reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kamilka lepiej zmaz dane
Wyslij dziewczynom na priv.
zaraz Cie znajde :-)
Wyslij dziewczynom na priv.
zaraz Cie znajde :-)
Pati zrobione... kto nie dostal zgloszenia niech pisze...
Tam mam zdjecia wiec tu juz nie bede wklejac
A u nas plany na weekend przedewszystkim dojsc do siebie i nie zwariowac czejkajac na poniedzialek z tego co mi sie obilo to maz moj cos planuje ciekawe co? w ten weekend zagonie go do gotowania bo ostatnio sobie pofolgowal
pospprzatam jeszcze troche na ile starczy sil i lenie sie...
Tam mam zdjecia wiec tu juz nie bede wklejac
A u nas plany na weekend przedewszystkim dojsc do siebie i nie zwariowac czejkajac na poniedzialek z tego co mi sie obilo to maz moj cos planuje ciekawe co? w ten weekend zagonie go do gotowania bo ostatnio sobie pofolgowal
pospprzatam jeszcze troche na ile starczy sil i lenie sie...
alexandra_73
Fanka BB :)
hallo mädelsy,
kami - trzymam kciuki!!! zdrowka zycze a na kaszel proponuje sok z buraka,czyni cuda
delfi - super fotki
owca - tobie znowu powiem cudna rodzinka
pati - perspektywe mi inaczej na handy oddawalo
jola,gabi - :-)
odgruzowalam posiadlosc,zaliczylam tchibo i jak zwykle zostalam posiadyczka rzeczy zbytecznych czyli: foremek do jajek i wkladek do gotowania jaj ale kolory mnie urzekly ...takie wiosenne,piekne...ach wiosny chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kami - trzymam kciuki!!! zdrowka zycze a na kaszel proponuje sok z buraka,czyni cuda
delfi - super fotki
owca - tobie znowu powiem cudna rodzinka
pati - perspektywe mi inaczej na handy oddawalo
jola,gabi - :-)
odgruzowalam posiadlosc,zaliczylam tchibo i jak zwykle zostalam posiadyczka rzeczy zbytecznych czyli: foremek do jajek i wkladek do gotowania jaj ale kolory mnie urzekly ...takie wiosenne,piekne...ach wiosny chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delfin_ONA
ja się tylko witam dziewczyny u uciekam . Lenka zdrowsza ale nockę mam nie przespaną i ledwo co trybie . Jutro brat do mnie przyjedzie więc tort na jutro jest zaplanowany .
Miłego dnia kobitki i jutro będę was molestować
Miłego dnia kobitki i jutro będę was molestować
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
kAMA WITAJ
moja cos zaczela kaszlec... buuu... dzis spi ze mna bo mojego A nie ma....
Delfin-najlepszego dla niuni :-)
A Wszystkim zdrowia bo widze ,ze by sie przydalo
moja cos zaczela kaszlec... buuu... dzis spi ze mna bo mojego A nie ma....
Delfin-najlepszego dla niuni :-)
A Wszystkim zdrowia bo widze ,ze by sie przydalo
Delfin_ONA
Melduje się ;-)
My dziś wyskoczyliśmy kupić wyro młodej , bo widziałam w ulotce z Jysk fajne białe kute . Niestety w realu nie było takie ladę I kolory tylko czarny i ecry
Kupiłam jakieś pierdułki do mieszkania , te co wiedziałam że będą pasować. Farbę przy okazji kupiliśmy i w następną niedziele muszę męża zmotywować żeby wymalował w tamtym mieszkaniu .
A najbardziej chyba jestem zadowolona z posłania dla psa kupione ze swoich oszczędności Jeszcze miski mi się podobały ale następnym razem bo posłanie było drogie.
Tradycyjnie ponapalałam się na te wszystkie ładne rzeczy do domu , wszystko takie ładne tylko jak pomyślę gdzie to by u mnie stało to wtedy jest wielka pustka w głowie
Lenka lepiej ,mąż pojechał jeszcze do pracy a ja odpoczywam . Młoda może z godzinie się prześpi a ja pije kawkę .
A u Was kochane jak sobota?
My dziś wyskoczyliśmy kupić wyro młodej , bo widziałam w ulotce z Jysk fajne białe kute . Niestety w realu nie było takie ladę I kolory tylko czarny i ecry
Kupiłam jakieś pierdułki do mieszkania , te co wiedziałam że będą pasować. Farbę przy okazji kupiliśmy i w następną niedziele muszę męża zmotywować żeby wymalował w tamtym mieszkaniu .
A najbardziej chyba jestem zadowolona z posłania dla psa kupione ze swoich oszczędności Jeszcze miski mi się podobały ale następnym razem bo posłanie było drogie.
Tradycyjnie ponapalałam się na te wszystkie ładne rzeczy do domu , wszystko takie ładne tylko jak pomyślę gdzie to by u mnie stało to wtedy jest wielka pustka w głowie
Lenka lepiej ,mąż pojechał jeszcze do pracy a ja odpoczywam . Młoda może z godzinie się prześpi a ja pije kawkę .
A u Was kochane jak sobota?
reklama