reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Hej niedzielnie
ja wlasnie zjadlam pyszny obiadek raz mozna bo w tygodniu to zawsze jakies szybki gotowce hehe...:-D
my na spacer sie wybierzemy zaraz , moze na dzialke zajdziemy :tak:

neczka ja tych wozkow widze tu duzo , nawet moja sasiadka ma taki caly czarny mnie osobiscie one srednio sie podobaja
szukalabym czegos ladniejszego hehe ale takie moje zdanie...jak ci sie podoba to kup...:tak::tak:
dla mnie troche za ciemne one sa...ogolnie widze ze tu kroluje czarny kolor wsrod wozkow :baffled:

Milej niedzieli laseczki !! :-)

reklama
hej laski :-) Nadaje z pod koldry wylegujac sie jeszcze w pizamie na kanapie:-D

Dzis u nas super pogod...w cieniu widze jakies 17 stopni...mam zamiar zaraz podniesc dupe,wyszykowac sie i skoczyc na fajny spacer po miescie ,a potem dobry obid :-)

Z piatku na sobote bylismy na noc u brata...troche popilam wina... ;-) W piatek chyba kroi mi sie kolejna imprezka w babskim gronie :-)

Co do lekow to wszystkie leki na recepte do 18-stego roku sa za darmo... z tego co mi wiadomo....

Delfin-ja w parowaze robie przede wszystkim warzywa,ryz...klopsiki,rybe... U mnie ostatanio na topie jest grill ten co ostatnio kupilam :-) wiecej mozliwosci i tez zdrowo i smacznie :-)

Owca jak ja Ci zzdroszcze tego ogrodka :-)

Laski macie juz zaplanowany jakis urlop? kurde my szukamy.ale duzo hoteli ktore chcemy sa juz w tych terminach co my chcemy ausgebucht...no i ceny mega..:baffled: ja nie wiem normnie juz :-D juz w tym roku bedziemy na przyszly chyba buchowc....:-D

Kamilka slodkie to foto z usg :-)

hej kochane,
ja z rana byłam 2h z psiakiem na spacerku , normalne szał ciał dzisiaj ta pogoda :D potem maż zrobił nam śniadanko , braciszek przyjechał więc razem wybraliśmy się na długi spacer -plac zabaw dzisiaj był Nasz :-D obiadek, tematy o aucie i teraz z mężem leniu****emy , Młoda śpi a brat pojechał do siebie . Pogoda dzisiaj super , muszę w końcu młodej tą piaskownice jakąś zamówić bo pogoda sprzyja zabawie w ogródku.. .

Pati mi potrawy z parowaru tzn ryba wychodzi mdła , niby fajnie przyprawiałam ale i tak wyszła bez smaku :/ Proszę o porady jak doprawiać potrawy w takim czymś. Wyślij mi też link do tego grilla bo myślę właśnie o kupie ,czytałam dużo że zdrowo i smacznie.

Hej

My po spacerze i ja odpadam.. Takie goraco ze matko... Posiedze sobie nabalkonie pod parasolem... A co najlepsze jeszcze obiadu nie mam i nie wiem co zrobic:/

Ja już po obiadku... zrobiłam na szybko kurczaczka pieczonego...Co do tych wózków to ja też zauważyłam, że tu w De góruje czarny kolor, gdzie nie pójdę to widzę jak babeczki sobie śmigają z czarnym wózkiem.:-D Mi ogólnie ciemny nie przeszkadza:rofl2:, tylko się zastanawiam, jak będzie upalnie to nie dobry taki wózek dla bobaska, no nie?
Ale ja to wam laski zazdroszcze, jedna na balkonie się wyleguje, druga na ogródku, ja nie mam ani tego ani tego, ale szukam teraz mieszkania z dużym balkonem :tak::-)

Hej !!

ja bylam znow na ogrodeczku hehe sadzilam bratki :tak:
potem przyjechali znajomi , posiedzielismy chwile i przyjechalismy do domku na kawe
w miedzyczasie wypilismy winko i wlasnie odjechali :-)
takze mily dzien tylko czemu jutro znow poniedzialek ?..wrr :-p

Pati ty imprezowiczko hehe...o tej porze jeszcze pod kolderka ? ja juz bylam po obiedzie :-D
co do urlopu to nigdzie nie jade w tym roku , moj urlop to dzialka :-D jedynie do PL :tak:

neczka nie masz balkonu? to szczerze wspolczuje nie wyobrazam sobie mieszkania bez balkoniku chocby najmniejszego :tak:
w takim razie gdzie suszysz pranie ciagle w domu?..
tez dzis mielismy kurczaka :tak:

U nas tez ciepelko 21 st. bylo ale bez slonca :tak: a na jutro niby znowu deszcz ma byc oby nie...:rofl2:

Neczka jeju u nas tez sa takie bloki bez balkonow ale ja bym chyba depresji dostala:/ szukajcie mieszkania z balkonem... Bo jak bedzie bobas to nawet werandowac lepiej wystawic wozeczek albo wogole odpoczac na powietrzu jak nie chxe sie eyjsc specjalnie lazic...

Owca to spore wydatki na raz was czekaja... My chyba ppojedziemy wkoncu do Pl ..
Najpoerw z mlodym pojade ja a po nas przyjedzie maz ..

kamilka już bez przesady , jak byś nie miała to byś musiała lubić to co masz . Pierwsze mieszkanie jakie mój mąż tutaj wynajmował było na wsi bez balkonu i na parterze . Niby miałam wyjście na ogród bo ta kamienica.. takie miała ale zadupie i z małym dzieckiem i psem jakoś dawałam rade. Niby nudno itp. brak znajomych ale nie wszystko człowiek miał i jakoś żył . Teraz mieliśmy mieszkanie na parterze w centrum naszego miasteczka i bez tarasu i dawałam spokojnie rade z dzieckiem i psem . Człowiek przynajmniej miał motywacje do ruszenia dupy z domu żeby się przewietrzyć . Teraz mamy ten teraz ale i tak wole iść na spacer z młodą codziennie czy psem bo jednak siedzenie w miejscu jest nudne . Pranie też się wysuszy tylko trzeba okno otworzyć . Ja nie widzę w tym problemu . A jeśli chodzi o balkon to kiedyś wynajmowałam w PL z mężem mieszkanie i z balkonu wcale nie korzystaliśmy , nie wiem co ludzie w tym widzą .

reklama
Witajcie

Delfin ja tak mowie bo cale zycie mieszkalam w domku jednorodzinnym.. Dopiero z mezm w bloku. Ale wynajmowalismy w pl z duzym balkonem... I tu tez szukalismy z balkonem... Takze ja sobie nie wyobrazam... A tu te bloczki co nie maja balkonow to nawet ogrodka ani laweczki ani placu zabaw dla mnie deprecha jak sie patrzy... Nawet nie lubie tamtedy chodzic...

W przyszlosci tez bedziemy robic wszystko zeby zamieszkac w domku:)

Do góry