Witam kobiecinki :-):-)
pojawiam sie i znikam , ale czasu nie ma za duzo..
wlatuje tylko na bb poczytam i uciekam
..
w koncu wekendzik sie zaczyna ale co z tego jak tak szybko mija
Dzis mloda jedzie do babci na wekend , moj m jutro jedzie do PL wroci w niedziele
wiec bede sama z synalkiem
takze nudy beda...i tak nie lubie sama byc w nocy hehe bo jakos wtedy spac nie moge...
...
Pogoda sie zepsula, zimno jakas szaro buro...a ja myslalam ze juz wiosna zostanie z nami
Witam nowa kolezanke ! i ujawniam sie ze to ja jestem z Hannoveru hehe

kiedy planujesz przeprowadzke ?? i gdzie teraz mieszkasz jaki to land jest ? bo miasta nie slyszalam takiego
Pati a ty znowu poszalalas na zakupach hehe dobrze ci :-):-) co zakupilas fajnego? oprocz walizki oczywiscie
Delfin fajny ten kominek macie :-)..to kiedy mala idzie do przedszkola od sierpnia ??
Kamilka to super ze trafilas na takiego fajnego lekarza
no i raz jeszcze gratuluje !!
to na kiedy wyliczyl termin??..
No i narazie na tyle ;-);-)
pojawiam sie i znikam , ale czasu nie ma za duzo..
wlatuje tylko na bb poczytam i uciekam

w koncu wekendzik sie zaczyna ale co z tego jak tak szybko mija

Dzis mloda jedzie do babci na wekend , moj m jutro jedzie do PL wroci w niedziele
wiec bede sama z synalkiem

Pogoda sie zepsula, zimno jakas szaro buro...a ja myslalam ze juz wiosna zostanie z nami

Witam nowa kolezanke ! i ujawniam sie ze to ja jestem z Hannoveru hehe

kiedy planujesz przeprowadzke ?? i gdzie teraz mieszkasz jaki to land jest ? bo miasta nie slyszalam takiego

Pati a ty znowu poszalalas na zakupach hehe dobrze ci :-):-) co zakupilas fajnego? oprocz walizki oczywiscie

Delfin fajny ten kominek macie :-)..to kiedy mala idzie do przedszkola od sierpnia ??
Kamilka to super ze trafilas na takiego fajnego lekarza

to na kiedy wyliczyl termin??..
No i narazie na tyle ;-);-)
Ostatnia edycja: