reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

Delfin haha dzieki:D

Ja mam pare nadprogramowych kilogramow ale zaczynam sie odchudzac po 2 dzidziusiu:) teraz bezsensu..

Mowie wam ale umeczona jestem tym kaszlem..az brzuch mnie caly boli:/ zrobie sobie zaraz mleko z miodem:) i apap na nic bo jeszcze wierze ze w ciazy jestem;)

reklama
Delfinku ja ognista hehe usmialam sie :-D:-D no i do ladnej dziolchy to mi jeszcze daleko hehe :tak::-D

Kamilka ciebie tez jakos inaczej sobie wyobrazalam hehe ile masz lat ? ze tak spytam :-p
bo tak dosc powaznie wygladasz na zdjeciu :tak:

Ja to moze innym razem :-D Chyba tu fotki nie chce wrzucac ;) jak jjuz to na zamkniety :-)

Kamilka czemu bez sensu sie teraz odchudzac? i jak myslisz udalo sie? jakie masz odczucia-myslisz ze zaciazylas? :-) Bo ja tutaj mocno kciuki sciskam :-)

Przed chwila z kawy wrocilam od bratowej...teraz wciagam salatke... potem jeszcze na rowerek wsiade bo ten nowy sprzet do moge ewentulani z kopa potraktowac :-D jeszcze dzis go skrece i musze sie dowiedziec jak go odeslac...czy spedycja to gowno zabierze czy ja bede musiala to zawiezc... ostatni raz kupuje cos w ciemno! :-D:crazy:

Pati czemu sprzet sie nie sprawdzil ??`co z nim nie tak ?
a gdzie go kupowalas na ebayu czy w jakims sklepie online ??

Dziec jeden sie kapie a ja zaraz na dwor z psem spadam :tak::tak:

Pati nie chce sie odchudzac jakos specjalnie bo potem efekt jojo u mnie gwarantowany:/
Adaskiem zaszlam tez w pracy i to w niemczech na ogorkach... Tu schudlam 7 kg czyli wazylam 62 kg a pod koniec ciazy 98 kg ale najszybcirj i najwiecej przytylam w 8-9 miesiacu czylo w 2 miesiace 15kg i sam lekarz nie wiedzial co sie dzieje. Obstawil hormony bo baaardzo duzo pilam i nie moglam nie pic bo czulam ze usycham... :/
Ogolnie ciaze wspominam tragicznie!! Za to porod pestka;)
A teraz juz nie wiem czy jestem sugeruje sie testami zawrotami glowy i sikaniem:(
Jesli sie nie uda to znow zaczniemy w czerwcu...

Pati czemu sprzet sie nie sprawdzil ??`co z nim nie tak ?
a gdzie go kupowalas na ebayu czy w jakims sklepie online ??

/QUOTE]

A bo to z neta na ebayu zamawialam i gowno sie okazalo :-D
Dzis juz mi sie skladac nie chcialo,jutro to zrobie :-)

Kamilka to niezle przytylas w tej ciazy... ja tam bym jednak wolala schudnac,zeby jeszcze wiecej nie przytyc znowu w kolejnej ciazy ;) a teraz ile wazysz? jak moge spytac:-)

Hej dziewczyny mnie juz pomalu przechodzi ale to uczucie oslabienia jest okropne co zrobie cala mokra jestem... Synek zaczal kaszlec od katarku ..

Dzisiaj wyjatkowo pospalismy ;) do 8:00...

reklama
Kamilka u lekarza byliscie? ZDROWKA WAM zycze :-)

Ja zawiozlam mloda do szkoly,zjadlam sniadanko,zaraz ide troche ogarniac...potem troche popracowac... i piatek -weekendu poczatek :-D pospie wreszcie dluzej jutro... chyba oddam mloda na noc jutro do brata :-) Niech bierze mloda,ich cora prawie co tydz. u nas nocuje... Wyskoczymy moze gdzies ze znajomymi :-)

A jakie plany u Was na wweekend?

Do góry