reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
Pati zrobione... kto nie dostal zgloszenia niech pisze...
Tam mam zdjecia wiec tu juz nie bede wklejac :tak:

A u nas plany na weekend przedewszystkim dojsc do siebie i nie zwariowac czejkajac na poniedzialek:-D z tego co mi sie obilo to maz moj cos planuje ciekawe co? w ten weekend zagonie go do gotowania bo ostatnio sobie pofolgowal :blink:
pospprzatam jeszcze troche na ile starczy sil i lenie sie... :tak:

hallo mädelsy,

kami - trzymam kciuki!!! zdrowka zycze a na kaszel proponuje sok z buraka,czyni cuda:tak:

delfi - super fotki:tak:

owca - tobie znowu powiem cudna rodzinka:tak:

pati - perspektywe mi inaczej na handy oddawalo:-D

jola,gabi - :-)

odgruzowalam posiadlosc,zaliczylam tchibo i jak zwykle zostalam posiadyczka rzeczy zbytecznych czyli: foremek do jajek i wkladek do gotowania jaj:cool2: ale kolory mnie urzekly ...takie wiosenne,piekne...ach wiosny chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja się tylko witam dziewczyny u uciekam . Lenka zdrowsza ale nockę mam nie przespaną i ledwo co trybie . Jutro brat do mnie przyjedzie więc tort na jutro jest zaplanowany .

Miłego dnia kobitki i jutro będę was molestować :-D

kAMA WITAJ :)

moja cos zaczela kaszlec... buuu... dzis spi ze mna bo mojego A nie ma....

Delfin-najlepszego dla niuni :-)
A Wszystkim zdrowia bo widze ,ze by sie przydalo :)

Melduje się ;-)

My dziś wyskoczyliśmy kupić wyro młodej , bo widziałam w ulotce z Jysk fajne białe kute . Niestety w realu nie było takie ladę :-D I kolory tylko czarny i ecry :eek:
Kupiłam jakieś pierdułki do mieszkania , te co wiedziałam że będą pasować. Farbę przy okazji kupiliśmy i w następną niedziele muszę męża zmotywować żeby wymalował w tamtym mieszkaniu .
A najbardziej chyba jestem zadowolona z posłania dla psa kupione ze swoich oszczędności :-D Jeszcze miski mi się podobały ale następnym razem bo posłanie było drogie.
Tradycyjnie ponapalałam się na te wszystkie ładne rzeczy do domu , wszystko takie ładne tylko jak pomyślę gdzie to by u mnie stało to wtedy jest wielka pustka w głowie :-D

Lenka lepiej ,mąż pojechał jeszcze do pracy a ja odpoczywam . Młoda może z godzinie się prześpi a ja pije kawkę .

A u Was kochane jak sobota?

reklama
Do góry