reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfinku :-D:-D zaraz jakas moja fotke wyszukam i ci sie ujawnie haha
tylko nie mam aktualnych hmm..popatrze a ty tez cos zarzuc :tak:;-)

czemu ogladali mieszkanie ktos chce je wynajac ??
chcecie zmienic ?...

To fajnie ze z oczkiem lepiej...:-) moze akurat spedzicie milo urodzinki :-)

reklama
zmieniamy mieszkanie , będzie w tym samym budynku ale z ogródkiem ;-) Metraż ten sam bo ok 85m2 plus ogródek ogrodzony.

Zobacz załącznik 540765

Zobacz załącznik 540766

Zobacz załącznik 540767
DSCN1671.jpg

:-D:-D:-D

A no racja przeciez pisalas o tym ogrodku hehe widzisz ja taka zakrecona jak sloik po ogorkach :-D:-D

fajne fotki ,corcia slodka :tak:

no to my ;-)

Załączniki

• madzia z choinka.jpg
    madzia z choinka.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 35
  • pozowanie 2.jpg
    pozowanie 2.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 40
  • urwisiaki.jpg
    urwisiaki.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 37
  • synusio.jpg
    synusio.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 32
Czesc laski :-) Ja wlasnie po sniadaniu :-D niedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze :-D Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...

Delfin
-fajnie ze bedziecie mieli ogrodek-ja tez bym chciala :-) No i milo WAs zobaczyc...Chyba inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... jako blondynke :-D

Jolka
- dieta okay...trzymam sie...nie przekraczam 1000kcal :-) i dobrze mi z tym... rzoladek sie skorczyl... :-) szybciej sie najadam :-) Wlasnie na basen sie umawiam :-D raz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)

Czesc laski :-) Ja wlasnie po sniadaniu :-D niedawno wstalam...tzn. jakas godzine temu i tak siedze :-D Ale zaraz zabieram sie za sprzatanie :-) potem cwiczenia-przyszedl sprzet...ale srednio zadowolona narazie jestem...zaraz go przetestuje i zobacze czy zostawie czy odesle...

Delfin
-fajnie ze bedziecie mieli ogrodek-ja tez bym chciala :-) No i milo WAs zobaczyc...Chyba inaczej sobie Ciebie wyobrazalam... jako blondynke :-D

Jolka
- dieta okay...trzymam sie...nie przekraczam 1000kcal :-) i dobrze mi z tym... rzoladek sie skorczyl... :-) szybciej sie najadam :-) Wlasnie na basen sie umawiam :-D raz z moim,raz z kumpela i raz z mloda :-)

A Owieczke to ja zawsze ogladam na FB :-)

Hej dziewczyny

My jestesmy chorzy normalnie wczoraj meczylam sie z goraczka dzisiaj zalewaja mnie poty oboje z synem smarkaamy jak nie wiem lada chwila braknie chusteczek:baffled:

Ja robiłam dzisiaj 2 test ale inny i leciusienko rano to nic nie widzialam teraz to dopiero jak dopbrze sie przyjrze:no: nie wiem czekam do poniedzialku :-(

Dziewczyny bardzo Ladne z was kobietki:) i dzieciaczki przesliczne:tak:

Kamilka zdrowka dla was posylam ;-);-)
mam nadzieje ze jeszcze zobaczysz mocne 2 krechy i to lada dzien :-):-)

a jak sie wykurujesz to tez cosik tu wrzuc jakies zdjecia hehe :-p:-p

reklama
Pati no rozłożyłaś mnie na łopatki z tą blondynką :-D:-D:-D Kiedyś ściągałam czarny kolor z kłaków bo mi się blond zachciało , ale wyglądałam jak trup :-D i szybko na rudzielca się zrobiłam :-D

A ja na FB nie mam żadnej :angry: !

Oczko Lenki lepiej . Mąż przyjechał o 11 z pracy bo bardzo się martwił o młodą . We wejściu buzia mu się uśmiechnęła widząc oczko Lenki . Poszłam do Famillki kupić Lence jakieś lumpki . Parę bluzek i sukienkę wzięłam . Fajnie pierdółki do mieszkanka są , ale czekam jeszcze miesiąc aż się przeniesiemy .

pojechaliśmy tez do zabawkowego i zoologa . Lenie kupiliśmy Lego duplo i Barbie . Jutro ma w końcu urodziny. Psu kupiłam karmę i jakieś suszone,wędzone przysmaki do gryzienia .Ogólnie widziałam już fajne legowisko na dwa psy i miski . Ceny te same co na ebey a przynajmniej można pomacać :-D

Wypiłam już kawkę , młoda miała okład z rumianku, teraz Lece z Hondą na spacer, a tatuś z młodą bawią się samochodami :-D.

Owca ale ty młoda jesteś :-)No i ładna , ja to bardziej stateczną sobie Ciebie wyobrażałam a tu widzę że jeszcze ognista babka z Ciebie jest :-D:-)

Kamilka a Ciebie sobie właśnie sobie tak wyobrażałam , ciepła babka i rodzinna :-).

Patii i reszta nie wyłamywać się , wstawiać zdjęcia

Do góry