reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej babińcu :-)

Pati gratulacje 4 kg !!! Super wynik :-)

Neczka właśnie który to tydzień ciaży ? Tutaj w DE nie masz jeszcze lekarza ? Czy jak to u ciebie wygląda . Co do siedzenia samemu w domu to się nie dziwię, z dzidzią człowiek i tak potrzebuje znajomych a co dopiero samemu . Pocieszę Cię że to chwilowy okres i z każdym miesiącem będzie Ci tutaj tylko lepiej :-)

Kamillka
Ty lepiej uważaj z tym rowerem jak jesteś w ciąży , bo akurat rower nie sprzyja dzidzi , a już na pewnie nie w taki mróz .

Owca normalnie nie wierze w to co widzę , jesteś ? Normalnie się uszczypnę hahahahaha

Ja dziś jestem na potwornych zakwasach , wczoraj moja psycha wygrała z ciałem jak ćwiczyłam z Chodakowską , a dziś ledwo chodzę :-D. Posprzątam potem poćwiczę ramiona i brzuch z Melb B , dziś na spokojnie bo nogi i dupa na pełnym zakwasie :-D

reklama
hellou gwiazdy,

i jak podoba sie wam franek??? bo calkiem przypadl do gustu:tak:

pati - ale mialas przezycia,najwazniejsze,ze jestes z nami ,aniola stroza mialas na medal,2 pazdziernika jest dzien wszystkich aniolow to ladnie podziekuj:-)

kamilka - ja juz nie pamietam czy gratulowalam,jakby co to jeszce raz G R A T U L A C J E !!!

owca - to ty mi obiecywalas przepis na kurczaka w ajoli???

neczka - witam sie milo i o ile ta lista jest aktualna to moze pomoze:
Polscy lekarze w Niemczech - baza polskich lekarzy | doktorzy.de

delfi - na zakwasy dobry jest sex:-D

Dzięki za stronkę alexandra :-)
Ja kobietki nie w którymś tygodniu, tylko 5 miesiąc już :-D:-D
Opowiem tak, ogólnie dowiedziałam się w dopiero w drugim miesiącu ciąży,że będę miała dzidziusia,wtedy jeszcze jeździłam do Polski, więc tam miałam wizyty, teraz chce tu iść do lekarza,tylko czekam na ubezp.dlatego podpytuje wszystkich gdzie tu by iść. :eek:
Owca to naprawdę daleko ten lekarz o którym wspominałaś, nie opłaca mi się.A mój facet to Polak,kiedyś parę lat przyjeżdżał do Niemiec do pracy i w tamtym roku na stałe już przyjechał, a ja dojechałam. ;-)

A babeczki takie głupie pytanko mam, a jak się ustawia ten suwaczek???:confused2:

neczka- musisz kliknac na kjakis nasz suwaczek i ustawic wszystko od wygladu po wszelkie dane:tak: na koniec wyjda Ci linki wybierasz ten do forum... kopiujesz i pozniej klikasz ustawienia , nastepnie Ustaw Sygnaturke i tam wklejasz suwaczek zapisujesz i juz bedzie...

Guten Tag :-D

Ja wlasnie z fitnessu wrocilam,zajadam salatke i o 15:00 smigam z nia na Kunst... Chcialam skoczyc sobie bo nowe buty na sport ale mi sie chyba nie chce :-D

Kamilka ja Tobie bym tez odradzala ten rower... Mi lekarz np. odradzil... a co do terminu na bilans to jak zawsze mloda miala skonczony dany wiek robilam sama termin...Chyba ze byla przeziebiona i na kontroli bylysmy to od razu mi robili termin jak sie czasowo zgralo :-)

Delfin- jak tam -juz widac kaloryferek na brzuchu? :-)

Neczka88..
- moze poszukaj na necie jakies fora dla polakow w swoim rejonie... Napewno gdzies cos znajdziesz i doradza Ci kobietki co ,gdzie i jak :-)

alexandra_73 - no właśnie muszę się dziś ''porozciągać'':-D:-D:-D

Pati
Ty mnie nie załamuj hehehe :-D:-D:-D

dziewuchy za mną od rana chodzi sushi , jakiś taki fajny zestaw party czy coś . Normalnie to jest pierwsze co robię jak będę w PL , tutaj niestety mam same kebabyyyyyyyyyyyyyyyy :wściekła/y:.

neczka88-19 powinni Ci w ubezpieczalni wydać taką karteczkę do puki nie dostaniesz blaszek... właśnie z tego powodu że jesteś w ciąży , jednak 5 mce to już konkret . My mamy w AOK i nam wydali właśnie taki druk jak młoda miała zapalenie spojówek. U nas dlatego tak długo czekaliśmy bo wysłali jakieś zapytanie do PL i niestety w PL mają na wszystko czas jak się okazuje.

Hej dziewczyny

U nas slonecznie ale zimno jak nie wiem;/

Delfin u mnie pewnie bys w miasteczku zjadla suszi ale ja nie jestem zwolenniczka ryb :confused2: jem je jesli musze tyn na swieta albo jak juz mam wielka ochote:baffled:

A ja wczoraj polazilam po sklepach i normalnie podlamalam sie chyba wszystko z polski zwioze dla dzidziusia bo ceny zabijaja... Przygladalam sie wczoraj wozkowi typu retro czyli duze kola pompowane na paskach mieciutki ze sie zakochałam ale cena mnie sprowadziła na ziemie 900euro... reszta tez wiele do zyczenia:szok: jedynie kupie normalnie tu sciagacz i wkladki smoczki itp bo ceny podobne ale milo było troche poogladac:-D

Juz sie nie moge doczekac az pojedziemy na swieta bo przywioze sobie juz ciuszki bo pozniej we wrzesniu dopiero bedziemy i chyba wtedy kupimy wozek lozeczko turystyczne mate i lezaczek:-)

Witam
ja dzis w domu bo mlody cos kaszle to zostalam z nim
chcialam do lekarza jechac zeby go osuchal ale nie przyjma mnie dzis bo maja tylko do 13 otwarte i full ludzi na dzis..
wiec dalam syropy te co mam w domu i juz...

u nas tez slonko swieci ale jakos tak zimno...

Kamilka a popatrz na ebayu nieraz fajne , ladne wozeczki uzywane sprzedaja za calkiem fajna kase :tak:
no chyba ze chcesz tylko nowy :tak: choc u nas w Toysie widzialam juz od 250 euro glebokie ze spacerowka wozki :tak:
choc i tak bardziej podobaja mi sie w pl wozeczki bo tu to przewazaja tylko czarne kolory jak zauwazylam u mnie w miescie a w pl takie fajne zywe kolorki maja :-):-)

Co gotujecie laseczki na obiad ?
bo na dzis mam zupe warzywna ale na week nie mam pojecia a jakies dobre miesko by sie przydalo zjesc hehe...:rofl2:
sushi nigdy nie jadlam i jakos nie mam zamiaru go probowac hehe :-p

reklama
Do góry