reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Ja dziś miałam jeszcze troszkę porządków . Na spacer z młodą i psiakiem poszedł mój M. Ja w południe pomalowałam sobie paznokcie i trochę się przespałam . Przez tę ostatnie pucowanie mieszkań moje dłonie wymagają dobrego kremu , przesuszone max . Ogólnie dziś naładowałam bateryjki a mój M się o Mnie zatroszczył np śniadanko .Fajnie bo potrzebowałam trochę odpocząć po tym ostatnim cyrku z przeprowadzką :-).

Teraz siedzimy sobie z mężem przed rozpalonym kominku , TV, każdy swojego laptopa i leniu****emy .

Juto poniedziałek a ja jak nigdy nie mam bałaganu po niedzieli :-D

buziaki kobitki :-)

Karotka witaj
;-):-)

reklama
Hej dziewczyny co tam u Was dzis?

Adam juz w przedszkolua ja posprzatałam wietrze teraz a pogoda jest cuudowna:tak:

Dzisiaj chyba podjedziemy go osluchac po przedszkolu bo ten kaszel jest wkurzajacy juz. Mało kaszle w dzien za to w nocy jak sie rozgrzeje pod kołdra to chce sie udusic:dry::baffled:

A ja dzisiaj wstałam taka glodna o 4 rano ze porazka :baffled: musiałam sie powstrzymac zeby nie isc jesc .. dopiero teraz snbiuadanie zjadłam:sorry2: nie bedzie mnie dzidziuys terroryzowal ojjj nie bedzie:-D

Ja jak byłam w ciąży to byłam na najcięższej dla Mnie diecie :tak::-D:-D Miałam cukrzyce ciążową i musiałam bardzo rygorystycznie komponować swoje jedzenie , zresztą pod okiem dietetyka i lekarzy . Już nie wspomnę o innych atrakcjach tej cukrzycy ;-) W szpitalu zeszło mi 10 kg , a 2 dni po porodzie 1kg z hakiem . Więc u Mnie to poszło bardzo szybko . Opieka nad małą sprawiła że schudłam później jeszcze 5 kg , czyli byłam 5 kg lżejsza niż przed młodą :-D;-) Jak by nie 5 rozstępów koło pępka to bym już w ogóle była zadowolona. Ale aż tak pięknie nie może być ;-)I niestety 2 tyg przed porodem te cholerstwa wyszły jak brzuch mi się opuścił, a wręcz się kąpałam w tych kremach przeciw rozstępom :-D:-D:-D.

Kamilka ja nie wierzę że dzidzia terroryzuje Nas ze mamy jeść ;-) To tylko twój umysł , tak jak przed tak i w trakcie ciąży kusi nas ;-)A dzidzi spokojnie wystarczy zdrowe odżywianie w normalnych dla ciebie poryciach, jedzenie za dwoje to starodawny i chory tekst. A potem po porodzie kg to baba musi zgubić .

My ruszamy na spacerek:-) , od dziś wracam do ćwiczeń :-) max się cieszę bo wyzuty sumienia mam że nie ćwiczyłam przez tą przeprowadzkę . Muszę nadrobić , za miesiąc do PL i trzeba się ładnie zaprezentować na imprezie i kawce z kumpelami :-D:-)

Delfin ja wiem wiem ja tez nigdy nie myslalam pod tym kontem ze sie je za dwoje fakt ze bywaja zachcianki:tak: ale u mnie to nie problem z jedzeniem a z piciem jest:baffled: cos jest nie tak wiec jutro juz musze wszystko zglosic:tak: zobaczymy co lekarz powie zeby było ok i zeby nie było tak jak w pierwszej ciazy:tak: boszzz ale sie trzese:sorry2:

My caly weekend spedzilismy na spacerkach a Adaska na rower zaciagnelam ... choc nie obylo sie bez lez wkoncu maz musial boczne kolka jeszcze przykrecic:baffled:

Hellooo :)

Delfin ale zazdroszcze tego kominka!!!! A o cwiczenia sie nie martw-to sprzatanie sporo kalorii spala :-)

Ja jutro smigam na fitnes :-) Dzis zaliczylam 3,5 h pracy...prawie mam posprzatane moje mieszkanie,zmienilam posciel itd. teraz jeszcze odkurzyc...Ale najpier zjem sobie... Potem jade po mala,wysprzatac auto i na zakupy... Chyba pojade z Noemi kupic jej rower :-) Juz potrzebuje wiekszy..A ze pogoda mega to trzeba dzialac :)

No i dzwonili mi godzine temu ,ze kanapa juz przyszla...a ja nic nie przygotowane!! Spodziewalam sie pod koniec marca :-D

Pati jak już ustawisz kanapę to zrób fotę :) ty się ciesz że tak szybko ci przyszła kanapa a nie jeszcze marudzisz :-D A ja dziś ruszam z Mel B , bo Chodakowska by Mnie na starcie zdołowała brakiem kondycji ;-)W ogóle waga mi się gdzieś zawieruszyła , chciałam (jak w każdy poniedziałek) się zważyć, a tu nie ma tej cholery :-D

Kamilka to trzymam kciuki za zdrówko . Mi jak się kiedyś zachce drugiej dzidzi to zamawiam na allegro :-D

My dziś troszkę posprzątałyśmy na ogródku , tzn młoda rozwalała to co ja sobie pograbiłam . Marzą mi się różne parkowe i pnące , ale nie wiem czy mam rękę do kwiatów :-D W Polsce to zawszę moja matula zajmowała się ogrodem a mi to pasowało bo miałam ładnie i nie musiałam robić ;-) Teraz muszę się na szybko wyedukować jak się zabrać do nich i o nie dbać . Jak stwierdzę że coś już wiem to ruszam do ogrodniczego . Szukam jakiegoś płotku do oczka bo młoda dzisiaj się już bardzo nim interesowała , a jednak strach o takie małe dziecko.

Pogoda dzisiaj super , człowiekowi się CHCĘ robić ;-) Dopiłam herbacie i zawijam kiece i lecę :-D. Buziaki :-)

Delfin-wez mnie adoptuj :-D Tak czytam i musisz tam super miec :-) ogrod,oczko wodne,kominek :-) Foty jakies daj :-)

Ja wlasnie niedawno do domu wrocilam...wypucowalam auto na blysk :-) zrobilam zakupy i teraz kolacje wcinam :-)

A gdzie reszta szanownych Pan? :)

Pati jak się przeprowadzisz na zadupie to też będziesz miała oczka , kominki itp i w rozsądnej cenie;-) tylko bez fajnych sklepów i imprez . A Twoi znajomi będą mieć gospodary i hodowac krowyy, dużooo krów hahaha :-D Więc jak widzisz są plusy ale i duuużo minusów :-D Nie wiem czy taka adopcja by ci odpowiadała :-D:-D:-D

A właśnie gdzie reszta kobit , normalnie pojawiły się dały nadzieje i znów przepadły :-D

Lubie powiew wsi...ale tu ciezko o cos fajnego... jak juz to chet chet za Berlinem.... Moj cos mowil ze ziemie znalazl-co prawda pijany byl i twierdzil ,ze kupuje 1400 metrow! Wczoraj wytrzewzial i nic nie wspominal :-D jutro wezme go na przesluchanie :-D

reklama
Milego dnia laski
piekne slonko swieci az chce sie zyc !!:-):-)

ja daje znac ze zyje i musze uciekac normalnie malo mi czasu hehe
wczoraj wyszlam o 8 i dopiero o 16 wrocilam takze masakra ...:angry:..
Trzymajcie sie cieplutko babolki wy moje :-D:-D:-D

Do góry