reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej,

ja właśnie jestem po ćwiczeniach z Mel B , młoda chciała mi hantel na głowę zrzucić gdy robiłam brzuszki :-D jutro Ewcia Chodakowska :-)

Dzisiaj zamówiłam psu obroże z Dog Style na allegro , widziałam z tej firmy obroże na paru psach i wyglądają świetna i cena śmieszna . Wybrałyśmy wzór ''słoniki '', jak technicznie przejdzie atest naszego psa to pozamawiam jakieś inne jeszcze np sówki .
Muszę dziś w ogóle wyprać swojego psa bo przez to grzanie w kominku tzn ciepło zaczęła capić :-D

W ogóle dziś fajnie zaczęłam dzień bo męża wydelegowałam do pracy , młoda spała do 9 ,a Ja w tym czasie nałozyłam sobie maseczkę , wybalsamowałam się i wypiłam pyszną kawusie . Uwielbiam takie poranki ;-):-)

Odpocznę troszkę , wciągnę jogurt naturalny i ruszam ze sprzątaniem bo syf.

buziaki :-)

Ps. Neczka męcz Owce lub na jakimś Polskim forum poszukaj :tak:

reklama
Hej :-)

Ja tez dzis pocwiczylam... niedawno wrocilma z fitnessu i zakupow... dzis 1,5h cwiczen :-) Jutro 5 h pracy wiec pod wieczor wskocze na pol godzinki na rowerek :-) A w czwartek albo basen albo fitness :-)
Teraz wcinam salatke i rybke :-) Potem lece po mloda ...Wpada do niej dzis kolezanka -turczynka wiec musialam poczytac dzis etykiety co im podac moge :-D zarzuce im frytki i nugettsy ,a potem nalesniki :-) No i czeka mnie dzis skladanie gory prania-masakra-nienawidze!!!!

No nic zawijam kece i lece :-D do pozniej :)

Ja dzisiaj pozwoliłam sobie pospać aż do 12 :happy2:
Potem wzięłam się za robienie pizzy, bo obiecałam mojemu, że zrobię. Była bardzo smaczna.
Ja chyba też muszę trochę się poruszać i poćwiczyć, bo niedługo będę wyglądała jak pięć nieszczęść.
A może wy kobietki znacie jakieś sposoby na zabicie czasu... bo ja to już tu *******ca dostaje.:eek::eek::eek:

Owca a może Ty znasz jakiś lekarzy ginekologów, najlepiej to jakby był polak.

Heja baby :-D

Ja dzis zaliczona praca,kawa u szwagierki ,zakupy....mam dzis zamiar wypic lampeczke wina... no moze dwie :-D musze opic moje zrzucone 4 kg. :-D Jutro lece znowu na trening :-)

Kamilka nadrabiaj :-D i opowiadaj jak sie czujesz :-)

Jolka,Magdalena i reszta franc!-ODZYWAC SIE! :-D

Wczoraj uporalam sie z ta gora prania,obejzalam "lekarzy",no i po 23:00 juz w lozeczku ladnie przykryta kolderka :-) A teraz zbieram sie wykapac wlosy-msuze jej wlosy umyc bo koltun jej sie robi! A tak ogolnie moze znacie jakis dobry sposob zeby pozbyc sie koltuna? Moja mloda jak miala niecale 3 latka wyciela sobie spora czesc wlosow... w jednym miejscu az do skory i od tego czasu jak odrosly jej wlosy koltunia jej sie tam strasznie!!!!!!!!!!!:angry::wściekła/y: Bez gory odzywek mamy taka jazde przy rozszesywaniu ze poezja.... raz musialam nawet troche wlosow jej tam wyciachac bo tak sie splataly ze szoking!

Hej........melduje sie jedna franca :-D:-D:-D
choc jakos tak bez weny , nie mam o czym pisac :baffled:
dzis mi dzien szybko zlecial, rano robota , potem obiad , dzieciaki po drodze kolezanka wpadla na kawe a potem jeszcze brat przyjechal i juz wieczor mnie zastal :tak::tak:

Pati ale mialas straszna przygode :szok:..dobrze ze wszystko sie tak skonczylo a stracha to wierze ze mialas strasznego...
co do wlosow nie pomoge a swoja droga to mloda miala fajny pomysl z tym cieciem :-D

Delfin pokaz ta obroze :baffled: dawaj jakiegos linka ;-)

neczka znam tu jedna pania ginekolog fajna z Langenhagen wszystkie polki jakie znam to wlasnie do niej chodza :tak:
ale oplacalo by ci sie tak daleko na wizyty do niej jezdzic ?...a twoj mezus to tak codziennie tyle km dojezdza?

Uciekam na film i udanego wieczorku laseczki :-)

Ostatnia edycja:
Pati dzieki czuje sie bardzo dobrze jak narazie dolegliwosci nadal nie mam:tak:
Zaczynam wiecej siusiac i dzisiaj jak robilam zupe to dziwnie mi bylo jakbym byla glodna a jednoczesnie niedobrze mi bylo..Tak narazie napewno ciazowo sie nie czuje... Ostatnio pogoda nas rozpiescila to wyciagnelismy rowerki... synek swoj zdziera na calego i ja troche pojezdzilam ale dzis jak pojechalam mlodemu zawiesc ksiazke i misia bo jakis dzien z ksiazka byl to po drodze zamarzłam!!:angry: Gdzie ta wiosna no jak mozna dac nam po 13-15 st a teraz 3:no::szok:
Ogolnie wszystko fajnie:-)

Ogladam jaki Papiez wybrany!!

Pati jak ja przeczytałam twoja historie to mi sie wnetrznosci do plecow wciagnely!!! Jesuuu dobrze ze ktos nad Wami czuwal bo naprawde! Dobrze ze wszystko dobrze!

Ostatnia edycja:
Ta godzina a ja już spać nie mogę, wybrałam faceta do pracy i siedzę :eek:
6 godzina a ja sobie cappucino popijam... haha:rofl2:
Jeśli chodzi o tą panią ginekolog to polka? A daleko to jest? Bo powiem Ci Owca że się nie orientuje w terenie. Ja znalazłam polaka w Braunschweigu...33km ode mnie.Ale czytając opinie na jego temat to sama nie wiem. A mój facet ( jeszcze nie mąż, dopiero za tydzień będę mówiła mężu) dojeżdża codziennie do pracy, ale od nas to 15km to raz dwa.
Ja to widzę że tu co jedna to ćwiczonka, ja się dawno nie ważyłam więc nawet nie wiem ile przytyłam...:eek::eek: A powiem wam,że zamiast w brzuszek to mi idzie w pupe:eek:

Dzien dobry !!
dzis mam wolne to sobie z rana kawke w spokoju pije
yes2.gif

na 11 mam termin z mlodym do lekarza mamy badania przed szkola cos na zasadzie bilansu
yes2.gif
..
takze jedziemy zobaczymy co tam bedzie robil i jak go pani oceni
happy.gif

Laski gdzie ta wiosna?? no ile mozna ciagle mroz
nerd6bs.gif
..choc wczoraj bylo slonko i tak w miare cieplo
yes2.gif

neczka sprawdzilam to wychodzi mi 60 km to troche sporo zeby jechac w obie strony to 120 km :szok:
to chyba bezsens by bylo tak jezdzic :tak:
a ktory tydzien ciazy u ciebie? bo suwaczka nie widac to nie wiadomo ;-)
A twoj facet to polak ?..:-)

Uciekam milego dnia kobitki :-)

reklama
Hej dziewczyny

Ja juz na nogach mlody w przedszkolu:-) wychwalil sie juz w przedszkolu ze bedzie mial rodzenstwo i Panie mnie zaczepialy wczoraj hahaha:-)

Dziewczyny powiedzcie mi bo mlody w maju konczy 5 lat i obilo mi sie o uszy ze wlasnie wtedy jests jakies badanie chyba wlasnie bilans i ja dostane jakies wezwanie czy sama powinnam isc??

neczka wlasnie ustaw sobie suwaczek bedziemy juz cos wiecej widzialy:tak: w ktorym tygodniu jestes?

Do góry