieciakami i my spacer ,a dzieciaki na hulajnogach beda szalec :-) Pogoda dopisuje :-) Szkoda ze nie mam cabrio.... musze sie szyberdachem zadowolic ;-)

A co do miejsca nad morzem to tez sie chetnie dowiem ;-)

reklama
Hej.
Znalazłam chwilkę aby zapaść na bb, bo od rana stałam w kuchi i pichciałam.:happy2: Najpierw robiłam kopytka, bo chodziły za mną już chyba od tygodni, a potem mężuś zażyczył sobie bigos po polsku,haha bo dawno nie jedliśmy :-p
Czas mi zleciał szybciutko więc dzisiaj. :happy::happy:
A jeśli chodzi o wypad nad morze dziewczyny to ja bywałam w pewnym miejscu nad morzem, bardzo mi się spodobało, i mają tam pyszne lody, jeśli dobrze pamiętam to Friedrichskoog, tylko zapytam męża jak wróci z pracy czy dobrze podałam. Jeszcze fajnie jest w Brunsbuttel, można tam zobaczyć największe statki. :happy: Tylko to trochę km jest drogi od was.

Hej.
Znalazłam chwilkę aby zapaść na bb, bo od rana stałam w kuchi i pichciałam.:happy2: Najpierw robiłam kopytka, bo chodziły za mną już chyba od tygodni, a potem mężuś zażyczył sobie bigos po polsku,haha bo dawno nie jedliśmy :-p
Czas mi zleciał szybciutko więc dzisiaj. :happy::happy:
A jeśli chodzi o wypad nad morze dziewczyny to ja bywałam w pewnym miejscu nad morzem, bardzo mi się spodobało, i mają tam pyszne lody, jeśli dobrze pamiętam to Friedrichskoog, tylko zapytam męża jak wróci z pracy czy dobrze podałam. Jeszcze fajnie jest w Brunsbuttel, można tam zobaczyć największe statki. :happy: Tylko to trochę km jest drogi od was.

heheh właśnie patrze na mapę i ode mnie to blisko bo ja pod Hamburgiem mieszkam;-) Dopytaj się męża proszę gdzie bardziej warto jechać bo w długi weekend majowy chyba pojedziemy :-).

A fajny ten Twój grill Pati :happy: taki domowy. :-)
bo to domowy :-D juz mi sie odechcialo nawet innego...ale chodzi za mna kielbasa z ogniska...taka spieczona :-D i banany z grilla z adwokatem albo sosem waniliowym :-) Planujemy cos na weekend...zobaczymy czy pogoda dopisze ;-)
No i jestem mega happy bo mam juz -7 kg. :-) czuje sie o niebo lepiej we wlasnej skorze :-) ale to nie koniec... chce zejsc jeszcze o 3-4 tluszyku i rozbudowac miesnie :-) brzuch chce miec jak przed ciaza :-D

Dajcie jakies niskokaloryczne -zdrowe przepisy :-) Delfin Ty napewno cos dobrego wcinasz :-D podziel sie :-)

ja sobie czasami szukam czegos w necie lub brałam ze strony wiara-walka-wygrana: CoByTuZjeść.

no i jem w mega dużych ilościach piersi z warzywami , jogurt naturalny i zielona herbata. Wiec przepisowo nie jestem znawcą ;)

ja tez ostro jadę z Chodakowską, mąż tez na diecie i ćwiczy- bo brzuszek ma duzyy :-p;-)

Dziewczyny moja garderoba nie była przygotowana na lato w kwietniu . W sobotę jadę kupić sobie jakieś sandałki , nie wiem coś ładnego ale na płaskim do spacerów z Młodą . W szafie mam tylko same czółenka... i buty do biegania , no i jakieś zdałnione japonki które kupowałam na szybko rok temu na koniec sezonu jak moje mi padły. Normalnie jestem w czarnej dupie jeśli chodzi o ciuchy . Załamać się idzie :-D Razem z tym latem mógł przyjść jakiś geld na lumpy :-D:-D:-D

dzisiaj mi krew z nosa rano leciała:eek:

Kurde nudne ona ma to jedzenie na tym blogu.... :-D
Ja tez pochlaniam duzooo warzyw i ryb.... kocham rybe,krewetki itp. Dzis zjadlam jednego tosta vollkorn z ogorkiem i tyle...wypilam jeszcze szklanke soku wycisnietego z grejpfruta... teraz tancze po domu od rana,sprzatam i za godzine wypad na fitnesa... :-D
Na obiad dzis bede miala salatke z jajkiem i naturalnym jogurtem z ogromna iloscia ziol :-) potem lecimy na 16:00 z mloda na Kunst.

Co do zakupow to ja niby cos mam w szafie ,ale jak stoje to ciagle mam problem co ubrac...butow na lato troche mam...ale znajac zycie cos dokupie jeszcze :-D balerinek mam narazie dosyc... chcialabym jakies fajne buty na koturnie takie i na impreze i wizytowo... musze cos znalezc bo mi sie impreza w sobote kroi...beda chyba tance :-D

A ta krew to co? z przemeczenia czy jak?

Hej dziewczyny

Ale pysznosci robicie z tych grillkow:-D ja dzisiaj robilam paste jkajeczna z rzodkiewka z ogorkiem i szczypiorkiem:-) jeszcze chce leczo zrobic jak sie wkoncu podniose:confused2:

U nas ok jutro Adasiek ma wolne wiec trzeba jakos rozdysponowac z nim czas i zajac go troche pewno pol dnia spedzimy na spacerze lodach i rowerze:laugh2: mnie dzisiaj cos brzuch boli jak bol miesiaczkowy:crazy:

Pati zazdroszcze twojego zdyscyplinowania naprawdde jak ze mna by ktos chodzil na cwiczenia to ja pewnie bym cos robila a tak to nie wiem stado sloni mnie chyba nie zmusi:rofl2: ale daje sobie czas po ciazy:tak:

A mojemu Adaskowi wypada dolna jedynka jak on ja tylko rusza to mnie sie slabo robi i odrazu odcina mi sie dolna czesc nog... Ale mi sie pozmienialo!! normalnie to bym mu wyciagnela tego zeba a teraz nawet spojrzec nie moge... udaje przy nim ze sabek sam wypadnie zeby go nie stresowac ale ja chyba na zawal zejde:rofl2:

reklama
Witam Kobietki. ;))
Delfin co do tego wypadu nad morze to dobrze podałam miejscowość Friedrichskoog. :happy: Nad samym morzem, jeszcze mogę wam polecić gospodarstwo agroturystyczne w którym można się zatrzymać za niedrogą cenę :rofl2: Kiedyś mój mąż tam za młodu pracował. Mają tam owce, kangury, oczko wodne, można na koniach pojeździć, ogólnie dla dzieci atrakcja fajna, Neufelderkoog.
Gospodarstwo się nazywa Ferienhof Krey. My też planujemy tam jechać za jakiś czas.
;-)
Jeśli chodzi o moją szafę to ja też nie mam sandałków ani klapeczek, muszę się wybrać na zakupy jakieś, bo bieda w tej szafie mojej, u mnie goszczą tylko balerinki i buty na obcasie, w których teraz nie za bardzo mi śmigać :eek:Ale wiecie co jak chodzę i patrze po tych sklepach tu to nie ma nic fajnego, znalazłam ostatnio na deezee fajne sandałki, i chyba sobie zamówie. Ogólnie polecam bo firma jest dobra.

Do góry